2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046394 بازدید | 684511 پست
بچه ها شما میبینید ؟ولی تو عکس واضح نیس اینجوری کاملا مشخصه

سلام عزیزم مبااااارکه انشاءلله نی نی یا نی نی های نازت صحیح و سالم بدنیا بیان 

هاله نیست قشنگ مشخصه دوتا خط داره 

برای ماهم دعاکن عزیزم 😍😙

خداجونم شکرت       
سلام عزیزم مبااااارکه انشاءلله نی نی یا نی نی های نازت صحیح و سالم بدنیا بیان  هاله نیست قشنگ ...

ممنون عزیزدلم..انشاالله خیلی زود مامان شدنت..

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهههه بههههه  واسه تو هالت درسته عاقاااا بزن دست قشنگه روووووو

واااای ترانه میترسم باورش کنم.خدایا خودت یاریم کن🙏

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
نترس بابا جون خیره ان شاءالله

دودقه نشد هاله انداخت بعد پررنگ شد..یکی دیگه دارم هی شیطونه میگه بذار..ولی میگم بذارم فرداصبح بذارم ک مطمین شم.شوهرم.میگه من نمیبرمت ازمایش که تا به وقتش😬گفتم وااای انگار من طاقت دارم.تا 4روز دیگه😁فردا بی بی مثبت شد باید ازمایش بدم میگه الان معلوم.نیس.این بی بی چک هم باورنکن😬😁

دودقه نشد هاله انداخت بعد پررنگ شد..یکی دیگه دارم هی شیطونه میگه بذار..ولی میگم بذارم فرداصبح بذارم ...

واسه تو چرا روز ۱۶؟برای من روز ۱۴،همون روز ۱۴ خوبه دیگه روز ۱۶ میری تکرارش‌میکنی😅واسه من البته هشتم و یازدهم آز نوشته،آقااااا اچ سی جی کوفتی چی بود من زدم😬

الهی 😔 برات دعا میکنم که سختی نکشی و راحت دفع بشه..واقعا سقط خیلی سخته.چون فقط جسمی نیست دردش.یه ضر ...

ممنون عزیز دلم 🙏🙏

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
باورت میشه پاگیر شدم 😖همسرم میگه خیلی بداخلاق شدی باید بری بیرون اب و هوات عوض بشه شاید مغزت بادی ب ...

عزیییزم😅اشکالی نداره ببین این همه هورمونم بی تاثیر نیست تو بدنمون من یادمه اولین روزی که گونال افو زدم با اینکه خیلی خوشحال بودم ولی انقدر گریه کردم اصلا نمیدونم چم شده بود،اگه میتونی با ماشین برو یه دور بزن البته یکی دو روز بذار بگذره بعد برو،فیلم خنده دار بشین نگاه کن یا چیزای اینجوری،من روزای اول تاپیک سوتی شوهرارو میخوندم وای نمیدونی ترکیده بودم از خنده از چیزا پیدا کن بخون سرتم گرم میشه 

شمیم جون دقیقایادمه روزی ک گفتی بی بی چکت مثبت شده وقتی امضاتو خوندم 17ساله منتظری..خیلی خوشحال شدم ...

خودمم فکر میکردم همه چی تموم شده وخدا منو دیده😔اما نه هنوز از امتحانم مونده ،،،شکرش بابت دادهاشو ندادهاش حتما حکمتی داشته،،،،ازت خیلیییی ممنونم بابت دعات عزیزم،،،انشالله که همه دوستان به مراد دلشون برسن وموفق بشن

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
دودقه نشد هاله انداخت بعد پررنگ شد..یکی دیگه دارم هی شیطونه میگه بذار..ولی میگم بذارم فرداصبح بذارم ...

من قبلا که مشکل داشتم تا پریودیم عقب میافتاد بی بی میزدم منفی میشد،،،ولی انتقال که دادم تاشد روز۱۳انتقالم بی بی زدماولش یه خط افتاد خیلی ناراحت شدم همینجوری گذاشتمش تو دستشویی واومدم خونه بعد از ده دقیقه که رفتم یه خط کمرنگ دیگه انداخته بود اصلا باورم نمیشد که بعد از چند سال بی بی چکم دو خط انداخته تاروز ازمایش که رفتم وگفت مثبته تا خونه من ومامانم گریه کردیم از ذوق ...انشالله که تو هم ازمایشت مثبته وبارداری خوبی رو بگذرونی بسلامتی نی نینو بغل کنی انشالله

بهار جون روز12انتقال هستم بی بی هاله انداخته نمدونم معتبره یانه..وااای خدایا این معجزست برامن

واییییی عزیزم مطمینم صد در صد مامانی روز ۱۲ نمیشه کاذب باشه مطمین باش خدایا شکرت انشالله فرزندانی سالم و صالح عزیزم💓💓💓💓💓💓💓💓💓💓💓💓🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂مبارکه

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
بی بی چک منم هاله انداخته!

عزیزم روز چندمی ؟ مطمین باش بارداری و ماپان شدی بهسلامتی فرزندانی سالم و صالح💓💓💓💓💓💓💓💓💓💓💓💓🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂مبارکه

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم