2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046519 بازدید | 684519 پست
دوستای گلم یکی دیگه از دوستامون میخواد برا دوستاش دعا کنه چه منتظرا چه مامانا لیستشم فعلا که بازه... ...

سلام به همه🌷🌷🌷🌷🌷

آنا جون منم بنویسین لطفا بعد عید انتقال دارم توکل به خدا💜💜💜💜

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واااای عاشقتم تو خیلی خوبییی دیگه،خوشم میاد اتفاقا اینجوری آدم باید تو لحظه خوش باشه الهی که به سلام ...

همه چی رو بسپار ب خدا . اللهی که همین سری مامانی

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد
انشالله دونه دونه بغلشون کنی... 

مرسی فدای مهربونیات

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد

بچه ها کسی بوده که روز پنج انتقال آمپول HCG زده باشه؟فکر کنم روش دکتر طرازی اینجوری روز دوم و پنجم نصف آمپولو باید تزریق کرد،میخوام ببینم جواب آزمایش اشتباه نمیشه اینطوری؟ از روز پنجم تا چهاردهم اثرش میره؟آخه سرچ کردم همه جا زده دو هفته میمونه!میگم این شاید چون نصف میشه کمتر میمونه ها؟سوال برام پیش اومد نصفه شبی وگرنه که خب دکتر حتما یه چیزی میدونه که داده ولی خواستم ببینم تکلیف آزمایش چی میشه!بی بی چک چی؟😅آنا جان به اعصابت مسلط باش خواهر هنوز قصد ندارم بذارم ماهیتابتو بذار سر جاش😅فقط خیلی ریز دارم برنامه ریزی میکنم براش😆 

بچه ها کسی بوده که روز پنج انتقال آمپول HCG زده باشه؟فکر کنم روش دکتر طرازی اینجوری روز دوم و پنجم ن ...

سلام انشاله ک بسلامتی و دلخوشی بغلش کنی   برای محافظت از جسم زرد میزنن و نهایت تاثیر تو ازمایش ده یا پنجاه تاست 

کاش میدونستم یکم بیخیال باشم .باور کن اگه این دفعه هم منفی بشه میمیرم 

خدا نکنه.... 

دور از جونت..... 

انشالله به زودی یکی از بهترین اتفاقای زندگیتو تجربه میکنی و 120 سال انگیزه برا زندگی داری به هر حال باید عروسی نوه نتیجه هارو ببینی..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آره میتونم نقش بازی کنم اما همین دیشب که نرفتم به شوهرم گفته بود زنت میخواد بین ما فاصله بندازه واسه ...

عزیزم اصلا گفته که گفته..... 

بذار هر جوری فکر میکنن بکنن..... 

مهم اینه خودت میدونی اونجور که میگن نیستی..... 

بعدش که سال دیگه با نوه شون رفتی دستبوس کیف دنیارو میکنن.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بچه ها کسی بوده که روز پنج انتقال آمپول HCG زده باشه؟فکر کنم روش دکتر طرازی اینجوری روز دوم و پنجم ن ...

عزیز دلم من میکردی دوم هم هاش سی جی رو روز 2 و 5 داشتم.... 

بتام نزدیک صفر بود تازه من نصف نبود کامل بودن..... 

پس شک نکن تا روز آز اثرش رفته..... 

راستی من و ماهیتابمم ریز دارم برنامه ریزی میکنیم برا کسایی که شیطون داره میره زیر جلدشون یا قصدشو داره بره زیر جلدشون و.... 

عزیزم شما همون شایلی خودمونی درسته؟ 

نتیجه انتقالت چطور شد؟ 

@shailin1397    

ماهیتابه جون کجایی....  مهمون داریم.....

انا جون ی روز چشمتون دور دیدم.ماهییتابه یادم رفته بود😅

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
عزیزم قابل توجهت با وروجک 5 روزت.....  تازه روز 6 شروع ترشح هورمونه اگه خیلی خیلی زرنگ باشه یع ...

آخ آخ ببخشید شیطون میره تو جلدم😁مامان خیلی عجولیم

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
دوستای گلم یکی دیگه از دوستامون میخواد برا دوستاش دعا کنه چه منتظرا چه مامانا لیستشم فعلا که بازه... ...

انا جون لطفا اتریسای عزیزمون هم بنویس اول برای سلامتیش🙏 دوم مامان شدنش