2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046258 بازدید | 684508 پست

بچه ها یه سوال دارم.کدوم مامانا تا هفته های ۷ و ۸ تیر کشیدن تخمدانو داشتن؟

یعنی میگم نکنه نشونه ی عفونت یا چیزی باشه و من نفهمیده باشم...

بیشتر هم تخمدان راستمه.اکثرا هم شبا موقع خواب تیر میکشه

مخصوصا وقتی به پهلو میخوابم.بچه ها هرکی میدونه راهنماییم کنه لطفا.دسترسی ندارم به دکتر الان

توی طول روز زیاد مشکلی ندارم.اها حس میکنم وقتی مثانه م پره اوضاع بدتر میشه😑

@مرجان_و_لوبیاش    

@مامان_آینده_هستم‍ 

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الحمدالله دخترمنم خوبه😘 ایشالا ک قلب کوچولوی خوشگلش هم میبینی  سال نو شما هم مبارک عزیزم

ممنون عزیزدلم.سال نوی شما هم که حسابی مبارکه با وحود دخترخانم نازتون😍

از طرف ما روی ماهشو ببوسین

التماس دعا مامان خانمی

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
بچه ها یه سوال دارم.کدوم مامانا تا هفته های ۷ و ۸ تیر کشیدن تخمدانو داشتن؟ یعنی میگم نکنه نشونه ی ع ...

بچه ها ممکنه بخاطر سردی باشه؟!چون من طبعم سرده و اکثر غذاهایی که این چند روز خوردم هم سرد بوده طبعشون.اصلا نمیدونم چطور چیزای گرم بخورم!

تمام غذاها سردن انگار!ادویه هم که میترسم بد باشه.کلا نمیدونم چی بخورم

خدایا شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت چقد خوشحالم برات نفسی دقیقا منم وقتی بی بی چک مثبتو دیدم یه حال ...

ممنون عزیز دلم برام دعا کن..ازمایش ک دکتر نوشتن روز16ولی من فردا مییدم روز14..

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
مرسی عزیزم از راهنماییت.منم همین فرتیل سی ام رو شنیدم خوبه واسه انتقال

روزی دوتاهم میخوردم گلم.یکی صبح یکی عصر

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
منم همه این علائم دارم و معده درد و سردرد

من سردرد ندارم زیاد اما معده درد گاهی دارم

امروز کلیه هامم درد میکنه😐

جدی توام تخمدانت تیر میکشه هنوز؟من بیشتر سمت راستمه اما گاهی وقتام دوطرف

ممنون عزیز دلم برام دعا کن..ازمایش ک دکتر نوشتن روز16ولی من فردا مییدم روز14..

نگران نباش گلم.من مطمئنم بتات تپل مپله.منم دکتر برای ۱۵ برام‌آزمایش نوشته بود اما خودم طاقت نیاوردم ۱۴ رفتم😄

ان شاالله که تا اخرش همه چی خوب پیش میره مامان خانمی

واقعا هیچ علائمی نداشتی؟هیچی؟

نه عزیزم نداشتم..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بچه ها یه سوال دارم.کدوم مامانا تا هفته های ۷ و ۸ تیر کشیدن تخمدانو داشتن؟ یعنی میگم نکنه نشونه ی ع ...

عزیزم من گاها داشتم حتی بعضا تو ماه‌های بالاترم وقتی پهلو به پهلو میشدم یهویی می‌گرفت نفسم بند میومد..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بچه ها ممکنه بخاطر سردی باشه؟!چون من طبعم سرده و اکثر غذاهایی که این چند روز خوردم هم سرد بوده طبعشو ...

عزیزم من که غیر مرغ و ماهی که سردین و اونارم با زردچوبه و زنجفیل گرمشون میکردم بقیه چیزایی که میخوردم گرمی بودن..... 

گوشت گوسفند، بوقلمون هم گرمه، مثلا غذا چی میخوری که میگی سردیه؟؟؟ 

من سردرد ندارم زیاد اما معده درد گاهی دارم امروز کلیه هامم درد میکنه😐 جدی توام تخمدانت تیر میکشه ...

عزیزم یه چیز بگم بهت؟؟؟؟ 

ببین من اینکه میگن سمت چگ یا راست درد کنه جنسیت رو حدس میزنن رو قبول ندارم اما به هر حال همچین در یو خیلیا تجربه کردن که همچین استنباطی میشه پس درد رو خیلیا داشتن..... 

بچه ها ممکنه بخاطر سردی باشه؟!چون من طبعم سرده و اکثر غذاهایی که این چند روز خوردم هم سرد بوده طبعشو ...

سلام خاکستری جون 

فقط میتونم بگم که برنج سردیه و اگه اکثر غذاهایی رو میخوری طبعش سرده 

بعدش یکی دوتا خرما بخور یا میتونی گردو بخوری تا متعادل بشه 

خداجونم شکرت