2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046258 بازدید | 684508 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انشاله دل خودت و شوهرت و مادراتون شاد شاد میشه..... معجزه خدا مبارکت😍😍😍

مرسی مریم.جونم دوست مهربونم..فدات با اون زبون خیر گذاشتننت😘😘

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
بازم تکرارش کن بعدا یا صبر کن آز بدی خیالت راحت شه،ان شاءالله مثبت واقعیه😊😍

مرسی عزیزم همچنین برای خودت، من دیگه بی بی چک نمیزنم تا روز14که برم آزمایش

بر هر كسی كه می‌نگرم در شكایت اسـت در حیرتم که گردش ِ گردون به کام کیست؟

سلام بچه ها.  سال نو همگی مبارک. اونایی که مامان شدن هم مبارک. 

مت خدا بخواد میخوام این ماه انتقال بدم. امروز روز اول پریودمه و هفته پیش دیفرلین زدم. از امشب هم میخوام استرادیول بخورم. دیگه چیکارا کنم ؟ بگید مراقبتها کدوم صفحه است که برم بخونم؟

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم . قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ. مِنْ شَرِّ مَا خَلَقَ . وَمِنْ شَرِّ غَاسِقٍ إِذَا وَقَبَ. وَمِنْ شَرِّ النَّفَّاثَاتِ فِي الْعُقَدِ. وَمِنْ شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَ. / رب هب لی من الصالحین
به به مبارکه😍😍😍چه خبرهای خوبی تا دیدم چند صفحه رفتید جلو فهمیدم خبرهای خوبی تو راهه دخترای نازن ...

آزی جوونم..انشاءلله ک خیلی خیلی زود قسمت خودت..ادم.منی نگری نیستم.اصلا ولی خب هنوز اطمینان کامل ندارم.ب این بی بی..توکل بخدا🙏

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
عزیییزم😅اشکالی نداره ببین این همه هورمونم بی تاثیر نیست تو بدنمون من یادمه اولین روزی که گونال افو ...

یه چیزی بگم من زیاد استراحت نیستم ۱۰ دقیقه دراز بکشم نفس میگیره تو خونه راه برم بیشتر برام لذت داره   دفعات پیش خیلی با احتیاط راه میرم میخوابم یا دراز میکشیدم ایندفعه اصلا اینجوری نیستم انگار نه انگار انتقال دادم اینجوری خیلی راحتم !تو استراحت چطور بود ؟ 

برای منو دکترم گفت سه روز استراحت بسه 

راستی فردا جشن عید نوروز میرم چون سفره هفت سینش با من بود حالا هی دو دل بودم و گفتم نمیام همسرم دعوام کرد که چرا خونع میشینی فقط گفت حق رقص نداری😂😂😂یجا مثل سیب زمینی بشین تکون نخور😂😂😂

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
عزیزم.......حق داری....من شاید کلا حدود 14 تا سینال اف زدم برا سه بار ای یو ای....کل بدنم ریخته بهم ...

چیکار کردی دکتر دیگع نرفتی ؟ این پریود نشدن یا لک بینی بیشتر رو اعصابه!

سلام دوستان عزيزم ، خيلي خوشحالم كه خدا عيديتون رو داده دوستان نازنينم ، نفسي جون ، ترانه جون و شقاي ...

سلاممم مادرشوهر.عزیز  خوبینننن عیدتون مبارک گلم🌹😍 

تشکر عزیزمم التماس دعا دارم

ممنون عزیزم انشاءلله...خیلی برات دعا میکنم گلم..

😘😘🙏🙏عزیزمی

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
سلاممم مادرشوهر.عزیز    خوبینننن عیدتون مبارک گلم🌹😍  تشکر عزیزمم التماس دعا دارم

واقعا ديگه بنده با اين سنم نقش مادر شوهر شما با اين سن كمتون رو دارم ، همه هم كه ديگه ١٦ سالگي عروس شدن كاملا درسته واقعا . 😂😂😂

محتاجم به دعا خانمي و قابل باشم دعاگو هستم .

بچه ها یه سوال دارم وقتی پروست واژینال استفاده میکنم بعد گذشت چندساعت ناحیه پایین با درد همراهه خوب به  دکترم گفتم پروژستر رو عوض کرد باز ایندفعه دارویی قبلی رو داده 😖 

روش نوشته هم واژینال هم میشه خورد ! اگه واژینال نذارم عیبی که نداره ؟؟؟؟؟ 

مطمئن باش که درسته اصلا شک نکن. من بهت قول میدم🤝🤝🤝

برام عین ی رویا میمونه آزی جون..بعد اینهمه سال انتظار..خدااایا شکرت🙏