2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047098 بازدید | 684578 پست
پس آزمايش هاي قبل رو قبول مي كنن ؟ميتونم بپرسم چه آزمايشاي رو يزد ميخوان؟

اره گلم قبول میکنن اگه مال شش ماه قبل باشه

ازمایش تیروئید و ذخیره و پرولاکتین و عکس رنگی و ازمایشای هورمونی اینا.برای شوهرتم ازمایش هورمونی و ازمایش اسپرم و اینا گلم

میتونی بازم از بچه ها بپرسی ببینم دقیقا چی لازمه.اما من همینا رو داشتم

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره گلم قبول میکنن اگه مال شش ماه قبل باشه ازمایش تیروئید و ذخیره و پرولاکتین و عکس رنگی و ازمایشای ...

خاكستري جون شمام تقويتي داشتي قبل پانكچر؟ رويال ژلي هم خوردي؟

...
مرررسی  خاکستری جوووون  خداروشکر که انتظار ۴ ساله ات به اتمام رسید این دوران رو هم خیلی م ...

مرسی فداتشم.ان شاالله تمام زنای منتظر دنیا حس شیرین مادر شدنو تجربه کنن

اره گلم من تقریبا از یه ماه قبلش هرروز دو سه تا سفیده تخم مرغ میخوردم.پروتئین و آب زیاد هم سعی میکردم بخورم.

نه دکتر چیزی درمورد هایپر شدنم نگفت و خودمم جز یه ساعتی بعد عمل بعدش هیچ درد خاصی نداشتم خداروشکر اما ظاهرا تخمدانم زیاد تحریک شده بود و باعث مایع ازاد شده بود.اون اول بدجور خورد تو ذوقم که انتقالم افتاد برای دوماه بعد اما بعدش همه چیو به فال نیک گرفتم و خداروشکر خدای مهربون دستمو گرفت و دلمو شاد کرد.ان شاالله قسمت همه ی منتظرا بشه😘دعا کن این روزا هم به سلامتی بگذره خانمی

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
خاكستري جون شمام تقويتي داشتي قبل پانكچر؟ رويال ژلي هم خوردي؟

عزیزم من هیچی نخوردم.دکترم اصلا اعتقاد نداشت به مکمل اینا😐😑نه قبل پانکچر نه قبل انتقال

فقط فکرکنم یه ماهی خودم زیر نظر دکتر زنان امگا سه میخوردم.رویال ژلی هم خواستم بخورم مارک خوبشو پیدا نکردم بیخیالش شدم

سلام گلم.خوبی؟  چرا؟چی شده؟

سلام عزیزم.تصمیمم رو گرفتم .می‌دونی جریان چی بود  من سه  روز پیش پانکچر شدم دکترم گفت شرایطط برای انتقال عالیه اما من نمی‌خواستم حالا انتقال بدم.به دو دلیل  اول اینکه شنبه عروسی داییه دوم اینکه مادرشوهرش ایام عید خیلی مهمان دعوت میکنم خونم بیخبر از ما.ولی رفتم ودوتا جنینامو انتقال دارم برام دعا کنید اینبار دیگه بشه

خدایا شکرت 
سلام ملودی جان خوبی عزیزم...چی شده گلم

سلام عزیزم مرددبودم که انتقال بدم یا نه که امروز رفتم و انتقال دادم  آخه سه پانکچر شدم لطفاً برام  دعاکن .گفتم  الان هزارتا مشکل دارم بزارم برا بعد عید اما بیخیال شدم ورفتم

خدایا شکرت 
سلام عزیزم.تصمیمم رو گرفتم .می‌دونی جریان چی بود  من سه  روز پیش پانکچر شدم دکترم گفت شرای ...

ای جانممم.تصمیم درستی گرفتی.ان شاالله بهترین عیدیتو میگیری امسال😍😍😍خیلی مواظب خودت و فندقات باش.منتظر خبرای خوبت هستیم

ای جانممم.تصمیم درستی گرفتی.ان شاالله بهترین عیدیتو میگیری امسال😍😍😍خیلی مواظب خودت و فندقات باش.م ...

ممنون عزیزه دلم همچنین شما عزیزم راستی مبارک باشه خواهری ان شالله به خوشی بیاد بغلت 

خدایا شکرت 
سلام به رو ماهت، بفرما خوشگل خانوم  چی شده؟ انشالله خیره

سلام عزیزم مرسی از این انژری.خیره عزیزم میخواستم انتقال بدم بخاطر یه سری مشکلات که پست بالا گفتم مردد بودم اما تصمیمم رو گرفتم و امروز انتقال دادم

خدایا شکرت 
سلام عزیزم مرددبودم که انتقال بدم یا نه که امروز رفتم و انتقال دادم  آخه سه پانکچر شدم لطفاً بر ...

عزیزدلم حتما خیریتی بوده ک شرایطت جور شده ک انتقال دادی..انشاءالله بحق فاطمه زهرا که این دفعه حتما نتیجه میگیری..از ته دلم برات دعا میکنم.امشب..

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
سلام عزیزم.تصمیمم رو گرفتم .می‌دونی جریان چی بود  من سه  روز پیش پانکچر شدم دکترم گفت شرای ...

مگه مادرشوهرت در جریان نیست ک انتقال دادی؟ببین گلم ی بهونه جور کن مثلا بگو کمرم یا پام پیچیده نمتونم تکون بخورم یا جایی برم..البته دورازجونت عزیزم😅

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
عزیزم من هیچی نخوردم.دکترم اصلا اعتقاد نداشت به مکمل اینا😐😑نه قبل پانکچر نه قبل انتقال فقط فکرکنم ...

ممنونم، ميشه مارك امگا سه تونو بفرستي؟ من ميخوام بخورم مارك مطمئن نميشناسم

...
فدات شم ممنونم .باور میکنی اینبار خودمم حس قشنگتری دارم

عزیزم بخدا اینقد خوشحال شدم گفتی انتقال دادم..یادمه بعد انتقال اخرت میگفتی شوهرم دیگه راضی نمیشه ادامه بدیم...الان خواست خدا بوده ک دوباره پاتو این راه گذاشتی..انشاءلله مامان شدنت نزدیکه