2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046739 بازدید | 684543 پست
ترانه تو ک از من بدتری.تا نصف شب بیدار موندی واسه خودت تحلیل و بررسی میکنی😁..منکه از ماهیتابه انا ج ...

نه به خاطر اون بیدار نمونده بودم که انقدر روز میخوابم دیگه شب خوابم نمیبره😆آقااااا منم فعلا تقریبا منصرف شدم به خاطر اچ سی جی میترسم مثبت کاذب بده بعدا بخوره تو ذوقم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره درد شدید امروز اینجوری شدم

دقیقا منم.همینطور ..یهویی گرفتم اونم.شدید.انشاءلله ک خیره

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
مرسی عزیزم،پنجاه یعنی چی؟متوجه نشدم

عریزم 50 برا ازمایش منظور دوستمون بود یعنی اثر امپول تو بدن.باشه.. بتا پایین هس تا حدود 50..تو ک قراره بتات تپل مپل باشه😊

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
از همین امروز صبح تا دیروز هیچ دردی نداشتم

اهان اخه من از روز سوم تا روز شش همینطور درد شدید زیر دل وکمر داشتم..امروزم یوقتایی درد خفیف چند لحظه ای میگیره وول میکنه...واژنمم تیر میکشه..خیلی نگرانم😭

خدای من ممنونم بخاطر دوقلوهای نازم که بعد کلی سختی و استرس سلامت دادی بغلم...انشاالله نصیب همه ی منتظرا بشه🥰
اهان اخه من از روز سوم تا روز شش همینطور درد شدید زیر دل وکمر داشتم..امروزم یوقتایی درد خفیف چند لحظ ...

نگران نباش عزیزم استرس برات خوب نیست ان شاءلله که خیره

بر هر كسی كه می‌نگرم در شكایت اسـت در حیرتم که گردش ِ گردون به کام کیست؟
نگران نباش عزیزم استرس برات خوب نیست ان شاءلله که خیره

ممنون عزیزم انشاالله

خدای من ممنونم بخاطر دوقلوهای نازم که بعد کلی سختی و استرس سلامت دادی بغلم...انشاالله نصیب همه ی منتظرا بشه🥰
ترانه تو ک از من بدتری.تا نصف شب بیدار موندی واسه خودت تحلیل و بررسی میکنی😁..منکه از ماهیتابه انا ج ...

به قول ما تورکها.... 

«قورخولو باش سلامت اولار» یعنی سری که می‌ترسه سلامت میمونه.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بچه ها من یهویی دردای شدید پریودی گرفتم😩دیروز گفتم ایندفعه هیچ دردی ندارم.خودمو چشم زدم فک کنم😐

به این میگن دستمال برا سری که درد نمیکنه.... 

انشالله وروجکات اون تو دارن با ماهیتابه هاشون حالتو جا میارن مامان خانوم.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
فداتشم عزیزدلم،والا چی بگم،ظاهرااین مشکل بعضی اوقات پیش میومده ولی همسرم چون حساسیت منو میدونسته بهم ...

انشالله خدا هدایتش میکنه.... 

آره درد شدید امروز اینجوری شدم

انشالله درد لانه گزینیه و دارن شخم میزنن و پی ریزی میکنن.... 

مرسی عزیزم،پنجاه یعنی چی؟متوجه نشدم

منظور دوستمون بود اثرش اگه بمونه هم در حد خیلی کمه که مال من حتی همون کم هم نمونده بود و صفر شده بود با وجود تزریق کاملش.... 

عاشقتم😅ببخشید ببخشید😉😅چقدر عجیب پس اچ سی جی کجا میره تا آزمایش دفع میشه یعنی؟  

مگه کاراگاهی؟؟؟؟ 

عزیزم اون هورمونه قراره تو افق بتای تپلت محو بشه.... 

عریزم 50 برا ازمایش منظور دوستمون بود یعنی اثر امپول تو بدن.باشه.. بتا پایین هس تا حدود 50..تو ک قرا ...

آها مرسی،اره دیگه واسه ماها که بالای هزاره زیر هزار اصلا افت داره برامون😅😅😅😅😅😅اعتماد به سقف دارم😂