2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046493 بازدید | 684518 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم شما خوبی چه خبرااااااااا در کدوم مرحله مامان شدنی؟😍 وقت؟ آزاد؟ وقت آزاد؟ من؟ واژه غریب ...

بهار جون روز12انتقال هستم بی بی هاله انداخته نمدونم معتبره یانه..وااای خدایا این معجزست برامن

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
من کلا به بی بی چک اطمینان ندارم چه مثبت چه منفی

منم 😬

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
عزیز دلم کاملا میفهمت چون واقعا همراه بودن همسر کمک بزرگیه.....  من اگه همراهی همسرم نبود شاید ...

ممنون عزیزم 

دعا کنید برام

واقعا روزهای سخت و پراسترسیه

سری قبل تا یک هفته بعد از انتقال پردنیزولون می خوردیم. این سری گفتند روزی ۲ تا

حالا که خورده به تعطیلات و تعطیلی کلینیک، نمیدونم چیکار کنم؟!! یعنی پردنیزولون رو همین طور تا بیست روز دیگه بخورم؟ ضرر نداره برای جنین؟!

به دکترم هم دسترسی ندارم

الهام.جووونم پستت ریپلای نشد فداتبشم.الهی نمدونم دلمو بهش خوش کنم.یانه...اخه من تجربه مثبت کاذب داشت ...

نه دیگهعععع این فرق میکنههههه بخدا دارم بال در میارم اینقدر خوشحالمممم😍

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
بله 3تا جنین 3روزه... روز 10انتقالم

عزیزمممممممم هاله داره مثبته 😍🌹امروز یهترین خبرو شنیدنم خدایا شکرت🙏🏻🌹

مبارکه عزیزم خب ب خاطر همین بیبی چکت کمرنگه چون زود بوده ولی مثبتی 😘😘ایشالا ک چند روز دیگه ی بتای ...

سلامم عزیزم خوبی گل دختری خوبه 🌹😍

سلام بهار جون ، سال نو شما هم مبارك باشه ، ان شا الله زير سايه خداي بزرگ و در كنار همسر و دختر نازني ...

قربونت عزیزممممممممممم سال نو شما هم مبارک خانومی 

میبینم ک گل پسر تو راه داری 😘😘😘😘به به جنست جور شد ...الهی شکر خیلی خوشحال شدم

بله ایشالا قسمت تمام دوستان منتظر😘🙏🙏🙏

سلام عزیز دلمممممممم سال نو مبارک 😍😘😍 فدات بله دخترم هم خوبه 🤩 شما خوبی چه خبرا الهام جون در ک ...

تشکر عزیزمم انشالله سالی خوبی درکنار خانواده و دختر نازت داشته باشید 🙏🏻🌹😍

منم خوبم عزیزم مرحله اسراحتم اونم چع استراحتی درحال گذشت گذارم😂😂 امروز سه روز میشه انتقال دادم 

تشکر عزیزمم انشالله سالی خوبی درکنار خانواده و دختر نازت داشته باشید 🙏🏻🌹😍 منم خوبم عزیزم مرحله ...

الهی الهی 😍😍😍پس سه روزه مامان شدی

ایشالا ایشالا ایشالا چند روز دیگه با بتای عالی و تپل تاپیکو میترکونی از شادی🙏🙏🙏🙏🙏🙏

دوستای گلم مهربونا برام دعا کنید واقعی باشه انگار دارم خواب میبینم.تا بیبی مثبت رو دیدم فوری از ذوقم.همسری رو صدا زدم گفتم تو هم میبینی گفت اره..گفتم خیلی جدی نگیریا ممکنه کاذب باشه😬عزیزم دیگه هیچی هم نگفت..اخه من خیلی درد دارم میترسم کلا.از اینهمه درد