2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046378 بازدید | 684510 پست

دوستان گلم خیلی خیلی ممنونم از تبریکاتون🌸🌸..پستهاتون رو لایک کردم ک تاپیک شلوغ نشه..اینو بدونید لحظه ب لحظه شادی و خوشحالیم ب یاد تک تکتون بودم ودونه دونه اسمتون رو به زبون اوردم و براتون دعا کردم ک این حس قشنگ رو خیلی زود تجربه کنید..وبرا ماماناهم دعا کردم فرشته هاشون رو صحیح وسالم بغل بگیرن..بازم میگم این معجزه وهدیه قشنگ رو اول لطف خدای مهربون بعد مدیون دعای خیرشما دوستان گلم هستم..از این ب بعد هم برام دعا کنید..بارداری خوبی پیش رو داشته باشم..فقط اینو بدونید لطف خدا خیلی زیاده و بالاخره ب وقتش نوبت شادی همگی میشه من 11سال انتظار کشیدم تا نوبتم شد..پس دست از تلاش برندارین وبا روحیه وانرژی مثبت جلو برین مطمین باشین خدا جواب صبوریتون رو ب وقتش میده فقط کافیه بهش اعتماد کنید وخودتون. رو بسپرید ب خدا... ب امید خبر مامان شدن تک تکتون🙏🙏🙏 دوستون دارم😘😘🌸🌸🌸

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
علایمات چیا بود گلم ؟؟

عزیزم تا روز 8کاملا بی علامت.وعادی.بعدش سفت ودردناک شدن سینه و دردهای شدید پریودی ک حس میکردم هرلحظه پریود میشم.(.اینا رو تو انتقال قبلم هم داشتم)این دوسه روز اخرهم درد دست وپا..دردپهلو وکشاله رون تیرکشیدن واژن و تخمدان بخصوص سمت چپ

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آنا جان امروز رفتم سونو واژینال ظاهرا جنین رشد نکرد و تو همون هفته شش موند و قلبش هم نمی زنه  ...

عزییزم.خیلی متاسف شدم.امیدوارم .خدابهت صبر بده وجاشو برات پر کنه.

سلام دوستای گلم..جواب ازمایشمو گرفتم و ب لطف خدا سند مادرانگیم امضا شد وبابتای1043مادر شدم😍😍..اشکا ...

سلام به همه دوستان گلم

سال نو همگی مبارک

تبریک ویژه به نفسی عزیز😍😘 خیلی خیلی خوشحال شدم برات😍 ایشالا به برکت و پا قدم نی نی ات دل بقیه بچه ها هم امسال شاد شه و همه این حال خوب تو رو تجربه کنن😍😍😍

آره😩 من بی بی چک همون یه دونه رو داشتم وگرنه دوباره تست میزدم😀

همون بهتر که نداری من یدونه دارم هی شیطونه میگه بززززنش هی خودمو کنترل میکنم،ولی فعلا نمیزنم چون منفیه روحیمو خراب میکنه

دکتر پنجشنبه برام ازمایش نوشته قصد داشتم امروز فردا برم اما حقیقتش میترسم از جواب، کلا از بی بی چک و ...

عزیزمممم ان شالله با توکل برخدا هرچی به قسمتت باشه پیش بیاد 🙏🏻🌹

ترسو بهت حق میدم منم از الان فکرمیکنم دل شوره میگیرم 

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
جوووووووون ننهههه؟😂😂😂😂😂😂سه روز دیگه یعنی هشتم میرم. عاقااااا منو استرس گرفته چیکار کنم؟راه ...

عزیزممممم از همون اولممم پرانرژی بودی این چند روزم صبزکن کم موندههههههه 😘😍 ولی روزا مثل سال میگذره   

عزیزممممم از همون اولممم پرانرژی بودی این چند روزم صبزکن کم موندههههههه 😘😍 ولی روزا مثل سال میگذره ...

وای لعنتی استرس روزای آخر منو زمین زد انگار😆😂میدونی چیه من از آزمایش بتا اصلا خاطره خوب ندارم واسه همین حس میکنم مثل فوبیا شده برام😠😬😅روزاام که کش اومدن انگار😑

آخ ننه الهام برام دعا کن ننه شم منم😆هم اکنون به انرژی مثبتتون محتاجییییم😉منم براتون انرژی مثبت میفرستم😊 

ای جانممم عزیزمم دلممم انشالله قسمت شماهمم بشه 🙏🏻❤️🌹😍

ان شالله هم برا من و هم شما . هر ماه منتظرم ی س چار روز دگه مونده ب پریودم دعا کن ک پریود نشم

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
وای لعنتی استرس روزای آخر منو زمین زد انگار😆😂میدونی چیه من از آزمایش بتا اصلا خاطره خوب ندارم واسه ...

عزیزمممی 😍😘 بیادتتتت حتما حتما هستم و ان شالله خبر مادرشدنت رو بدی 🙏🏻🌹همراه شیرینی که خاله میشم 

واقعا هم همینطوره روزای اخر بقولت کش میاد روزا😂 

به نیت دلت صلوات میفرستم عزیزم🙏🏻🌹 

ان شالله هم برا من و هم شما . هر ماه منتظرم ی س چار روز دگه مونده ب پریودم دعا کن ک پریود نشم

خانمی شرایطت رو دیدم از ته قلبم برات دعامیکنم طعم مادرشدن رو بچشی 🙏🏻🌹🌸 و خبرای خوشی بهمون بدی  

🌺

سلام دوستای گلم..جواب ازمایشمو گرفتم و ب لطف خدا سند مادرانگیم امضا شد وبابتای1043مادر شدم😍😍..اشکا ...

خداروشکر عزیزم.انشاالله که به زودی خونتون پر میشه از صدای خنده هاش.

عزیزم 41 و خورده ای منظورته؟؟؟ 

سلام .انا جان یه سوال.نتیجه تست apcaچقدر باید باشه.من توی آزمایشم 7 بود.روماتولوژیست میگه نرماله.ولی جنین شناس مرکز ناباروری بهم میگفت  بالای 15 باید باشه