2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046586 بازدید | 684530 پست
بچه ها کسی بوده که روز پنج انتقال آمپول HCG زده باشه؟فکر کنم روش دکتر طرازی اینجوری روز دوم و پنجم ن ...

ترانه تو ک از من بدتری.تا نصف شب بیدار موندی واسه خودت تحلیل و بررسی میکنی😁..منکه از ماهیتابه انا جون ترسیدم دیگه😁(کمپین.مقاومت در برابر بی بی )یادت نره⛔😂😂😂

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
دوستای گلم یکی دیگه از دوستامون میخواد برا دوستاش دعا کنه چه منتظرا چه مامانا لیستشم فعلا که بازه... ...

سلام آناجان 

بی زحمت اسم منم اضافه کنید 

منتظر انتقال هستم یه بار منفی داشتم به بارم قلبش تشکیل نشد 

خداجونم شکرت       

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها من یهویی دردای شدید پریودی گرفتم😩دیروز گفتم ایندفعه هیچ دردی ندارم.خودمو چشم زدم فک کنم😐

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
سلام به روی ماهت عزیزم.....  عزیزم مشکلت حل شد؟؟؟؟

فداتشم عزیزدلم،والا چی بگم،ظاهرااین مشکل بعضی اوقات پیش میومده ولی همسرم چون حساسیت منو میدونسته بهم نمیگفته امااینبار،این آدم بیمار به خودم پیام داد و واقعابهمم ریخت،نمیدونم آزارش تمام شد یانه ولی کلا چندوقت یکبار شروع می‌کنه به اذیت وآزار،امیدوارم خدابه راه راست هدایتش کنه که دست از سر زندگی مابرداره🤲🤲

خدایا نگاهم به دستان توست،به اندازه بزرگیت آرزومیکنم ....
والا برا من چون طبعم سرد بود 3 ماه اول نخوردم اما بعدش خورده بودم....  سر پسرم میخوردم کلا.... ...

مرسی اناجون از راهنماییت😘

خدای من ممنونم بخاطر دوقلوهای نازم که بعد کلی سختی و استرس سلامت دادی بغلم...انشاالله نصیب همه ی منتظرا بشه🥰
بله عزیزم طبیعیه.....  انشالله خبر بتای تپلتو میدی....

انشااالله عزیزدل...با دعاهای شما

خدای من ممنونم بخاطر دوقلوهای نازم که بعد کلی سختی و استرس سلامت دادی بغلم...انشاالله نصیب همه ی منتظرا بشه🥰
بچه ها من یهویی دردای شدید پریودی گرفتم😩دیروز گفتم ایندفعه هیچ دردی ندارم.خودمو چشم زدم فک کنم😐

منم صبح که بیدارشدم یادم رفته بود انتقال دادم فکرکردم پریود شدم! 

بر هر كسی كه می‌نگرم در شكایت اسـت در حیرتم که گردش ِ گردون به کام کیست؟

تو هم درد داری

شما چندمین روز انتقالتون عزیزم؟