2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047013 بازدید | 684567 پست
سلام انا جون من ازمایشهای تکمیلی ایمنی رو دادم  lgA چی هست؟  رنج نرمال ۷۰ تا ۴۰۰ و مال م ...

Apcr رو زده ۸ که تا ۱۰ نرماله

بین ۲۵ تا ۷۵ هتروزیگوت و بالای ۷۵ هموزیگوته

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چشم حتما.😍😘😘

چشات بی بلا عزیزم..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آخه میگن همه خانما به آهن نیاز دارن چون هرماه پریود میشن،نمیدونمم به اندازه کافی از مواد غذایی آهن ج ...

عزیزم اصلا این حرف درست نیست..... 

همه قرار نیست داشته باشن..... 

نمونش من.... 

من سر دخترم تا 7 ماهگی آهن نداشتم و فقط فولیک اسید خوردم تازه از ماه 7 به بعد با توجه به آزهام دکترم تجویز کرد.... 

سر پسرمم کلا تجویز نکرد.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دوستان توروخدا برام دعا کنید با دلای پاکتون ی مشکلی برایش اومده اصلا نمیتونم خودمو اروم کنم یکسره گر ...

عزیزم انشالله مشکلت هر چیه زود زود حل میشه و دلت آروم میگیره..... 

با دکتر مشورت کنه شاید دارویی بده که هم برا در نت مضر نباشه هم آروم بشی..... 

تشکر انا جان 🌹  خو پَ دوباره بذارم     آنا جان من روزی سه تا استرادی استغاده میکن ...

عزیزم در مورد تغییر دز دارو نظری ندارم چون علگشو ندارم اما مطمئنا مناسب هست که برات تجویز کردن اونم با اون وسواسی که اونا دارن..... 

ممنون عزیززززم منم همین ک پایین آزمایش نوشته بودن توی دلمو خالی کرد هرسری ک آزمایش میداد یه جورایی ...

عزیزم کاش برا تشخیص دقیق طبعش یه دکتر طب سنتی خوب برین..... 

بچه ها این آمپول پروژسترون پدر منو دراورده😬 ب ا س نم دیگه جای سالم نداره کبودم شده اصن یه وضعی😆گفت ...

عزیزم کیسه آب گرم رو باس ن موردی نداره فقط رو کمر و شکمت نذار.... 

ضمنا سر سوزن سرنگتو موقع تزریق عوض کنی و سر سوزن بلند استفاده کنی بهتر میشه..... 

ببین با سر سوزن خود سرنگ بکش و بعدش سر سوزن بلندتر بزن هم اینطوری سر سوزن کند نشده هم عمیق تزریق میشه و بهتر میشه.... 

سلام به همگی 

تبریک به مامانای جدید 

بچه ها من وزنم اوایل بارداری 57بود

الان شده 62کم نیس؟(هفته 28)

سوال دومم سونوتوی مطب انجام دادم یه هفته با انومالی اختلاف داشت (انومالی عقب تر بود )..این یعنی رشد خوبه یا خطای دستگاه مطبه ؟

سن بارداری بجز زمان اخرین قاعدگی... بر چه اساس تعیین میشه  والان من طبق کدوم سونو پیش برم ؟

آنا جون خداقوت عزیز

اره اناجون امروزم باز اومدم بیمارستان سونوی بیرون رو باور نکردم،،ولی اینجام همونو گفتن دکترم گفت دار ...

الهی...... 

واقعا واست ناراحت شدم..... 

امیدوارم خیلی زود خدا دردونت بهت برگردونه..... 

برامن دوتا 5روزه بلاست انتقال دادن قربونشون برم..منم روزای اول کاملا عادی بودم..از دیروز گاهی کشاله ...

فدات بشم عیبی نداره لوس کن چون سال دیگه این موقع دوقلوها جبران میکنن چون یه عمر قراره خودشونو برات لوسسسسس کنن..... 

سلام انا جون من ازمایشهای تکمیلی ایمنی رو دادم  lgA چی هست؟  رنج نرمال ۷۰ تا ۴۰۰ و مال م ...

عزیزم آی جی آ فکر کنم برا این داده ببینه سرم لازم باشه میتونی بزنی یا نه که ظاهرا نرماله و میتونی..... 

پای وان هم که دو تا الل جهش یافته داری یعنی به احتمال زیاد نه ماه تمام انوکسوپارین یا هپارین رو داری..... 

حالا یا دز 4000 با 6000....

قبلشم احتمالا آسپرین داشته باشی..... 

Apcr رو زده ۸ که تا ۱۰ نرماله بین ۲۵ تا ۷۵ هتروزیگوت و بالای ۷۵ هموزیگوته

پس فکر کنم اینم نرماله..... 

سلام به همگی  تبریک به مامانای جدید  بچه ها من وزنم اوایل بارداری 57بود الان شده 62ک ...

عزیزم من کلا 7-٨ کیلو اضافه کردم برا تو که خوبه..... 

تازه آخراش سرعت بالا رفتن وزن بیشتره..... 

عزیزم هم میتونه رشد بالا باشه هم خطای سونوی مطب..... 

به هر حال دقت دستگاه مرکز سونو بالاتره.... 

عزیزم والا من کلا بر اساس انتقال حساب میکردم با سونوها یکی بود.... 

اره اناجون امروزم باز اومدم بیمارستان سونوی بیرون رو باور نکردم،،ولی اینجام همونو گفتن دکترم گفت دار ...

خداب دلت صبربده عزیزم،غم سنگینیه،ازخدابرات ارامش میخوام،انشالله هرچه زودتردات شادشه وطبیعی مامان بشی

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود