2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046273 بازدید | 684508 پست
دوستان گلم خیلی خیلی ممنونم از تبریکاتون🌸🌸..پستهاتون رو لایک کردم ک تاپیک شلوغ نشه..اینو بدونید لح ...

مبارک باشه عزیزم خداروشکر که خدا نتیجه صبر و بردباریتو اینقدر شیرین بهت داد انشالله که خداوند هم در دوران بارداری هم بعد از تولد نگه دار خودت و نی نی نازنین باشه♥️

سخته اما حتما خدا جبران میکنه..... امروز دروازه قرآن شیراز در یک لحظه چنان سیلی آمد که فقط با دی ...

مريم جون من كه اين قدر شهرتون رو دوست دارم كه خيلي ناراخت شدم كه اينطوري سيل اومده ، البته براي همه جاي ايران ناراحت شدم ان شا الله خدا خودش به همه كمك كنه ، حالا الان وضعيت آب گرفتگي چطوره ؟ بارون قطع شده يا همچنان داره ميباره ؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام بچه ها یه جمع بندی نشده ببینیم چهکارهایی انجام بدیم بهتر بگیره جنین و باردار شیم من پری شم امرو ...

عزیزم به ما قبل از انتقال یه بروشور دادند. نوشته بود قبل از انتقال روی شکم کیسه ی آب گرم بگذارید اگه میتونی با خودت ببر. مثانتم نیمه پر باشه بهتره

عههه خداکنه واسه من خیلی بهم نریزه پریودمو😬همینجوریش داغون بود،البته منکه قراره‌مامان شم این حرفا چ ...

عزیزوممم شما که مادرشدییییی پریود چی😂 

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
مريم جون من كه اين قدر شهرتون رو دوست دارم كه خيلي ناراخت شدم كه اينطوري سيل اومده ، البته براي همه ...

دلم خیلی خون شد ای کاش نگاه نمیکردم خبرهای امروزو خدا خدا میکنم همه ی بنده هاشو حفظ کنه😞🙏🏻

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
انا جون سلام عیدتون مبارک .یه سوال یکم حساس دارم .لطفا میتونی کمکم کنی ...من ای وی اف کردم 1 اسفند ر ...

عزیزم من تجربشو ندارم برا همین شاید درست نباشه نظر دادنم ولی ظاهرا طبق گفته دکترت هنوز منفی نشده..... 

الانم بديش اینه تو تعطیلاتی و شاید بهتر باشه درگیر بیمارستان و این چیزا نشی ولی خوب شاید موندن طولانی‌شدن خوب نباشه..... 

راستشو بخوایی نمیدونم چیکار کنی بهتر باشه..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
انا جون نظرت چیه  اخه 35 روز از روزی که داروهامو قطع کردم میگذره میترسم عفونت بگیرم و از اون ط ...

همین دیگه والا منم نمیدونم چیکار کنی کمترین عوارض رو برات داره..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام انا جون این ازمایش منه صلا سر در نمیارم یعنی چیه؟

عزیزم چیزی نمیبینم.... 

سخته اما حتما خدا جبران میکنه..... امروز دروازه قرآن شیراز در یک لحظه چنان سیلی آمد که فقط با دی ...

وای نگو منم امروز حالم خیلی گرفته...... 

آخه این چه جاییه ما قراره بچه هامونو بزرگ کنیم..... 

به هیچ چیش اعتباری نیست.....

خدایا خودت به داد همه مون برس..... 

همین دیگه والا منم نمیدونم چیکار کنی کمترین عوارض رو برات داره..... 

امروز رفتم از ناصر خسرو قرص سقط خریدم.وقتی اومدم خونه لک دیدم .فک کنم میخوام پرید بشم.از یه کسی پرسیدم اون نظرش اینه که در حین پرید قرصو بخورم چون ممکنه دفع نشه.اسیر شدم بخدا.از غروبم دیگه هیچ لکی ندیدم .نمیدونم چکار کنم .خیلی از قرص میترسم.میترسم رحمم پاره بشه.اخه بتام 26 بود انقدی نیست

خیلی منتظرم بیاد.خیلی کارا کردم  تو همه اون لحظه ها فک کردم احتیاجی به حضورت نیست اما الان خیلی داغونم من موندمو باز دست خالی .اینبار از تو میخوام میدونم اگر تو بخوای میشه .پس کمکم کن .کمک کن این ماه به بهترین شکل بشه
دلم خیلی خون شد ای کاش نگاه نمیکردم خبرهای امروزو خدا خدا میکنم همه ی بنده هاشو حفظ کنه😞🙏🏻

واقعا من هم همينطور ، ان شا الله كه خدا خودش كمك كنه . من خودم يكبار وقتي بچه بودم سيل رو تجربه كردم خونه مادربزرگم حالا تازه خيلي هم عمق فاجعه زياد نبود ولي خيلي بد بود خيلي زياد ان شا الله كه خدا خودش به همه بنده هاش رحم كنه .

سلام .انا جان یه سوال.نتیجه تست apcaچقدر باید باشه.من توی آزمایشم 7 بود.روماتولوژیست میگه نرماله.ولی ...

عزیزم من دقیق نمیدونم یادمه بالای بیست باید می‌بود یا همچین چیزی الان اصلا چیزی یادم نمیاد..... 

بچه ها تا وقتی پروژسترون میزنیم پریود نمیشیم؟یا ربطی نداره؟

معمولا نمیاد اما برا بعضیام میاد نمیشه دقیق گفت.... 

عزیزم به ما قبل از انتقال یه بروشور دادند. نوشته بود قبل از انتقال روی شکم کیسه ی آب گرم بگذارید اگه ...

ممنون عزیزم💓

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم