2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047166 بازدید | 684580 پست
هزینه آزمایش ایمنی تون توحکیم چقدرشد؟ دفترچه بیمه تون چیه؟

بیمه تامین اجتماعیه ولی بیمه تکمیلی که تکمیلیمون داناست فکر کنم آزماشمو فقط ۳۰ گرفت ولی یادمه خیلی از هزینشو بیمه تکمیلی پوشش داد وگرنه سیصدو خورده ای اگه اشتباه نکنم،میتونی قبلش زنگ بزنی بپرسی ازشون  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم دقیقا همینه شرایطم کاره همسرم تهران نیست و خیلی سخت مرخصی می‌تونه بگیره به نظرت کدوم دکتر برم ک ...

طرازی مطبش ۴ به بعد نوبت میده ولی خب بدیش اینه مسیرش دوره به کرج،دیگه بقیه دکترارو من نمیدونم راستش

اره گلم ساک رو دیدم اما خودم میگم نکنه اینجا دستگاهاشون زیاد پیشرفته نباشه و نتونن ببینن و استرس بدن ...

ببین خب بتا روزب روز بالاترم.میره. تاالان باید بالای 100000رفته باشه حتما گلم..ولی از ی لحاظ قبل عید بری قلبو ببینی تو.عید ارامشت بیشتره...ولی در کل هر. کاری ک کمتر بهت استرس میده همونو انجام بده عزیزم

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
اره خیلی نازن برای من هردو بار دادن 😍یکیش چهار سلولی بود یکیش ۶سلولی 😍

وای راست میگی؟😍😍😍😍خودشون میدن یا باید بگیم بهشون؟آبان بودین شماام؟من خیلیییی دلم میخواد داشته باشم عکسو به شوهرم میگم میخنده بهم😂

آمپولامونم نگه داشتم 😂😂😂میخوام باهاشون از بچه عکس بندازم😂

بچه ها قبل عید هیچکس انتقال نداره؟فقط من تنهام؟وای آخه کی دم عید انتقال میده؟😂😂😂😂نمیدونم چه فکری کردم با خودم انگار دنبالمون کردن😂😅     

فردا ۶ صبح انتقاله انتقااال کسی نبود؟جا نمونید خانوما دم عیده حاجتارو میدن😂😅

بچه ها قبل عید هیچکس انتقال نداره؟فقط من تنهام؟وای آخه کی دم عید انتقال میده؟😂😂😂😂نمیدونم چه فکری ...

ترانه جون من دیروز انتقال دادم..روزامون رو باهم سپری میکنیم انشاءلله😍😁

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
ترانه جون من دیروز انتقال دادم..روزامون رو باهم سپری میکنیم انشاءلله😍😁

آخجووووون پس باهمیم دو روز جلوتری،به سلامتی عزیزم الان حالت خوبه؟کجا انتقال دادی و چندتا؟😍😍😍مبارکه عزیزم

ممنون عزیزم.ان شاالله قسمت همه ی منتظرا عزیزم من فکرکنم شهریور اینا بود رفتم دکتر.چون شوهرم خیلی خی ...

مرررسی خاکستری 

چقدر کامل و جامع با حوصله برام توضیح دادی 

مررسی از مهربونی و حوصله ات 

خداروشکر واسه شما با اون حال که ۳ ماه هم همسرت دارو خورده بازم در کل خیلی طول نکشیده و جواب گرفتی 

منم ۱۰ اسفند پرونده ام کامل شد ولی چون به عید و تعطیلات می خورد موند اون ور عید که دوباره تا ۲۰ ام مسافرتی و میره واسه اردیبهشت 

تو این مدت هم داروهای همسرو میدم که حداقل یه استفاده ای کرده باشم

الان بازم جنین فریز داری؟؟

آخجووووون پس باهمیم دو روز جلوتری،به سلامتی عزیزم الان حالت خوبه؟کجا انتقال دادی و چندتا؟😍😍😍مبارک ...

ممنون گلم خوبم کاملا عادی😁شیرازانتقال دادم..دوتا جوجه🐤🐣

منم طبیعی انتقال دادم😂😂😂منم حساب کنید عاقااااااا😂😂

عه راست میگیاا آزی جون قبل من انتقال داده..اخه خیلی زرنگه😜😂