2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046897 بازدید | 684563 پست
انا جون  یه سوال  حدودا از کل کسایی که تو گروه بودن و انتقال موفق داشتن حدودی چند درصدشا ...

عزیزم دقیق نمیتونم بگم اما فکر کنم یه چیزی تو مایه های پنجاه پنجاه..... 

اگه میتونی به عنوان نمونه آماری صفحه اول رو یه نگاه بنداز..... 

خلاصه 600 و اندی صفحه اول از تاپیکه.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
مرررسی عزیزم  فکر می کردم واسه انا ، فریز بوده ممنون  شما فریز بودی؟؟ میشه خودمون از د ...

عزیزم من انتقالم فرش بود..... 

اتفاقا به نظرم اگه بدن آمادگیشو داشته باشه فریز بهتره..... 

عزیزم بهتره این انتخاب رو به دکترت بسپاری..... 

عزیزم شما هنوز پانکچر نکردی درسته ببخش حافظم باری نمیکنه چون فکر کنم داری اطلاعات جمع میکنی هنوز شروع نکردی.... 

پس سیکلت تحریک تخمدان داری و اگه فرش انتقال ندن میتونی به نچرال فکر کنی.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون انا جون،، کاریش نمیشه کرد شکرش،،،،فقط خدا کنه تو این هفته دفع بشه اخه سه هفته ست قلبش متوقف شد ...

انشالله به راحتترین شکل ممکن ابن بحران رو رد میکنی..... 

نفسی من امشب همش یه حس پریودی دارم کمرم یه جوریه نمیدونم زیاد دراز کشیدم اینطوری شدم یا چی؟تو اینجور ...

از زیاد خوابیدنه.... 

دارن میگن مامان تنبل مون پاشو به قری بده دلمون گرفت به جا موندیم..... 

عزیزم این دردا طببعیه.نگران نباش.اگه با دراز کشیدن کمرت دردمیگیره.پاشو دور بزن یا یکم بشین..من ظهری ...

ای جانممممممم..... 

چه ذوقی کردن با مامان مشوقشون.... 

من دفعه  سوممه  دلم میگه اینبار حتما میشه😍

دلت حرف درسته رو میزنه بهش اعتماد کن..... 

به هر حال اون تو با وروجکات رابطه داره از دلشون خبر داره..... 

سلام دوستان آز dfi همسرم ۲۱ شده ، درمانش چه دارو یا مکملیه؟

خوبه که..... 

ما با 32 و کمی مراقبت جواب گرفتیم..... 

تغذیه سالم، خنکی، تغذیه مناسب طبع، مکمل‌های تجویزی اینا بهترشمیکنه..... 

عزيزم باردار نيستم بتام صفر نشده بتا صفر نشه رو ازمايش ها تاثير داره؟؟؟؟

احتمالش هست..... 

کامل دقع شده یا هنوز بقایا داری؟؟؟ 

چک کردی؟؟؟؟ 

دكترم متخصص ايمونولوژي ولي تا بعد عيد نيست

عزیزم یه کم به خودت استراحت بده و ذهنت رو آزاد کن انشالله تا بعد عید دیگه بتاتم صفر میشه.... 

عزیزم من انتقالم فرش بود.....  اتفاقا به نظرم اگه بدن آمادگیشو داشته باشه فریز بهتره.....  ...

مرررسی انا جوون

ممنون از اطلاعات و توجه ات 

راستش من از خدامه فرش انتقال بدم ولی یه جورایی تو آمار حس کردم فرش ها جواب نگرفتن گفتم یه کم اطلاعاتمو کامل کنم 

من بعد عید داروها و پانکچرم شروع میشه . انشالله دکترم بهترین انتخاب رو انجام بده 

❤❤❤❤❤

سلام دوست جونیا روز ۱۳ انتقالمه ب ظ میرم واسه ازمایش واسم دعا کنید ترو خدا

عزیزم.انشاءالله ک خوش خبری

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

سلام انا جون من امروز رفتم دكتر زرناني آزمايشمامو ديدن 

يك صفحه توصيه براي دكترم نوشتن كه 1.5 ماه قبل انتقال پردنيزول و آسپرين مصرف كنم

آنوكسا...

و البته خراش آندومتر حتما انجام بشه

خراش رو چند وقت قبل انتقال انجام ميدن؟ فكر كنم به سيكل فروردين هم نميرسم با اين حساب

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
زخم چی نداری؟؟؟  هیسترو بشی خوبه خیالت راحت میشه لااقل از بابت رحم....

نمیدونم آنا جون کاش عید نبود میرفتم دکتر الان دیگه هیچ دکتری نیست دعا کنید برام خیلی نگرانم 

خدا جونم شکرت...
از زیاد خوابیدنه....  دارن میگن مامان تنبل مون پاشو به قری بده دلمون گرفت به جا موندیم.....&nb ...

آخخخ قلبم😃آره کلا بدنم درد گرفته انقدر خوابیدم عادت نداشتم به اینهمه خواب😅از فردا دیگه رسما بلند میشم قر میدم امروز روز چهارمم