2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046739 بازدید | 684543 پست
عزیییزم پس تو هم مثل من و نفسی سه قلو داری😍😍😍ان شاءالله هممون مثبت شیم اگه صلاحمونه😊آفرین چه مام ...

ممنونم، ان شاءلله عزیزم، شما بار اول انتقال میدین؟ 

بر هر كسی كه می‌نگرم در شكایت اسـت در حیرتم که گردش ِ گردون به کام کیست؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام بچه ها‌خوبین؟بازم سوال دارم.چرا توی نت نوشته پنیر نرم برای خانمای باردار خوب نیست؟!من دو سه بار تاحالا خوردم😑یکی دوبار پنیر روزانه و یه بار هم پنیر خارجی توی شیشه هست.اخه من از پنیر سفت بدم میاد😖

سیب سبز هم یه بار خوردم اونروز مامانم میگه توی نت نگاه کردم نوشته خیلی برای زن حامله بده و باعث سقطه و فلان😐

شماها پنیر چه مدلی میخورین توی بارداری؟

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
ایشالا سالم و سلامت بیاد بغلت ❤❤ عزیزم شما هایپر شدی که فرش انتقال ندادن؟؟ سیکل انتقالت نچرال بود؟

ممنون عزیزم😘😘😘😘

بله من با شونزده تا تخمک هایپر شدم 

نچرال نبودم

لطفا سه تا صلوات برای ظهور امام زمان میفرستی🌷🌷🌷 
سلام بچه ها‌خوبین؟بازم سوال دارم.چرا توی نت نوشته پنیر نرم برای خانمای باردار خوب نیست؟!من دو سه بار ...

سلام دوستم

یاد خودم افتادم که همش نگران همین چیزا بودم، والا منکه آخرش نفهمیدم منظور از پنیر نرم چیه ، من از ترسم پنیر خامه ای که عاشقش بودم هم نمیخوردم!🙄 ولی یه بار یکی گفت یعنی پنیر گوسفند و بز و اینها که پاستوریزه نیست

به نظرم پنیر لاکتیکی خوب باشه،تقریبا مدل همون پنیر سنتیهاست،یا لیقوان

قربوونت عزیزم  مرررسی از دعای خوبت  شما سیکل انتقالتون هم نچرال بود؟؟

نه عزیزم من از روز دوم پریود روزی سه تا استرادیول میخوردم.توی سیکل نچرال بدون دخالت دارو و با سیستم طبیعی بدن پیش میرن گلم

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
عزیزم بله طبیعیه....  انشالله قلبشو که دیدی خیالت راحت‌تر میشه.....

ممنون انا جونم‌.ان شاالله همه مامانا قلب وروجکاشونو ببینن و خیالشون از سلامتی نی نیاشون راحت شه

سلام دوستم یاد خودم افتادم که همش نگران همین چیزا بودم، والا منکه آخرش نفهمیدم منظور از پنیر نرم چی ...

سلام عزیزم

شما نی نیتون به دنیا اومده؟اصلا توی طول بارداری پنیر نرم نخوردین؟اره بنظر من هم منظورشون پنیرهای نرم محلی هست.وای من هرچی میخوام بخورم سرچ میکنم توی اینترنت که ببینم خوبه یا نه

اره پنیر لیقوان خریدم خیلی شوره 😑

من ۵ هفته و ۶ روز بودم رفتم ک سونو واژینال کرد و جنین بود و ضربان داشت یکبارم آزمایش بتا دادم ک ۸۲۷ ...

خداروشکر که قلبشو دیدی گلم.خیالت راحت تر شده.دعا کن منم ببینم قلب دردونمو💚

مرررسی انا جوون ممنون از اطلاعات و توجه ات  راستش من از خدامه فرش انتقال بدم ولی یه جورایی تو ...

ببین عزیزم در کل بدنی که هورمون ترابی نشه امتیازش نسبت به بدنی که هورمون تراپی شده بیشتره..... 

در مقابل جنین فرش از فریز امتیازش بیشتره..... 

حالا بسته به شرایط هر فرد بر آورد این + و - هاست که تعیین کننده هست..... 

اینم دکتر خوبه که میتونه تشخیص بده.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام دوست جونیا روز ۱۳ انتقالمه ب ظ میرم واسه ازمایش واسم دعا کنید ترو خدا

عزیزم انشالله که خوش خبر بودی و صفحات بعدی شاهد شادیات خواهم بود..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام انا جون من امروز رفتم دكتر زرناني آزمايشمامو ديدن  يك صفحه توصيه براي دكترم نوشتن كه 1.5 ...

عزیزم خوبه که قراره به کارایی انجام بدن برا بالا رفتن شانست..... 

عزیزم والا من خراشم شد یه ماه قبل انتقالم اما معمولا ماه قبل خراش میدن..... 

نمیدونم آنا جون کاش عید نبود میرفتم دکتر الان دیگه هیچ دکتری نیست دعا کنید برام خیلی نگرانم 

انشالله هر چیه زودی حل میشه....