2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046258 بازدید | 684508 پست
واسه تو چرا روز ۱۶؟برای من روز ۱۴،همون روز ۱۴ خوبه دیگه روز ۱۶ میری تکرارش‌میکنی😅واسه من البته هشتم ...

دکتر من کلا روز16و19 مبگه از بدین. ولی میذارم.دوشنبه ک روز14هست میرم ک بتام بالا رفته باشه انشاءالله ..عزیزدلم.انشاءلله ک براتوهم اثر امپوله رفته دیگه وخودت مامانی😍

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
من قبلا که مشکل داشتم تا پریودیم عقب میافتاد بی بی میزدم منفی میشد،،،ولی انتقال که دادم تاشد روز۱۳ان ...

ممنون عزیزم انشاءلله...خیلی برات دعا میکنم گلم..

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واییییی عزیزم مطمینم صد در صد مامانی روز ۱۲ نمیشه کاذب باشه مطمین باش خدایا شکرت انشالله فرزندانی سا ...

فداتبشم عزیزم انشاءلله بزودی قسمت خودت..توکل بخدا🙏

دکتر من کلا روز16و19 مبگه از بدین. ولی میذارم.دوشنبه ک روز14هست میرم ک بتام بالا رفته باشه انشاءالله ...

آره به نظرم بی بی بعدیتم فردا بزن اگه مثبت شد دیگه هر روزی که رفتی خوبه😊

آخ ان شاءالله😍

آره به نظرم بی بی بعدیتم فردا بزن اگه مثبت شد دیگه هر روزی که رفتی خوبه😊 آخ ان شاءالله😍

توکل بخدا تا آز ندم باورم نمیشه مثبت باشم..اخه اینهمه درد پس واسه چیه

ببین دیگه دو تا بی بی چک‌که مثبت کاذب نمیشه خیالت راحت درد مامان شدنه ان شاءالله

فردا هم بی بی مثبت شه دیگه تقریبا باورمیکنم😃توکل بخدا هر چی خودش صلاح بدونه برامون🙏

به به اینم که هاله داره بعد چند دقیقست؟دست و جیغ و هوراااااا

نیم ساعت بعد اتفاقی دیدم هاله انداخته نمیدونم دقیق قدر بعد انداخته

بر هر كسی كه می‌نگرم در شكایت اسـت در حیرتم که گردش ِ گردون به کام کیست؟
😋😋😋😊😊 میدونی مریم جون بارداری برا من عین ی معجزه هس واقعا..اینکه بعد از حدود11سال  انتظار ...

انشاله دل خودت و شوهرت و مادراتون شاد شاد میشه.....

معجزه خدا مبارکت😍😍😍

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،

عزیزم روز چندمی ؟ مطمین باش بارداری و ماپان شدی بهسلامتی فرزندانی سالم و صالح💓💓💓💓💓💓💓💓💓💓💓� ...[/QUOTE]

روز 10انتقال،3تا جنین 3روزه انتقال دادم،ممنونم اما به بی بی چک اطمینان ندارم(ببخشید ریپلای نمیشد) 

بر هر كسی كه می‌نگرم در شكایت اسـت در حیرتم که گردش ِ گردون به کام کیست؟
آبجی باورت میشه مثل بچه های کوچیک شدم 😂😂😂  هنش تقصیر این داروهاست دیشب گریه کردم سرم از درد ...

عزیزم.......حق داری....من شاید کلا حدود 14 تا سینال اف زدم برا سه بار ای یو ای....کل بدنم ریخته بهم بجز اعصابم ماه قبل فقط لکه بینی اینماه هنوز پری نشدم......کل هورمون هام قاطی کردن....

داروهای ای وی اف خیلی بیشتره....به همان اندازه اثرات سو عش.......

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،

سلام دوستان عزيزم ، خيلي خوشحالم كه خدا عيديتون رو داده دوستان نازنينم ، نفسي جون ، ترانه جون و شقايق جون مباركتون باشه .

الهامي جون براي شما هم پيشاپيش مبارك باشه . 

الهي كه اين سال جديد براي همه پر از اتفاقهاي خوب باشه .

فردا هم بی بی مثبت شه دیگه تقریبا باورمیکنم😃توکل بخدا هر چی خودش صلاح بدونه برامون🙏

نفس جان مادر شدنت رو قبل از بیبیچک تبریک گفتم.....

الان قراشو میدم

💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃

💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃

آش دوغ 13 بدر نوش جانت پیشاپیش .....