2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046690 بازدید | 684536 پست
بسلامتی عزیزم..انشاءلله ایندفعه موفق میشی عزیزم..توکل بخدا...فکر جنیناهم نباش فردا ب خدمتشون.میرسی م ...

سلامت باشی عزیزم تا فردا چیزی نمونده 😍

گلم برای شما آزی ترانه بهترین هارو ارزومتدم و منتتظر خبرای خوبتون هستم😘🙏🏻😍🌹

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
فدات عزیزم.....  به همچنین منم برات بهترینارو آرزو میکنم و انشالله سال دیگه یه وروجک وسط سفره ...

الهی آمین چه دعای قشنگی یه لحظه تصورش کردم خیلی جالب بود برام 🌹🌹🌹🌹😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به به چه سالی بشه امسال.....  دقیقا اولین روز سال عزیزترین مهمون رو داری میاری خونه تون....&nb ...

ویییییی ننه با حرفات قند دلمو اب کردی 😍😍😍😍😍 

خداکنه ایندفعه پیشم بمونه🙏🏻

بچه ها😍 مثبت شدم مرسی از دعای خوبتون ممنون انشاالله دامن همتون سبز بشه به حق علی اصغر 

مبارکه خانمیییی🌹🌹🌹🌸🌸بخیر خوشی بغل بگیری🙏🏻🌹 

شماهم انتقال داده بودید ؟

واقعا خدا لطفش و شاملم کرد

عزیزم..اینجا هرکی مثبت میشه. ما تخلیه اطلاعاتیش میکنیم😅علایمی هم داشتی؟روز چند آز دادی؟چنتا جنین بود...وااایی چقد سوال پرسیدم ببخشید🙈

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
عزیزم..اینجا هرکی مثبت میشه. ما تخلیه اطلاعاتیش میکنیم😅علایمی هم داشتی؟روز چند آز دادی؟چنتا جنین بو ...

😂😂😂😂

سلام خواهرای خوبم.....

ببخشید مدتی نبودم....اصلا نمیدونم چی گذشته

انشاله سالی سرشار از سلامتی و آرامش حقیقی نصیب تک تکتون بشه......

انشاله سال دیگه تک تک خواهرای گلم در اینجا مامان بشن و دامنشون سبز.......و عیدی امسال رو خدا برای هممون رقم بزنه.....  

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
عزیزم..اینجا هرکی مثبت میشه. ما تخلیه اطلاعاتیش میکنیم😅علایمی هم داشتی؟روز چند آز دادی؟چنتا جنین بو ...

😝إهم إهم اره عزیزم علائم پریودی خیلی خفیف سینه هام بزرگ و دردناک شدن یکمم نوک سینم تیره شد و اومد بیرون لوله هام تیر خفیف میکشید این آخرم کمرم درد میکرد دوتا جنین داشتم انتقال دادم بتام 2850بود انشالله به زودی زودی قسمت همه خانمای تاپیک😍

🥀یه صلوات مهمون داداشم کنید🥀