2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
کیوتن ۳۰ یا ۱۰۰؟ رویال ژل چ مارکی؟ ال دی هم داشتی قبل پانکچر؟ ب۶ میتونم سرخود بخورم؟

ب شیش رو میخوردم به خاطر غلظت خون دکتر برام نوشتکیوتن صد میخوردم، رویال ژل مارکهاش یادم نیست، سه دوره  کپسول بزرگ زرد بودن، بعدش دیگه گیرم نیومد یه مترک دیگه خریدم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم ببین نظر دکترت چیه.....  دکتر من ب6 و دیمیترون و.... تجویز می‌کرد.....  سیرابی اگه ...

من هر چی میخورم استفراغ میزنم دیشب فشارم 7 بود رفتم سرم زدن دکتر عمومی قرص  اندانسترون داد

خدا برایم کافی است
بچه من الان با سه تا جنین پرسلولی اومدم خونه،پنج روزن،فقط من میترسم افتاده باشن بیرون چون خندم گرفته ...

ای بابا دیگه داری مامان میشی تو دختر اینقدر نخند

🤨🤨🤨

سنگین باش

شوخی کردم😁

اصلا تا میتونی بخند .خیلی هم خووبه .تازه نی نی هات هم کیف میکنن

ب شیش رو میخوردم به خاطر غلظت خون دکتر برام نوشتکیوتن صد میخوردم، رویال ژل مارکهاش یادم نیست، سه دور ...

ممنونم از پاسخت🌹

بچه ها مارك امگا سه خوب و رويال ژل خوب كسي سراغ نداره؟؟؟

...
راستی شوهرت مشکل داشت؟حل شد مشکلش؟رفتید پیش جنتی؟  

مشکل شوهرم ذره ذره داره آبمون میکنه

دقیقا هربار میره آز میده افت میکنه

دیروز جواب آزمایششو گرفتیم

مورفو از دو رسیده به صفر 

تعداد هم از ۵ رسیده به ۲

تحرک هم گرید c

پایین آزمایش نوشتن شانس تشکیل جنین با میکرو خیلی ضعیف است لطفا بیمار توجیه شود.نمیدونن گزینه های اهدایی روی میز دارم.ولی واقعا الان نمیوتنم به فکر اهدایی باشم.شاید حداقل ده سال دیگه.اونم شاید

اینجاست ک میگن بالاتر از سیاهی رنگی نیست.دیگه چیزی واسه از دست دادن نداریم😂

😭😭😭

میگم با این شرایط کسی بوده جواب گرفته باشه؟؟؟؟

البته این آزمایشارو یکجا نداده بود.این آخریه مرکز ناباروری بود

ما اهواز مییریم دکتر

البته شاید بره پیش امیر جنتی

قبلا اصفهان میرفت

عزیزم منم پرولاکتینم بالا بود، دکتر گفت شاید از هیپوفیزت باشه، فرستاد ام آر آی که فهمیدم از اون نیست ...

خداروشکر عزیزم ان شالله همیشه خوب باشین و سلامت ،چرا عزیزم اتفاقا چندماهی میشه چشمش تار میبینه و بعضی رنگها رو هم بد میبینه مثلا چراغ سبزها رو ابی کمرنگ میبینه و ... 

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
 مشکل شوهرم ذره ذره داره آبمون میکنه دقیقا هربار میره آز میده افت میکنه دیروز جواب آزمایششو گ ...

عزیزم مشکل مارو یادت نیست؟شوهر من دفعه اول آز داد تعدادش ۸۰۰ هزارتا بود ولی همه فاکتوراش صفر بود یعنی هیچ حرکتی نداشتن،دفعه بعد تکرار کرد شد(انقدر داغون بو فکر میکردیم آزمایشگاه اشتباه کرده باورمون نمیشد)شد ۳۰۰ هزارتا با یه کوچولو تحرک،خلاصه سه ماه دارو خورد شد ۱۰۰ هزارتا ولی تحرکشو اینا درست شد ولی خب فایده نداشت طبیعی باردار نمیشدم دیگه ول کردیم تا شراطیمون بهتر شه چون هم من درس داشتم نمیتونستم میکرو کنم هم شرایطمون اوکی نبود،یه سال بعد رفت پیش جنتی که تو ابن سینا آزمایش داد کلا صفر بود!خلاصه بهش دارو داد(اورتومول فرتیل پلاس) که دو ماه بخوره و آمپول سینال اف منم از طرف دیگه میرفتم پیش دکتر طرازی و ال دی میخوردم،ولی از ته دل امیدوار بودم و انرژی مثبت میدادم به شوهرمم گفتم این راهی که شروع کردیمو باید با شادی بریم و زهرمار خودمون نکنیم چون در نهایت راهیه که جلورومونه و آخرش هرچی شد شد اصلا مهم نیست بالاخره یه چیزی میشه دیگه این راه نشد هنوز دو تا راه دیگه داریم اهدایی و پرورشگاه مرگ که نیست،خلاصه قرار شد یه هفته قبل پانکچر بره نمونه بده که اگه چیزی پیدا کردن فریز کنن و اگه باز صفر بود دیگه روز پانکچر بدونن که باید نمونه بگیرن از بیضه و تسه بشه،ولی خداروشکر در کمال ناباوری فکر میکنم شده بود ۳ میلیون!دکترم شاخ دراورد،روز پانکچرم نمونه داد از همون استفاده کردن و گفتن تسه لازم نیست،کیفیتشم خوب نبودا ولی چون تعدادش بهتر شد دیگه همون امیدوارکننده بود برامون،چند روز بعد رفتیم مطب دکتر که سونوم کنه با یه ذوقی دکتر گفت میدونی چندتا جنین داری؟قلبم وایساد انقدررر استرس داشتم اون روز،گفتم چندتا؟گفت حدود ۱۷_۱۸ تا تخمک که ۱۴ تاش جنین شده،یعنی واقعا داشت شاخ درمیاورد فقط میگفتم خداروشکر😊از اینجا به بعدشم باز سپردم به خود خدا ان شاءالله هرچی خیرباشه پیش بیاد.

چقدر حرف زدم 😂😅😉

یه چیزیم بگم که اصل کاریه،من برای شوهرم خیلی دعا کردم و سپردمش به حضرت ابولفضل العباس که جای پدر همسرم براش دعا کنن چون بهشون نگفته بودیم و حس میکردم شوهرم خیلی غریب مونده،الهی دورش بگردم،قربون حضرت ابولفضل واقعا مطمئنم که لطفشون شامل حال شوهرم شد تو هم بسپار بهشون ان شاءالله مشکلتون حل میشه من مطمئنم،روحیتونم قوی کنید بزنید به شادی و بیخیالی،راستی یه نذر دیگمم ساندویچ الویه به نیت شهید ابراهیم هادی بود که هنوز انجامش ندادم.

برام دعا کنید بقیشم به خیروخوشی بگذره😊 

عزیزم مشکل مارو یادت نیست؟شوهر من دفعه اول آز داد تعدادش ۸۰۰ هزارتا بود ولی همه فاکتوراش صفر بود یعن ...

ترانه خيلي دلم روشنه برات🌹ب زودي بتاي تپلتو ميزاري انشالله به وساطت همون حضرت بزرگوار كه جاي پدر براتون دعا كردن🌹🍀 چند دوره ال دي خوردي شما؟

...
خداروشکر عزیزم ان شالله همیشه خوب باشین و سلامت ،چرا عزیزم اتفاقا چندماهی میشه چشمش تار میبینه و بعض ...

رها خانوم خوشگل يه پرولاكتينو واس خودت غصه نكن كرور كرور ملّت پرولاكتين دارن خبري نيس نترس زود پايين مياد به كمك خدا، تازه وقتي پايين بره ديگه اوضاع اسپرم هم بهتر خواهد شد

...
ترانه خيلي دلم روشنه برات🌹ب زودي بتاي تپلتو ميزاري انشالله به وساطت همون حضرت بزرگوار كه جاي پدر بر ...

مرسی مهربونم ان شاءالله،والا من دو ماه قبل پانکچر خوردم چون داروهای شوهرم تموم نشده بود وگرنه یه ماه کافیه،بعد از پانکچرم هایپر نشدم ولی به خاطر پایان نامه انتقالو یه ماه عقب انداختم که یه ماهم اونجا خوردم