2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046684 بازدید | 684536 پست
[QUOTE=85014171]دیشب شوهرم تنها رفت به مادرش سر زد نمیدونی چیکار کرد کلی پشت سرم حرف زد که زنت دوست ...

آره دیگه در واقع الآنم باردارم .می‌خوام تاشب بشینم حسابی فکرامون رو بریزیم روهم که چی بگیم بهتره  

خدایا شکرت 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها من هپارینو اولا سر ساعت میزدم الان دیگه یه ساعت اینور اونور میشه اشکال نداره؟پروژسترونم همینط ...

بهتره پروژسترونو منظمتر بزنی حالا هپارین ایرادی نداره.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
وا خاک به سرم چرا من درد ندارم پس؟این بچه های من معلوم نیست چیکار میکنن مسخره ها😂  

زیر پوستی و با تجهیزات خیلی دقیق و مجهز دارن پی ریزی میکنن.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
😂😂😂😂😂😂😂😂عاشقتم پس منم ۱۳۷۰ تصور کنم😆

بابا شماها چه قدر کوچولو هستین..... 

لااقل سنتونو پیش ماها نگین احساس پیری کردیم..... 

همه بلند بگید ان شاءالله😂😘😘

انشاللللللللللللله.... 

آزی جون تو فکرت بودمِِ..چی شدی..؟امروز 35روزشد دیگه😁

اره فدات شم بی بی زدم منفی بود هیچ حسی از پری هم ندارم انگار نه انگار  منم از حرصم دیشب حسابی از رو اتیش پریدم😂😂حالا صبر میکنم ببینم چی میشه

سلامممممممم به همگییی دوستان گلم اومدم بگم سال تحویلم نزدیک شده و برای تک تکتون بهترین هارو ارزو مند ...

فدات عزیزم..... 

به همچنین منم برات بهترینارو آرزو میکنم و انشالله سال دیگه یه وروجک وسط سفره 7سینتونه و داره ریخت و پاش میکنه.... 

قربونت بشم عزیزم،مرسی،خودت چیکار کردی؟بی بی بزن😅

زدم خواهر منفی بود. البته خوشبینانه بخوام فکر کنم باید بگم بتام دیر بالا میره چون تو بارداری اولم بعد از ده روز تاخیر تازه آزم مشکوک نشون میداد. توکل به خدا 

منم به دعای نابت تک تکتون نیازمندم فردا اگر قسمت باشه میرم برای انتقال 😍 همیشه منو همراهیی کردید با ...

به به چه سالی بشه امسال..... 

دقیقا اولین روز سال عزیزترین مهمون رو داری میاری خونه تون.... 

اره فدات شم بی بی زدم منفی بود هیچ حسی از پری هم ندارم انگار نه انگار  منم از حرصم دیشب حسابی ا ...

عزیزم خوب ممکنه نشون نده همونطور که خودت تجربشو داری..... 

دوستای گلم یکی دیگه از دوستامون میخواد برا دوستاش دعا کنه چه منتظرا چه مامانا لیستشم فعلا که بازه.....

هر کی دوست داره بگه اسمشو بنویسم انشالله با دعای دوستمون همه دوستان حاجت روا بشن.....

1. ترانه_70..... منتظر آز
2. شقایق_خانوم...... منتظر آز
3. نفسی835...... منتظر آز
4. ملودی677..... منتظر آز
5. محمدباران.... منتظر بهبود شرایط همسر و شروع سیکل و مامان شدنش
6. معجزهخدا
7. پروانه 22
8. sisoli.... منتظر قلب
9. zizi27
10. نیلاسمان..... منتظر شروع سیکل و معجزه
11. زین..... منتظر انتقال جنین
12. پریچهر61
13. elhamiiiiiiiii.....منتظر تشکیل جنین و انتقال
14. انتظار_؟ (مریم)
15. shamiim..... برای سقط راحتش و مادر شدنش
16. آزی..... منتظر معجزه
17. مرمر40
18. قدسیه98
19. negin69
20. طلوع97...... منتظر
21. barana83.... منتظر
22. خاکستری..... منتظر قلب
23. کوثر66
24. shailin1397... منتظر
25. منتظر71...... اردیبهشت انتقال دوم
26. بهار213..... منتظر
27. الهام25..... سلامتی نی نی تو دلش
28. دلارام97..... بهبود آز همسر و شروع سیکل و مامان شدنش....
29. mahshid31..... منتظر
30. صنم_.... منتظر
31. هدیه 139.... منتظر برای انتقال
32. مامان_سمی13.... منتظر پانکچر و انتقال موفق و سلامتی نی نی و مامانش
33.***_قاصدک_***....منتظر بهبود بعد هایپری و انتقال اردیبهشت
34. timafa.... منتظر ساک و قلب
35. roooooya..... منتظر آز
36. masi_007.... منتظر انتقال
37. samin11..... منتظر با یه انتظار خیلی طولانی
38. جانان111.... منتظر
39. arameshemon.... منتظر انتقال بعد عید
40. aatrisa.... اول سلامتیش و بعدشم مامان شدنش
41. ninitopol... منتظر انتقال
42. افسون37.... منتظر معجزه
43. zizi27..... خونریزی اش نگران کننده نباشن و انتقال بعد عید
44.

.....

دوستای گلم اگه کسی رو از قلم انداختم ممنون میشم یادآوری کنه امیدوارم شرمنده کسی نشم....
ممنون میشم بگین تو چه مرحله ای هستین شاید دوست داشته باشین دوستمون بدونه و براتون دعا کنه....

دوستای گلم بچه ها خوابیدن منم برم یکی دو ساعتی بخوابم بعد باید پاشم سفره 7سین رو کامل کنم..... 

برا همه تون سال پر از شادی و پربرکت آرزو میکنممممم.... 

دوستون دارمممممممم..... 

بوسسسسسسس....