2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046519 بازدید | 684519 پست

اسم منم بنویس ...من منتظرم شرایط همسرم بهتر بشه وبعد سیکلو شروع کنم🙏🙏🙏🙏

《ما همه بشر بودیم تا اینکه نژاد ارتباطمان را برید!!مذهب از یکدیگرجدایمان ساخت!!سیاست بین مان دیوار کشید!!وثروت! از ما طبقه ساخت!!》

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره فدات شم بی بی زدم منفی بود هیچ حسی از پری هم ندارم انگار نه انگار  منم از حرصم دیشب حسابی ا ...

ای بابا حالا بچت کلی زرنگ میشه پریدی😁بی بی چک ک کلا خر است😅انشاءالله ک با بتای خوشکل بفهمی نی نی تو دلته

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
ای بابا حالا بچت کلی زرنگ میشه پریدی😁بی بی چک ک کلا خر است😅انشاءالله ک با بتای خوشکل بفهمی نی نی ت ...

خدا از زبونت بشنوه عزیزم. انشالله که خدا خودش به تموم خانم های نازنین اینجا خصوصا کسانی که هنوز طعم مادر شدن رو نچشیدن تو این سال جدید فرزند سالم و صالح عطا کنه. 

دوستای گلم بچه ها خوابیدن منم برم یکی دو ساعتی بخوابم بعد باید پاشم سفره 7سین رو کامل کنم.....  ...

سلام عزیزم.... 

میشه اسم منم بنویسی... یا من شامل نمیشم....

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀

سلام دوستای گلم☘🌻🍀

پیشاپیش سال نو همگی مبارک.. 

ان شاءالله سال پیش رو... سالی باشه پر از خوشی و شادی برای همه... و سالی پر از مامان های مهربون.

التماس دعا 😘❤🐣

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀
بچه ها😍 مثبت شدم مرسی از دعای خوبتون ممنون انشاالله دامن همتون سبز بشه به حق علی اصغر 

خداروشکرعزیزم خیلی خیلی مبارکت.ِبهترین عیدیبتو.گرفتی😍😍😍

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

سلام دوستان عزيزم ، سال نو همگي پيشاپيش مبارك باشه ، ان شا الله كه در سال جديد همه دوستاني كه در انتظار داشتن فرزنداني سالم و صالح هستن انتظارشون به پايان برسه و همه باردارها هم ني ني هاشون رو به سلامت به دنيا بيارن و روزهاي خوبي رو براي همگي آرزو ميكنم . 🌷🌷🌷🌸🌸🌸

عزیزم فکر کنم وقتی کیلیپس میزنن یعنی لوله رو میبندن که دیگه لوله کاراییشو از دست میده به من که گفتن ...

ممنون عزیزم وهمچنین😍😍😍🙏🙏

یعنی اگه کلیپس بزنن دیگه مایه ترشح نمی کنه هیچ ضرری نداره 

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
دوستان خوبم پیام ها رو میخونم ولی نمیتونم ریپلایی کنم ارور میده ❤️نفسی جان بی بی نزن‌ خیلی زوده خیل ...

ممنونم عزیزدلم 😍 

چه شودددددددد خبر ننه شدنت رو بدی ما منتظریم 🌹😍

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸