2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046394 بازدید | 684511 پست
دست و پاااا😂😂😂دیگه ننه شدی واقعا😂باشه بیخیال میشم،واسه من نمیدونم چشه شبا همه دردا میاد سراغم صب ...

نکنه زیاد کار مییکنی دختر..بیشتر استراحت کن عزیزم..ولی کلا انگار قانونه همیشه شب هر چی  درده سراغ ادم.میاد😑

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
اره زود عروس شدم 16سالگی🙈🙈😅😅2سال هم بچه نخاستیم.چون سنم کم بود .دیگه بعدش ک.خاستیم نشدسال85عروسی ...

آخییی چه باحال😍😍😍ان شاءالله دیگه اینسری انتظارت تموم میشه،منم تقریبا زود ازدواج کردم ۱۹ سالگی عقد کردم ۲۱ عروسی،ولی دو ساله که بچه میخوایم و نمیشه،البته همون ۶ ماه اولش فهمیدیم که باید آی وی اف کنیم ولی شرایطشو نداشتیم.

دیروز مامانم مهمون داشت زیاد نشستم حالا خیلی فعالیتم نکردم البته بیرونم رفتم پیاده روی😑حالا امروز استراحت میکنم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آخییی چه باحال😍😍😍ان شاءالله دیگه اینسری انتظارت تموم میشه،منم تقریبا زود ازدواج کردم ۱۹ سالگی عقد ...

تراااانه بیا..رفتم بی بی خریدم😁دوتا مارک خریدم ی دونه از این نواریها ک ارزون بود یدونه مدیکور..اخه خاستم دوتا مارک.مختلف امتحان کنم..گفتم الان اول نواریه بزنم چون زیاد بهش اعتماد ندارم ..مدیکور بذارم فردا ادرار اول صبح

خووووب ی هاااله انداخت😍 😍😁😁😁ولی من خیلی دلمو خوش نکردم گفتم نکنه از اون.گول زننده ها باشه😂😂😂

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
تراااانه بیا..رفتم بی بی خریدم😁دوتا مارک خریدم ی دونه از این نواریها ک ارزون بود یدونه مدیکور..اخه ...

بسلامتی😍😍😍😍مامان شدی😍

بر هر كسی كه می‌نگرم در شكایت اسـت در حیرتم که گردش ِ گردون به کام کیست؟
3تا جنین 3 روزه انتقال دادم، امروز روز 10انتقالم... منم وسوسه شدم صبح بی بی چک زدم منفی شد💔

عزیرم واس جنین.3روزه روز10خیلی زوده بی بی نشون نمیده بنظرمن..صبرکن گلم

بسلامتی😍😍😍😍مامان شدی😍

بذار ببینم.میتونم عکس بذارم..اخه تاحالا عکس نذاشتم

تراااانه بیا..رفتم بی بی خریدم😁دوتا مارک خریدم ی دونه از این نواریها ک ارزون بود یدونه مدیکور..اخه ...

آخججججججججججججون خاله شدممممممم 😍😘❤️❤️🙏🏻ای خدایاااااا بحق این ماه عزیز دل دوستان گلمو شاد کن 🙏🏻🌹 وقتی شادییدد بخدا انگار خودم مثبت شدم 😍

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
الهامی میام میزنمتا به خداااا،بابا جان فعلا از همینی که دار  ی استفاده کن لذتشو ببر ول کن بقیه ...

دیفونه شدم خواهر 😂😂

ذخیرت که خوبه بابا،از یه حدی بالاترم باشه خوب نیست زیاد نشون دهنده ی تخمدان پلیکیستیکه،واسه من فکر ک ...

باورت میشه پاگیر شدم 😖همسرم میگه خیلی بداخلاق شدی باید بری بیرون اب و هوات عوض بشه شاید مغزت بادی بخوره اروم بشی 😂😂اون شب خیلی اعصابمو بهم ریخت میخواستم بلند بشم ویشگون بگیرم خودش اومد گفت هرکجا میخوای بزن ولی از جات تکون نخور 😂😂😂😂

الهام خواهر گلم اصلا پرسو جو نکن فقط این مدت بجوجه ها برس😙😙😙....همین نفسی دوست شکم گنده تا 9 ماه ...

آبجی باورت میشه مثل بچه های کوچیک شدم 😂😂😂 

هنش تقصیر این داروهاست دیشب گریه کردم سرم از درد میترکید رفتم خوابیدم فکرکنم اینا علایم افسردگیه 😑

براممم دعاکن خواهرگلم 🌹😍