2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
ممنون عزیززززم منم همین ک پایین آزمایش نوشته بودن توی دلمو خالی کرد هرسری ک آزمایش میداد یه جورایی ...

ببین من آخرین سری که شوهرم دارو خورد هیچی دارو گیاهی ندادم بهش ترسیدم تداخل داشته باشه با داروهاش،به نظرم همه چیو باهم قاطی نکنید که بفهمید چی روش جواب میده،فقط دکترش گفته بود تو دستشویی با آب سرد خودشو بشوره هردفعه،یخم نذاره آب سرد خوبه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها این آمپول پروژسترون پدر منو دراورده😬 ب ا س نم دیگه جای سالم نداره کبودم شده اصن یه وضعی😆گفتم شوهرم کیسه آب گرم گرفته امشب اندازه چند دقیقه گذاشتم که از اون حالت قلمبه گی دربیاد ضرر نداره اینکار؟چون پرستار گفته بود حموم بخار نرو گفتم شاید گرما ضرر داشته باش واسه جوجه یخی هام😥ولی واقعا راه رفتنی میلنگم دراز کشیدنیم آه از نهادم بلند میشه😅

بچه ها این آمپول پروژسترون پدر منو دراورده😬 ب ا س نم دیگه جای سالم نداره کبودم شده اصن یه وضعی😆گفت ...

عزیزم.نه ضرر نداره جای امپول بذار فقط مواظب باش رو.کمرت نذاری..منم امپول میزدم همینجور بودم هنوز جاشون سفته. ولی دکتر من از روز 4شیاف میده

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
عزیز دلم چقدر نذرت قشنگه آفرین به دل بزرگت،ببین در مورد اهدایی و پرورشگاه منم مثل خودتم ولی میگم این ...

طبیعی فقط معجزه ولی من تا آخرش سر حرفم هستم😀

ما ک از خدامونه هرچه زودتر شروع کنیم ولی باید بریم ببینیم دکتر ارولوژ چی میگه.نهایتش فقط تا اردیبهشت صبر میکنیم

اگه چیزی تهش مونده باشه😄😄

وای نگوووووووو....  الهی عزیزم نمیدونم چی بگم.....  فقط میتونم بگم انشالله خدا زودی برات ...

اره اناجون امروزم باز اومدم بیمارستان سونوی بیرون رو باور نکردم،،ولی اینجام همونو گفتن دکترم گفت داروهاتو قطع کن تا دفع بشه😭😭😭

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
عزیزم.نه ضرر نداره جای امپول بذار فقط مواظب باش رو.کمرت نذاری..منم امپول میزدم همینجور بودم هنوز جاش ...

مرسی از راهنماییت،آره فقط جای آمپوله میذارم،چه خوب شیاف دردسرش کمتره،یه نفر صبحا میاد روزی دوتا تزریق میکنه میره بعد من میمونمو جای آمپول دردناک😬

مرسی از راهنماییت،آره فقط جای آمپوله میذارم،چه خوب شیاف دردسرش کمتره،یه نفر صبحا میاد روزی دوتا تزری ...

عزیزم ابنجا انا جون.میگن اگه عمیق واهسته تزریق بشه.دیگه دردناک نیسِ..ولی برامن هر کسی هم تزریق کرد کلا جاش سفت ودردناک میشد😩

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
مرسی از راهنماییت،آره فقط جای آمپوله میذارم،چه خوب شیاف دردسرش کمتره،یه نفر صبحا میاد روزی دوتا تزری ...

تو خوبی؟من امروز کلا تو کمرم تیرمیکشه.دردام.شروع شد😁. هر چند خودم.همه رو نصیحت میکنم ک اصلااااااا ب علائم.نیس .ولی براخودم میذارم.جای علائم بارداری 😜😂😂

تو خوبی؟من امروز کلا تو کمرم تیرمیکشه.دردام.شروع شد😁. هر چند خودم.همه رو نصیحت میکنم ک اصلااااااا ب ...

مرسیییی،آخ چه خووووب من هیییچ حس و علائمی ندارم جز اینکه جای آمپولام درد میکنه😂😂😂😂باز خوبه یه علامتی داری من دارم شک میکنم به حضورشون😂البته روز سومم تازه،شما روز پنجمی؟جنینات چند روزه بودن؟چندتا بودن؟من یادم رفته ببخشید دوباره پرسیدم.

واسه من سه تان پنج روزه انتقال داد.

فقط خوشحالم که دیشب شکمم کار کرد انقدرررر که روغن زیتون خوردم😂😂😂😂

مرسیییی،آخ چه خووووب من هیییچ حس و علائمی ندارم جز اینکه جای آمپولام درد میکنه😂😂😂😂باز خوبه یه عل ...

برامن دوتا 5روزه بلاست انتقال دادن قربونشون برم..منم روزای اول کاملا عادی بودم..از دیروز گاهی کشاله رونم دردمیگیره..امروزم کمرم..سری قبل ک انتقال دادم.خیلی دختر خوبی بودم اصلا سوال نمیپرسیدم از علایم.نمیگفتم ولی ایندفعه میخام ی خرده خودمو براتووون لووووس کنم 😜😂😂😂

مرسیییی،آخ چه خووووب من هیییچ حس و علائمی ندارم جز اینکه جای آمپولام درد میکنه😂😂😂😂باز خوبه یه عل ...

عه چ.خوب پس روغن ربتونه تاثیرشو گذاشت😁من روز پنجمم اره گلم

برامن دوتا 5روزه بلاست انتقال دادن قربونشون برم..منم روزای اول کاملا عادی بودم..از دیروز گاهی کشاله ...

ای جااان لوس کن عزیزم الان لوس نکنیم کی لوس کنیم😃من فقط میترسم زخم بستر بگیرم انقدر خوابیدم😂دلم میخواد دیگه بلند شم کارامو بکنم بدنم درد گرفت از خوابیدن زیاد😬البته بلند میشم یه چرخ میزنم بعضی وقتا ولی خیلی کم😕

ای جااان لوس کن عزیزم الان لوس نکنیم کی لوس کنیم😃من فقط میترسم زخم بستر بگیرم انقدر خوابیدم😂دلم می ...

تو فعلا بخاب دختر..حالا 3روزه تازه اول کاری😁 من دیگه امروز بلند شدم..خودم دارم.اشپزی میکنمِ..صندلی گذاشتم کنار گاز نشستم ک بهم.فشار نیاد