2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046684 بازدید | 684536 پست
دوستای گلم یکی دیگه از دوستامون میخواد برا دوستاش دعا کنه چه منتظرا چه مامانا لیستشم فعلا که بازه... ...

آنا جون اسم من رو هم اگه میشه بنویس تو لیست اون یکی دوستمون بودم اگه مشکلی نداره اینجا هم بنویس

بچه ها یه سوال

من بعد از عمل خارج از رحمی چند روز حالت خونریزی البته نه مثل پریود کمتر از پریود بود داشتم و بعدش هم در حد دستمال توالت و بعد هم قطع شده،الان نمیدونم باید پریود شم یا نه ؟اون پریود بوده یعنی؟ولی چرا اینقدر کم بود بعد از دو ماه و اون همه دارو و حاملگی؟

و یه چیز دیگه اینکه من سمت تخمدان چپم جای عمل تو بدنم یهو حس سوزش میاد مخصوصا موقع پاشدن،این طبیعیه؟داره جوش میخوره؟یا خدایی نکرده مشکلی هست؟

من بعد از عمل سونو ندادم دیگه،لازمه؟یا صبر کنم زمانی که خواستم مجدد برم انتقال بدم پیش دکتر خودم؟میترسم خیلی،آخه این چه غمی بود وسط اون همه ذوقم واسه مثبت شدن بتا،یهو همه چی خراب شد

دکتر به من گفت لولتو کلیپس میزنیم که ارتباطش با رحم قطع بشه بنظرتون کلیپس خوبه دیگه مشکلی پیش نمیاد ...

عزیزم دقیق نمیدونم اما فقط میتونم بگم اگه با کلیپس قابل حله که برداره بهتره خدارو چه دیدی شاید دو روز دیگه لولت درمان شد و شانس طبیعی هم پیدا کردی.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون چقذر مهربونی انا جون ...دکتر که رفتم همین حرف شما رو زد ..گفت خودش رفع میشه.....از اکوی قلب جن ...

عزیزم خیلیا اکو انجام میدن اتفاقا خوبه خیالت راحت‌تر میشه..... 

انشالله صحیح و سالم بغلش میکنی..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام عزیزدلم خوبی؟نگران نباش دوستم‌دعا میکنم فردا ازمایش شوهرت خیلی خوب شده باشه.بهش فکرنکن. ان شاا ...

عزیزم ممنونم از حرفات و ازدعات ک از ته دل مهربونته

خدا اون نی نی فسقلی رو واست حفظ کنه

تیکرت به من هم امید میده

خدایا شکرت

سلام عزیزدلم خوبی؟ممنون خانمی.شما و جوجه هاتون چطورین؟ خب پس خداروشکر.حساسیت زیادی هم خوب نیست.من ف ...

دختر قورمه سبزی و دیگه از کجا در میارن میگن بده.... 

وای مگه خورشت جعفری و گشنیز میخورین که میگین بده..... 

حالا یه کم جعفری و گشنیز خورشتی که تو میخوری انقدری نیست که بخوایی ازش بترسی.... 

من تا دلت بخواد قورمه خوردم.... 

دوستای گلم یکی دیگه از دوستامون میخواد برا دوستاش دعا کنه چه منتظرا چه مامانا لیستشم فعلا که بازه.....

هر کی دوست داره بگه اسمشو بنویسم انشالله با دعای دوستمون همه دوستان حاجت روا بشن.....

1. ترانه_70..... منتظر آز
2. شقایق_خانوم...... منتظر آز
3. نفسی835...... منتظر آز
4. ملودی677..... منتظر آز
5. محمدباران.... منتظر بهبود شرایط همسر و شروع سیکل و مامان شدنش
6. معجزهخدا
7. پروانه 22
8. sisoli.... منتظر قلب
9. zizi27
10. نیلاسمان..... منتظر شروع سیکل و معجزه
11. زین..... منتظر انتقال جنین
12. پریچهر61
13. elhamiiiiiiiii.....منتظر تشکیل جنین و انتقال
14. انتظار_؟ (مریم) 
15. shamiim..... برای سقط راحتش و مادر شدنش
16. آزی..... منتظر معجزه
17. مرمر40
18. قدسیه98
19. negin69
20. طلوع97...... منتظر
21. barana83.... منتظر
22. خاکستری..... منتظر قلب
23. کوثر66
24. shailin1397... منتظر
25. منتظر71...... اردیبهشت انتقال دوم
26. بهار214..... منتظر
27. الهام25..... سلامتی نی نی تو دلش
28. دلارام97..... بهبود آز همسر و شروع سیکل و مامان شدنش.... 
29. mahshid31..... منتظر
30. 

.....

دوستای گلم اگه کسی رو از قلم انداختم ممنون میشم یادآوری کنه امیدوارم شرمنده کسی نشم....
ممنون میشم بگین تو چه مرحله ای هستین شاید دوست داشته باشین دوستمون بدونه و براتون دعا کنه....

عزیزم ممنونم از حرفات و ازدعات ک از ته دل مهربونته خدا اون نی نی فسقلی رو واست حفظ کنه تیکرت به من ...

فداتشم مهربونم.من اینجا دوستای خیلی خیلی خوبی دارم که هرشب و هرروز برای شاد شدن دلشون دعا میکنم.شما هم یکی از‌اونایی.اصلا غصه نخور خانمی.وقتی وروجکت بیاد تو دلت خودت باورت نمیشه ابن همه انتظار کشیدی.باور‌کن💚ممنون از دعات

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

دوستای گلم یکی دیگه از دوستامون میخواد برا دوستاش دعا کنه چه منتظرا چه مامانا لیستشم فعلا که بازه.....

هر کی دوست داره بگه اسمشو بنویسم انشالله با دعای دوستمون همه دوستان حاجت روا بشن.....

6. معجزهخدا
7. پروانه 22
8. sisoli.... منتظر قلب
9. zizi27
12. پریچهر61
14. انتظار_؟ (مریم) 
16. آزی..... منتظر معجزه
17. مرمر40
18. قدسیه98
19. negin69
20. طلوع97...... منتظر
21. barana83.... منتظر
23. کوثر66
24. shailin1397... منتظر
25. منتظر71...... اردیبهشت انتقال دوم
26. بهار214..... منتظر
29. mahshid31..... منتظر
30. samin11.... منتظر
31. niva....  منتظر

.....

دوستای گلم اگه کسی رو از قلم انداختم ممنون میشم یادآوری کنه امیدوارم شرمنده کسی نشم....
ممنون میشم بگین تو چه مرحله ای هستین شاید دوست داشته باشین دوستمون بدونه و براتون دعا کنه....

سلام.اگه هنوز لیست دعا جا داره اسم منم بنویسین.خیلی دلم گرفته.دعا کنه آزمایش شوهرم بعد از عید خوب با ...

انشالله که همه ی این چیزهایی که دوست داری تو سال جدید برات اتفاق میوفته🙏🏻🙏🏻🙏🏻

6. معجزهخدا
7. پروانه 22
8. sisoli.... منتظر قلب
9. zizi27
12. پریچهر61
14. انتظار_؟ (مریم)
16. آزی..... منتظر معجزه
17. مرمر40
18. قدسیه98
19. negin69
20. طلوع97...... منتظر
21. barana83.... منتظر
23. کوثر66
24. shailin1397... منتظر
25. منتظر71...... اردیبهشت انتقال دوم
26. بهار214..... منتظر
29. mahshid31..... منتظر
30.

.....

دوستای گلم یکی دیگه از دوستامون میخواد برا دوستاش دعا کنه چه منتظرا چه مامانا لیستشم فعلا که بازه... ...

آنا جان لطفا منم بنویس 

سال دیگه میخوام دوباره برم برای پانکچر و بقیه ی کارا.اینبار  میشه دفعه ی چهارم دعا کنید نتیجه بگیرم. شوهرمم اگر بشه میخوام ببرم برای درمان وضعیت اسپرمش

عزیزم دقیق نمیدونم اما فقط میتونم بگم اگه با کلیپس قابل حله که برداره بهتره خدارو چه دیدی شاید دو رو ...

می خواستم همینو بدونم کسی بوده با این مشکل کلیپس زده باشه خوب شده باشه یا بگم بردارن بهتره بین دوراهیم می ترسم کلیپس بزنم به مرور زمان بازم همونطوری بشم

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏

ممنون که اسممو نوشتید فقط اسم من بهار 213🙈🙈

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏