2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
ممنون عزیزه دلم  .ان شالله

ملودی جان مبارکه مامان شدنت عزیزم😘

من سری پیش به خانواده ی خودم هم نگفتم میکرو کردم ولی چون دوست داشتم مادرم پیشم باشه گفتم یه کم کمرم اذیت می کرد دکتردارو داده و گفته دوهفته استراحت کن تا بعدا اذیتت نکنه دیگه مامانم ناراحت ونگران نبود چون میدید حالم خوبه بهش گفتم به کسی هم نگه چون می خوام استراحت کنم وحوصله ی مهمون رو ندارم وحتی به خواهرها وبرادرهام هم نگفت

راستی ملودی جان یادمه می گفتی مشاوره می رفتی

ممنون میشم بگی در مورد این مسئله ی باردارشدن از نظر روانشناسی وروحی چه کارهایی می گفت بکنید؟یا نگفت چه جوری آرامشمون رو حفظ کنیم؟

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!
ان شالله.دلم برامامانم خیلی سوخت تا آخرین لحظه داشت تماس می‌گرفت بابغض برام تعریف میکرد آبجی و کل فا ...

عزیزم به نظرم درست ترین تصمیم رو گرفتی که الان انتقال دادی منم بودم همین کار رو می کردم

توی انتقال فرش به خاطر داروهای پانکچر ضخامت رحم واینا عالیه ،ان شاالله که بعد آزمایش مثبتت  بهشون میگی اون موقع دوقلوبارداربودی 😍😍ودکتر بهت استراحت داده بود

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قربونت بشم😂😂😂آره والا خیلی جلف شدم باید رو خودم کار کنم😂😂

ترانه جان مبارکه مامان شدنت😍😍😘😘

هر روز سه تا کی وی رسیده ونرم باهم بخور 

دکتر به من گفت از اون موقع این مسئله خیییلی کم شده

به اضافه ی سالاد کاهو که روش روغن زیتون ریختی

ترانه جان مبارکه مامان شدنت😍😍😘😘 هر روز سه تا کی وی رسیده ونرم باهم بخور  دکتر به من گفت ا ...

مرسی عزیز دلم میگم شوهرم برام پیدا کنه کیوی ممنووون،سالاد فعلا نمیتونم بخورم کاهو نفاخه ولی کیوی خوبه 

ترانه جان مبارکه مامان شدنت😍😍😘😘 هر روز سه تا کی وی رسیده ونرم باهم بخور  دکتر به من گفت ا ...

نازنین.جون منم.سری قبل کیوی میخوردم خیییلی خوب بود..بعد یکی بهم گفت کیوی اسیدی هس😮 خیلی خوب نیس منم ترسیدم ابندفعه بخورم😕

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
ملودی جان مبارکه مامان شدنت عزیزم😘 من سری پیش به خانواده ی خودم هم نگفتم میکرو کردم ولی چون دوست د ...

سلام عزیزم ممنون گلم.آره منم باید همین کارو کنم.مشاوره رو فقط چند جلسه رفتم راستش همسرم اصلا موافق مشاوره نیست ولی تو یک جمله یادگرفتم بی توقع باشم از هییچکس هیچ انتظاری ندارم بهم گفت وقتی از کسی ناراحت شدی همون لحظه از خودت دفاع کن تازه کسب وکاراینترنتی راه انداختم که تو روحیم خیلی اثر داشت 

خدایا شکرت 
این ازمایشارو دکترم ایندفعه کنترل میکرد و ازش پرسیدم مشکلی هست میگفت نرماله ولی نمیدونم چرا دلم اروم ...

عزیزم راستشو بخوایی من موردی ندیدم زیادم مفهوم نبود و بعضیاشونم ناخوانا بودن..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
خانوماکسی اطلاعی داره برای تشکیل ریه جنین امپول دگزا هم میدن؟ دکتر من داده. جدا ازون استرسام که دیرو ...

عزیزم برا من بتامتازون داد یعنی غیر بتامتازون دگزا داده؟؟؟ 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
مرسی من فک کردم اکثرا بتا میدن و دگزا خطرناکه

نه بابا دگزا خیلیا داشتن تو بارداریشون.... 

البته من نمیدونستم برا ریه هم کاربرد داره اما دیدی که آزش جون تایید کرد.... 

فکر کنم گلای وانسو برای منظم کردن پریودت داده. من اینسری به دکترم گفتم میخوام تخمکامو تقویت کنم چی ...

عزیزم دوسین همون عسل و سیاه دونه هست دیگه.... 

نسبتش ن دقیق یادم نیست اما بدونی خودت میتونی درست کنی.... 

ممنون عزیزه دلم همچنین شما عزیزم راستی مبارک باشه خواهری ان شالله به خوشی بیاد بغلت 

به سلامتی عزیزم انشالله که مامان میشی و یکی از بهترین عیدات میشه.... 

بچه ها من ی هفتس بشدت گرسنه میشم..الان تو بروشور استرادیول خوندم از عوارضش نوشته بود افزایش اشتها... ...

عزیزم منم خیلی گشنم میشد..... 

یعنی تا میخوردم و از گلوم پایین میرفت دوباره گشنه میشدم.... 

بچها متاسفانه بعداز گذشت ۱۱هفته قلب جگر گوشه ام وایساد،،،ای کاش خدا منو بکشه،،،قربونت برم خدا بعداز۱ ...

وای نگوووووووو.... 

الهی عزیزم نمیدونم چی بگم..... 

فقط میتونم بگم انشالله خدا زودی برات با یه معجزه جبران کنه.....