2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046746 بازدید | 684544 پست
آره منم روزی چهارتا میخورم،والا یه سره دارم میخورم دیگه نمیدونم از قرصه یا نه😂  

انشالله از مامان شدنتونه عزیزم..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام بچه ها‌خوبین؟بازم سوال دارم.چرا توی نت نوشته پنیر نرم برای خانمای باردار خوب نیست؟!من دو سه بار ...

عزیزم من نرم و سفتشو نمیدونم فقط فکر کنم بهتره پنیز تازه نخوری..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم شما نی نیتون به دنیا اومده؟اصلا توی طول بارداری پنیر نرم نخوردین؟اره بنظر من هم منظورشون ...

عزیزم پنیر شور رو قبلش بذار تو آب شوریش بره بعد بخور من اینکارو میکردم.... 

سلام عزیزم شما نی نیتون به دنیا اومده؟اصلا توی طول بارداری پنیر نرم نخوردین؟اره بنظر من هم منظورشون ...

بله عزیزم دردونه دوستمون به دنیا اومده.... 

تورک انا جون بچه ها کمکم کنین ذارم میمیرم از استرس    سونو انومالی دادم نوشته در کورویید پلکسوس راست کیست 12 میلی و در چپ کیست 5 میلی داره ..چکار کنم من

«لا إِلهَ إِلاَّ أَنْتَ سُبْحانَکَ إِنِّی کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ»
سلام خوبید من رفتم دکتر عکس رنگیمو نشون دادم بهم گفت لولت هیدرو باید دوباره لاپاراسکوپی کنی با کلیپس ...

عزيز لوله هيدرو بخاطر ترشحاتي كه ميده داخل رحم، مانع لانه گزيني و رشد جنين ميشه 

دوستم همين مشكل رو داره با سه تا انتقال منفي با دكتر يونسي (خدا ازش نگذره چقدر باعث عذاب اين بنده خدا شده يبار لاپرا كردش اين دكتر نادون و سه تا انتقال منفي روحيه براش نمونده ديگه) و اينبار دكتر نصر پيشنهاد داده كه باز لاپاروسكوپي كه اول تكليف لوله مشخص بشه و بعد بره انتقال

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
عزیزم به دکترت بگو بعضیا با شیاف دچار عفونت میشن.....  شاید نیاز بود یا رکتال استفاده کنی یا ب ...

زیاد ترشح ندارم ولی شیاف میزارم واژنم خیسه و بدبو دکترا دیگه تعطیل کردن

🥀یه صلوات مهمون داداشم کنید🥀
عزيز لوله هيدرو بخاطر ترشحاتي كه ميده داخل رحم، مانع لانه گزيني و رشد جنين ميشه  دوستم همين مش ...

عزیزم لوله این مدلی باشه فقط باعکس رنگی معلوم میشه یاباهیستروسکوپیم میشه فهمید؟؟من تاحالاعکس نگرفتم میترسیدم،ولی ۲بارهیستروشدم

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
منم حوصلم سر رفته خیلییی دیر میگذره خدایی الان اونایی که کار دارن آخر سالشون سریع میگذره،من همش یا ت ...

بچه ها سریال ببینید خیلی تایمتونو پر می کنه گذشت زمانو زیاد متوجه نمی شید