2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046913 بازدید | 684566 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شمیم جان از صمیم قلبم متاسفم ودعا می کنم به زودی با یه بارداری سالم وعالی این روزها رو فراموش کنی ف ...

ممنون عزیزم انشالله،،،چکار کنم که دفع بشه چی بخورم،،،خدا دق از بین رفتنش یه طرف،دق دفع شدنش یه طرف😔😔

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
به امید خدا زودتر دفع بشه و دفعه بعدی نی نی دار بشی

ممنون عزیزم انشالله

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
من دفعه  سوممه  دلم میگه اینبار حتما میشه😍

ای جوونم 😍..ب دلت افتاده عزیزم..الهی آمین...منم دلم خیلی روشنه.ی حال خوبی دارم میگم مثبت میشم.. ایندفعه..انشاءلله

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
سلام دوستان آز dfi همسرم ۲۱ شده ، درمانش چه دارو یا مکملیه؟

سلام 

۲۱ خیلی بالا نیست

دکتر ما میگفت تا ۲۵ نرماله

ولی بعضی ها هم میگن ۱۵

باید دارو مصرف کنه

ولی خنک کردن بیضه ها با آب سرد چندین بار در طول روز کمک میکنه

سلام دوستان من سه بار سقط داشتم اولي هفته پنجم سقط شد دومي كيسه و كيسه زرده ديده شد و پوچ بود ...

عزیزم در مورد آپکا اطلاعاتم کمه فکر کنم زیر بیست مشکل داشت درسته.... 

والا یا درمانش با لنفو بود طبق تجربه دوستان یاپرد و سرم و..... 

باید با ایمونولوژ هم مشورت کنی..... 

عزیزم در مورد بتات متوجه نشدم.... 

یعنی بعد سقطت بتات صفر نشده یا احتمال بارداری مجدد؟؟؟ 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم در مورد آپکا اطلاعاتم کمه فکر کنم زیر بیست مشکل داشت درسته....  والا یا درمانش با لنفو ب ...

عزيزم باردار نيستم

بتام صفر نشده

بتا صفر نشه رو ازمايش ها تاثير داره؟؟؟؟

خدایا تا ابد مدیونتیم به خاطر فرزندی که بهمون بخشیدی.  عاشقانه تو را سپاس   پسرم ،معجزه ی زندگیمی خیلی دوست دارم
سلام دوستان من سه بار سقط داشتم اولي هفته پنجم سقط شد دومي كيسه و كيسه زرده ديده شد و پوچ بود ...

آنتی تایرو فکر کنم با تیروئیدیت و بحث ایمنیش ربط داشت البته اگه اشتباه نکنم..... 

عزیزم یکی از سیدی هاتم مورد داشت ببین من جات بودم حتما با یه ایمونولوژ مشورت میکردم..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام آنا جون من ببخشید تا حالا فکر میکردم خونریزی موقع نزدیکی به خاطر اندو باشه چند بار به خاطرش رفت ...

زخم چی نداری؟؟؟ 

هیسترو بشی خوبه خیالت راحت میشه لااقل از بابت رحم.... 

دكترم متخصص ايمونولوژي

ولي تا بعد عيد نيست

خدایا تا ابد مدیونتیم به خاطر فرزندی که بهمون بخشیدی.  عاشقانه تو را سپاس   پسرم ،معجزه ی زندگیمی خیلی دوست دارم
سلام دوستای خوبم.خوبین؟بچه ها من فکرکنم وارد هفته ی هفت شدم جز حساسیت به بوی غذا علائم خاصی ندارم.در ...

عزیزم بله طبیعیه.... 

انشالله قلبشو که دیدی خیالت راحت‌تر میشه.....