2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046585 بازدید | 684530 پست
فداتشم مهربونم.من اینجا دوستای خیلی خیلی خوبی دارم که هرشب و هرروز برای شاد شدن دلشون دعا میکنم.شما ...

عزیزم

منم حس خوبی به اینجا و کلا بچه ها دارم.تنها جاییه ک حرفمو راحت میزنم و درد و دل میکنم

من چندتا خواهر دارم خیلی باهم خوبیم ولی این حرفها رو نمیتونم بزنم

همیشه واسه بچه ها دعا میکنم حتی خواننده های خاموش این تایپیک

دوستون دارم❤❤❤

خیلی احساساتی شدم😁😁😁

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستای که ای وی اف کردین میشه بگید ایام عید رو چیکار میکنید از الان استرس گرفتم آخه فقط مادرم خبردار ...

عزیزم استرس نداشته باش.یا باید بگی مسافرتیم یا مثلا بگی مریضی دوراز جون

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
عزیزم.یا باید بگی مسافرتیم یا مثلا بگی مریضی دوراز جون

دیشب شوهرم تنها رفت به مادرش سر زد نمیدونی چیکار کرد کلی پشت سرم حرف زد که زنت دوست نداره ماروببینه چرا نیومد واین حرفا برا عید نرم حتما بدتر می‌کنه ااعصاب ندارم بخدا.. یکی دوتا هم نیستن که برم نیم ساعت سر بزنم برگردم تازه بعدشم اونا میان خونمون دیگه

خدایا شکرت 
دیشب شوهرم تنها رفت به مادرش سر زد نمیدونی چیکار کرد کلی پشت سرم حرف زد که زنت دوست نداره ماروببینه ...

خب نمیتونی بگین.رفتین.مسافرت مثلا.؟حداقل تا جواب ازمایش..حرص نخور استرس برات خوب نیست.وقتی مادرشوهرت همچین.قضاوتی میکنه..اصلا طرز فکر دیگران برات مهم.نباشه ک چی میگن..تو ب فکر خودت باش

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

دوستان گلم ما ي ختم داريم ١٤ فروردين شروع ميشه اگه دوست داشتين به تاپيك ما سر بزنيد 🌹

https://www.ninisite.com/discussion/topic/2362301/دعاي-جمعي-جهت-بچه-دار-شدن-2?page=145

خدايا شكرت انقدر مهربونى ازت ممنونم 🧿👼🏻دخترك نازم نور خونمون خوش اومدي به زندگيمون 🧿👼🏻
دوستای گلم یکی دیگه از دوستامون میخواد برا دوستاش دعا کنه چه منتظرا چه مامانا لیستشم فعلا که بازه... ...

سلام 

انا جوووون میشه منم اضافه کنید شش ماهه منتظرم شرایطم واسه انتقال  دوم جور شه ممنون از لطف دوست خوبمون 

دوستای گلم یکی دیگه از دوستامون میخواد برا دوستاش دعا کنه چه منتظرا چه مامانا لیستشم فعلا که بازه... ...

فدات بشم اناجونانشالله خدا از دهنت بشنوه،،،هنوز که هیچ خبری نیست هیجامم درد نمیکنه

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
دختر قورمه سبزی و دیگه از کجا در میارن میگن بده....  وای مگه خورشت جعفری و گشنیز میخورین که می ...

اره واقعا.پس به مامانم میگم درست کنه😁

قورمه سبزیو خودم از خودم دراوردم🙈

ولی واقعا تو این روزا که از مرغ و غذاها کلا بدم اومده بهتره امتحانش کنم.مرسی انا جونم

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
عزیزم منم حس خوبی به اینجا و کلا بچه ها دارم.تنها جاییه ک حرفمو راحت میزنم و درد و دل میکنم من چند ...

ای جانمممم.عزیزدلممممم.ان شاالله همه چی برات خوب پیش بره و تیکر بارداریتو ببینم به زودی💚دقیقا منم همه حرفامو اینجا میزنم.هر سوالی پیش بیاد،هر درد دلی داشته باشم،هر خبر خوبی که باشه

کلا خونه ی اولم اینجاس😅

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم