ممنون عزیزم.ان شاالله قسمت همه ی منتظرا
عزیزم من فکرکنم شهریور اینا بود رفتم دکتر.چون شوهرم خیلی خیلی ضعیف بود اورولوژیست بهش دارو داد گفت بعد دو ماه بیا.اما من گفتم چون دوره های ساخت و ساز اسپرم معمولا سه ماه هست سه ماه دارو بخوره.خودمم سونو شدم و بررسی شدم گفت مشکلی نداری و فقط نسبت به سنت یکم ذخیرت پایینه(۲۳ سالمه و ذخیرم ۱/۴ اینا بود)
بهم آمپول پیورگان داد.روزی ۲۲۵ واحد
که من گذاشتم سه ماه داروی شوهرم بگذره بعدش پریودم خورد به اذر و از پریودم شروع کردم امپولامو بعدش دوباره رفتم یزد و چندبار سونو شدم و همون نیمه های اذر پانکچر شدم.سه روز بعدش گفت بیا برای انتقال که خداروشکر دکتر خودش گفت قبل انتقال سونوت میکنم ببینم رحمت مایع ازاد نداشته باشه.وقتی دید گفت مایع ازاد داری خیلی کم اما من ترجیح میدم انتقال ندم.برو بعد دوتا پریودت بیا.که منم دوباره بهمن ماه بعد پریودم استرادیولو شروع کردم و رفتم یزد.که ۱۷ سیکلم دوتا جنین برام انتقال داد و خداروشکر مثبت شدم
اگه در کل شوهرت مشکل خاصی نداشته باشه و نخواد دوره ی ۳ماهه دارو استفاده کنه و خودت و شوهرت تمام ازمایشا و عکس رنگی و اینارو اماده داشته باشی و هایپر نشی که کلا هیچی زمان نمیبره یعنی همون ماهی که امپولو زدی میتونی سه روز بعد تخمک کشی انتقال بدی
اما همه چی بستگی به بدن و مشکلتون و داروها و نظر دکترتون داره
برای من کلا ۶ ماه شد با اون سه ماهی که شوهرم دارو میخورد