2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046381 بازدید | 684510 پست
خدا نکنه عزیزه دلم😖بخدا امروز که دیدم واسه فردام قرار گذاشتن برن تنهایی خونه ی خالش از ته  گری ...

عزیزم چرا انقدر خودتو اذیت میکنی؟این مدت به این فکر کن که هیچی جز خودت مهم نیست به خدا بقیه اونقدرا براشون مهم نیست که ما چه اتفاقاتی برامون میوفته چون اصلا درک نمیکنن،مرداام که کلا تعطیلن😂ولشون کن بابا خوش بگذرون اصلنم نگران هیچی نباش خانواده شوهرتم بنداز گردن شوهرت خودتو راحت کن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خدا نکنه عزیزه دلم😖بخدا امروز که دیدم واسه فردام قرار گذاشتن برن تنهایی خونه ی خالش از ته  گری ...

انشالله + هستی.... 

به وروجکات فکر کن اونا به آرامش نیاز دارن.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

دوستای گلم یکی دیگه از دوستامون میخواد برا دوستاش دعا کنه چه منتظرا چه مامانا لیستشم فعلا که بازه.....

هر کی دوست داره بگه اسمشو بنویسم انشالله با دعای دوستمون همه دوستان حاجت روا بشن.....

1. ترانه_70..... منتظر آز
2. شقایق_خانوم...... منتظر آز
3. نفسی835...... منتظر آز
4. ملودی677..... منتظر آز
5. محمدباران.... منتظر بهبود شرایط همسر و شروع سیکل و مامان شدنش
6. معجزهخدا
7. پروانه 22
8. sisoli.... منتظر قلب
9. zizi27
10. نیلاسمان..... منتظر شروع سیکل و معجزه
11. زین..... منتظر انتقال جنین
12. پریچهر61
13. elhamiiiiiiiii.....منتظر تشکیل جنین و انتقال
14. انتظار_؟ (مریم)
15. shamiim..... برای سقط راحتش و مادر شدنش
16. آزی..... منتظر معجزه
17. مرمر40
18. قدسیه98
19. negin69
20. طلوع97...... منتظر
21. barana83.... منتظر
22. خاکستری..... منتظر قلب
23. کوثر66
24. shailin1397... منتظر
25. منتظر71...... اردیبهشت انتقال دوم
26. بهار213..... منتظر
27. الهام25..... سلامتی نی نی تو دلش
28. دلارام97..... بهبود آز همسر و شروع سیکل و مامان شدنش....
29. mahshid31..... منتظر
30. صنم_.... منتظر
31. هدیه 139.... منتظر برای انتقال
32. مامان_سمی13.... منتظر پانکچر و انتقال موفق و سلامتی نی نی و مامانش
33.***_قاصدک_***....منتظر بهبود بعد هایپری و انتقال اردیبهشت
34. timafa.... منتظر ساک و قلب
35. roooooya..... منتظر آز
36. masi_007.... منتظر انتقال
37. samin11..... منتظر با یه انتظار خیلی طولانی
38. جانان111.... منتظر
39.

.....

دوستای گلم اگه کسی رو از قلم انداختم ممنون میشم یادآوری کنه امیدوارم شرمنده کسی نشم....
ممنون میشم بگین تو چه مرحله ای هستین شاید دوست داشته باشین دوستمون بدونه و براتون دعا کنه....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آره بنظر منم این درست ترین راهه اما شوهرم از مامان کارآگاه ش بشدت می‌ترسه بعید می‌دونم قبول کنه از ب ...

آخه این چه کاریه برای سر این موضوع انقدر اذیت میکنی که سلامتی خودتو جوجه هات به خطر بیوفته؟خودت فکر کن ببین ارزششو داره؟اینهمه هزینه کردی اصلا این ناراحتی و مادرشوهرت پیش اینا چقدر ارزش داره؟

یه جوری بپیچونشون بگو رفتیم مسافرت میتونی اینکارو  بکنی؟یا بگو همون سرماخوردگیم بدتر شده ویروسه انگار اسهال و استفراغم گرفتم میترسم بیام شماام بگیرید😂دور از جونت البته 

کاش میدونستم یکم بیخیال باشم .باور کن اگه این دفعه هم منفی بشه میمیرم 

چرا نتونی؟میتونی،آهنگ شاد بذار واسه خودتو بچه ها،به نبودنشونم فکر نکن،فکر کن که هستن و الان نیاز دارن خوش باشن،منم به خودم میگم الان وقتش نیست که به نبودنشون فکر کنم هر وقت مطمئن شدم نیستن اونموقه فکر میکنم😂 الان فقط به اینکه هستن باید فکر کنیم

چرا نتونی؟میتونی،آهنگ شاد بذار واسه خودتو بچه ها،به نبودنشونم فکر نکن،فکر کن که هستن و الان نیاز دار ...

خیلی خوبه که اینجا دوستای خوبی مثل شما دارم منم حتماهمین کار رو میکنم.بنظرم حق با شماست الکی دارم پیشواز غم میرم

خدایا شکرت 
آخه این چه کاریه برای سر این موضوع انقدر اذیت میکنی که سلامتی خودتو جوجه هات به خطر بیوفته؟خودت فکر ...

آره میتونم نقش بازی کنم اما همین دیشب که نرفتم به شوهرم گفته بود زنت میخواد بین ما فاصله بندازه واسه همین نمیاد که توهم نیای اما تو نبایدمارو ول کنی شوهر ساده ی منم همه رو گذاشت کف دستم

خدایا شکرت 
خیلی خوبه که اینجا دوستای خوبی مثل شما دارم منم حتماهمین کار رو میکنم.بنظرم حق با شماست الکی دارم پی ...

به خدا منم همینجوری بودم همش قبل اینکه یه اتفاقی بیوفته کلی فکر میکردم که وااای چی میشه بعد هم اون لحظه هام زهرمارم میشد هم استرس میگرفتم هم منفی هارو جذب میکردم،یه بار نشستم به خودم گفتم هر اتفاق بدی که افتاد همونموقه بشین عزاداری کن قبلش لازم نیست خودتو داغون کنی،الانم تمرین میکنم هی با خودم تکرارمیکنم وقت برای عزاداری زیاده😉  

آره میتونم نقش بازی کنم اما همین دیشب که نرفتم به شوهرم گفته بود زنت میخواد بین ما فاصله بندازه واسه ...

به شوهرت بگو این مدت مدیریت کنه روابط تو و مادرشوهرتو یکمم بهش بال و پر بده بگو من چون میدونم تو مدیریتت خوبه تو این مورد میخوام این قضیه رو بسپارم به خودت که کنترلش کنی این مدت که بین من و مامانت مشکل پیش نیاد،قشنگ بنداز گردن خودش خودتو راحت کن،بگو حرفشونم پیشم نیار که ذهنم نسبت بهشون منفی نشه مردا تو این چیزا یکم خنگن ببخشیدا😂باید همه چیزو بهشون بگی نمیفهمن😂  مادرشوهرتم هرچی میخواد بگه بذار بگه تو اولویتت خودت باشه و سلامتیت و بچه هات وشوهرت،اهمیت نده که بهت آسیب نزنه

بعدشم چندوقت یه بار بذار شوهرت بره پیششون اشکال نداره تو هم اگه میتونی  برو پیش خانوادت،اینجوری حساسیت مادرشوهرتم کمتر میشه فکر نمیکنه که تو میخوای جداشون کنی،از یه طرفم به خودت بگو اشکال نداره مادرشه دو روز دیگه بچه خودتونم به دنیا میاد براتون اینارو جبران میکنه😊

به شوهرت بگو این مدت مدیریت کنه روابط تو و مادرشوهرتو یکمم بهش بال و پر بده بگو من چون میدونم تو مدی ...

چقدر قشنگ حرف میزنی عزیزم باور کن انرژی گرفتم از حرفات سعیمو میکنم توهم برام دعا کن عزیزم 

خدایا شکرت