2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
عزیزم منم خیلی گشنم میشد.....  یعنی تا میخوردم و از گلوم پایین میرفت دوباره گشنه میشدم....&nbs ...

میترسم بترکم انا جون.😂.وااای مخصوصا ازعصر ب اونطرف همینجور میخورم😁

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
انا جون یعنی میشه سونوگرافی اشتباه کرده باشه😭😭

انشالله که اینطوره عزیزم...... 

حتما تکرارش کن..... 

عزیزم ببخش که نبودم.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام،خانما من ماه پیش میکرو کردم که منفی شد 21داروهارو قطع کردم پریود شدم این ماه هم همون باید21 پری ...

دقیق نمیشه گفت.... 

هم ممکنه به موقع باشه هم میتونه جابجا بشه..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
لاپاراسکوپی اندومتریوزیمه خاطیر سول  تخمدانیم یاریدان چوخون گوتدولر

گؤزه ل من ده لاپرا ائله میشم اوندان سونرادا قیزیما حامله اولدوم.... 

یاخچی فیکیرلر ائله..... 

من هر چی میخورم استفراغ میزنم دیشب فشارم 7 بود رفتم سرم زدن دکتر عمومی قرص  اندانسترون داد

عزیزم دورش بگذره خوب میشی میدونم سخته اما یادمه بعضی دوستامون حتی بستری شدن ولی بدون این روزا میگذرن و به سلامتی بغلش که کردی جبران میشه..... 

مشکل شوهرم ذره ذره داره آبمون میکنه دقیقا هربار میره آز میده افت میکنه دیروز جواب آزمایششو گ ...

عزیزم برا ما مورفو صفر شده بود، تحرک آ و ب هم صفر شده بود.... 

با یه مدت مکمل تجویزی امیر ج ن ت ی و خنک نگهداشتن و تغذیه سالم و مناسب طبع تونستیم جواب بگیریم..... 

سلام بچه ها امیدوارم که حال همگی خوب باشه من چند وقت پیش رفتم قرص آهن خریدم ازین ایرانیا معمولی و ی ...

عزیزم نگران نباش دفع نمیشه فکر کنم نرماله که اینطوری میشه.... 

اما بهت توصیه میکنم سر خود نخوری..... 

شاید اصلا نیازی نداری..... 

سلام عزیزم خوبی؟یکم دلم گرفته بود گفتم باهم حرف بزنیم همه دارن بهم زنگ میزنن پس کجایی.داییم حنابندون ...

میشه عزیزم..... 

فقط بگو ووووو میشه میشه میشه.... 

میگم بچه ها میشه نوشابه بخورم ایرادی نداره؟ 

نخوری بهتره عزیزم..... 

میترسم بترکم انا جون.😂.وااای مخصوصا ازعصر ب اونطرف همینجور میخورم😁

نگران نباش من که نترکیدم.... 

کلا 7-8 کیلو اضافه کردم.... 

بابا فارسی حرف بزنید ما هم حالیمون بشه.خخخخخخ    

عزیزم من به احترام دوستمون که ترکی مینویسه ترکی جواب میدم..... 

گفتم شاید اینطوری راحتتره.... 

البته تحسینشم میکنم که میتونه به زبون مادریش بنویسه..... 

وای بخدا الان فقط نگران همسرمم ، اخه تو اینترنت خوندم علت اصلیش بخاطر غده هیپوفیز که خوش خیم ،دیگه د ...

نگران نباش چیزی نیست .شاد و خوشحال زندگی کن.  من هم پرولاکتینم بالا بود دارو میخوردم میومد تو رنج نرمال ولی همین قطع میکردم بالا میرفت رفتم ام ار ای یه توده ی کوچیک تو هیپوفیزم بود ولی دکتر غدد گفت اصلا جای نگرانی نیست شاید خیلی ها این توده رو داشته باشن ولی تا آخر عمر متوجه نشن اخه خوش خیم هست .بهم دارو داد یکسال خوردم دوباره رفتم ام ار ای توده کوچیک شده بود دکتر گفت دارو رو  ادامه بده تا کاملا از بین بره.شایدبرای همسر شما با یه دوره قرص خوردن دیگه بالا نره که دراین صورت به ام ار ای نیازی هم نیست.