2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046273 بازدید | 684508 پست
ممنون.من سه ساله پیش هر دکتری میرم روی ایمنی تاکید میکنم و خواهش میکنم بررسی بیشتری بکنن.ظاهرا حتی ج ...

عزیزم خوب خیلی‌هاشون به این مباحث اعتقادی ندارن.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آخ جووون پس 1ماهش ب سلامتی سپری شده😃ب امید خدا بقیش هم.ب خیر وخوشی میگذره  انشاءالله قسمت تما ...

بله خدارو شکر.... 

انشالله تا آخرشم به خوبی سپری میشه.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

باران،

داری با کشورم چه میکنی؟!

ما آب را برای آبادی میخواستیم، نه ویرانی، حواست هست؟!

آمدی و همه چیز را به هم ریختی؟

آمدی و آسمان را به زمین دوختی بی انصاف؟!

صدایِ ترس و اضطرابِ این مردمِ خسته از درد، برای لحظه ای هم تنت را نلرزاند؟!

صدایِ آهِ کوچه و خیابان هایِ دلشکسته ی سرزمینم را نشنیدی؟!

کاش میدانستی ما آنقدر رویِ لطف و مهربانی ات حساب کرده ایم که نه سدهایمان برای روزهایِ خشمِ تو محکم بود، نه رودخانه هایمان وسیع، نه مدیریت هایمان بحرانی...

ما فقط بعد از شکسته شدن، هشدار میدهیم و کار که از کار گذشت، دنبالِ چاره میگردیم...

کاش میدانستی این مردم چقدر بی پناهند و کمی منصفانه تر میباریدی...

آهسته ببار باران !

اینجا هیچ چیز سرِ جای خودش نیست،

که یا غرقِ سیلاب میشویم، یا لب هایمان از تشنگی ترک بر میدارد...

#نرگس_صرافیان_طوفان

عزیزم ان شاءالله که خیره نی نی اون تو داره دلو رودتو انگولک میکنه😉 اگه شماره ای از دکترت یا مرک ...

خداکنه عزیزم...نه مرکز تعطیله...😔

خدای من ممنونم بخاطر دوقلوهای نازم که بعد کلی سختی و استرس سلامت دادی بغلم...انشاالله نصیب همه ی منتظرا بشه🥰
خوبی گلم ؟ دوستم ک گفتم آی یو آی کرده و امروز میشه سیزده روز ک شیاف سیکلوژست استفاده کرده میگه ک امر ...

واله من نشانه های پرئودیم اینجور بود😪

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
الان بهتری؟چیزی نخوردی ضررت کرده باشه؟ به نظرم واسه بارداریه😍

اررره حالت تهوعم خداروشکر خوب شده...ولی نگران اون فشاریم که صبح بهم اومد

خدای من ممنونم بخاطر دوقلوهای نازم که بعد کلی سختی و استرس سلامت دادی بغلم...انشاالله نصیب همه ی منتظرا بشه🥰
واله من نشانه های پرئودیم اینجور بود😪

یعنی برا شمام لک نبود و بندمانند بودش ؟ میگه ک امروز سیزده روز هستش ک آی یو ای کرده و میگه ک فقط همین ی بار و صب بودش میگه ترشح یا لک نبود و بند مانند دراز بود

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
ممنون از همدردی عزیزم.ان شالله برای منم همینطور باشه که گفتی

سلام

اول برای برادرت دعا میکنم که سلامتی کامل بدست بیاره و آرامش به جو خانوادتون برگرده....بعدم ایشاله خدا دامنتو سبز کنه با دادن فرشته ای به نام بچه......

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
یعنی برا شمام لک نبود و بندمانند بودش ؟ میگه ک امروز سیزده روز هستش ک آی یو ای کرده و میگه ک فقط همی ...

بله متاسفانه.مثل نخ تو ترشحاتم رگه قهوه ای بود چند روز قبل از پری

.. امیدوارم برا دوست شما نشانه مثبت شدن باشه.....

باران، داری با کشورم چه میکنی؟! ما آب را برای آبادی میخواستیم، نه ویرانی، حواست هست؟! آمدی و همه ...

واقعا باران نبار...نبار... که مدیریت بحران در شیراز صفر است....اگر مردم مهربان مردم انسان دوست نبودند  فاجعه خیلی بدتر میتونست باشه.....

ما تمام عکس ها و فیلم ها را در دنیای حقیقی بنام مجازی میبینیم دریغ از دیدن ان ها در شبکه استانی😶

اگر این تصاویر نبود چطور میتونست کمک ها به این اندازه برسه.....

بله متاسفانه.مثل نخ تو ترشحاتم رگه قهوه ای بود چند روز قبل از پری .. امیدوارم برا دوست شما نشانه مث ...

مثلا تو روز چن بار بودش ؟ برا دوستم میگه فقط امروز همین ی بار بود و دیگه نبود . شما شیاف هم داشتین ؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
عزیزم چجوری متوجه شدی باید سقط کنی دکتر رفته بودی یا علائمی داشتی

یهو خونریزی تو دستشویی شروع شد همینجوری میچکید خودم فورا فهمیدم و شروع کردم گریه😪😓.همونجور که نشسته بودم لخته های خون زیاددددد مثل جگر گوسفند 😑ازم اومد بیرون و رفتم دکتر فورا فرستادن سونو گفت قلبش کار نمیکنه و داری سقط میکنی و ۶تا قرص زیرزبونی دادن دهانه رحمم باز شد رفتم دستشویی بچه و جفت  افتاد تو دستشویی و باز سونو کردن گفتن همش افتاده و کورتاژ نمیخوای.البته درد زایمان طبیعی رو داشتم مردم و زنده شدم