2777
2789
عنوان

سوال راجب کهیر لطفا بیاید واجبه

42 بازدید | 14 پست

خانما آیا کهیر خوب شدنی هستش؟ یا تا ابد باهاته؟

چ چیزاییی مصرف کنم تا دیگ اینجوری نشه؟

و اینکه رون پاهام  میزنه با دستم چ غلطی کنم نگرانم استرس گرفته منو

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره من خواهرم داشت بعد از کرونا بدتر شد، آمپول اثری نزاشت 

2،3 ماه مدوام هر شب سیتریزین خورد قرص رو قطع کرد فعلا چند سالی هست خبری ازش نیست 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
آره من خواهرم داشت بعد از کرونا بدتر شد، آمپول اثری نزاشت 2،3 ماه مدوام هر شب سیتریزین خورد قرص رو ق ...

اها پس این قرصا رو باید چندین ماه بخورم؟

آخه میدونه ی مدت میخورم بعد دیگه میبنیم چیزی نیست نمیخورم باز میزنه یکم خسته کنندست برام آخه این موضوع 

اها پس این قرصا رو باید چندین ماه بخورم؟آخه میدونه ی مدت میخورم بعد دیگه میبنیم چیزی نیست نمیخورم با ...

نه چند ماه بخور هرشب ساعت 10، سر ساعت 

البته من خواهرم آزمایش داد مشکلی نداشت و ربطی به غذایی هم که می‌خورد نداشت 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
نه چند ماه بخور هرشب ساعت 10، سر ساعت البته من خواهرم آزمایش داد مشکلی نداشت و ربطی به غذایی هم که م ...

میگم آزمایش کلی دکتر نوشت برام  اون خوبه اوکیه دیگ مشکلی داشته باشه متوجه میشم‌دیگه؟

برای من آخه غذا هم مشکلی نداشتم قبلا بگم حساسیت دارم ب چیزی چشم حتنا مرسی آبجی 

میگم آزمایش کلی دکتر نوشت برام اون خوبه اوکیه دیگ مشکلی داشته باشه متوجه میشم‌دیگه؟برای من آخه غذا ...

آره 

مرسی ممنون☺️

خواهش