2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
ان شاءالله که مثبت میشی همون بار اول😍 من چون مابینش آزمایش ایمنی انعقادی دادم و قرص خوردم پنج ماه ...

مرررسی عزیزم 

ممنون از دعای خوبت برام دعا کن بعد عید برای پانکچر میرم

عزیزم شما اولی گرفت و افتاد که آزمایش ایمنی و انعقادی دادی؟ دارو واسه چی مصرف کردی؟

مررسی عزیزم ممنون از اطلاعاتت  سیکل نچرال یا طبیعی یعنی چی؟؟  مگه موقع انتقال سیکل دیگه ...

عزیزم نچرال یعنی دارو نمیدم براضخامت..تابدنت خودش تخمک.گذاری کنه و بعدتخمک ازاد بشه و انتقال میدن..و ی نوع سیکل دیگه قرص استرادیول میدن براضخامت

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم نچرال یعنی دارو نمیدم براضخامت..تابدنت خودش تخمک.گذاری کنه و بعدتخمک ازاد بشه و انتقال میدن..و ...

مرسی عزیزم خیلی خوب توضیح دادی 

میشه بگی ضخامت مناسب چنده ؟؟ چون به خاطر فیبروکیستیک بودن سینه دوست ندارم استرادیول بخورم

خانومایه کرجی منو راهنمایی کنید لطفاً 🙏 من به خاطر کارم دیگه نمیتونم تهران ادامه بدم شما دکتر با ...

من آینه تمام نمای یه کرجی هستم.😂😂😂😂😂

ببین تو رویش،بهترین دکترشون دکتر زهراحیدر هست.

توبیمارستان کمالی،دکترمشهوری نیست.

بیمارستان مریم هم یک سالی هست که مرکز ناباوری زده و دوسه تادکترداره که از دکترهای رویش هستن.

ولی تجربه من بعد چند سال دربدری وتجربه همه دکترهای کرج آینه که باید از اول می یومدم تهران😂😂😂

یابرو پیش دکترعارفی یادکترطرازی.....خیلی ها توکرج هم جواب گرفتن ولی من که پشیمونم از کرج،کاش حرف همه اونهایی که بهم میگفتن کرج ر ول کنم برم تهران،ر ازهمون اول گوش می دادم که عمرم نمیگذشت...

درسته توتهرانم هنوز انتقال ندادم ببینم چی میشه.....اماتا به اینجا راضی ام.ان شاالله تاآخرش هم راضی باشم.

من تجربه دکتر رزاقی و طرازی و عارفی ر دارم همشون خوبن

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
تورک آنا الله ایندیجن چوخ منی امتحانا چکیب بیلمیرم نیه بوبله منی آغلادیر من اوبیری انتقالیمادا امیدی ...

گؤزه ل تانریم سنی چوخ سئویر ایستیر سن دن دیرلی بی جواهیر یارادا..... 

اوماریم چوخ یاخیندا بو جواهیری قوجاغیوا قویا.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
انا جون چه شرایطی منطورته؟؟ فقط ضخامت آندومترم مهمه، چون چیزای دیگه که تغییر نمی کن چون دارو نمی خور ...

به هر حال هورمون استروژن و پروژسترون وارد بدنت میشه.... 

ضمنا خدا نکرده مگه قراره بعد منفی بدون بررسی دوباره هی انتقال بدی و با سعی و خطا جلو بری..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
خانومایه کرجی منو راهنمایی کنید لطفاً 🙏 من به خاطر کارم دیگه نمیتونم تهران ادامه بدم شما دکتر با ...

انشالله بهترین تصمیمو میگیری..... 

گلم برا آی یو ای هم باید م ق ا ر ب ت از سه تا پنج روز نداشته باشی یا اینکه فرقی نمیکنه ؟

اگه بخوان نمونه اسپر م بگیرن فکر کنم باید شرایطش رعایت بشه.... 

من آینه تمام نمای یه کرجی هستم.😂😂😂😂😂 ببین تو رویش،بهترین دکترشون دکتر زهراحیدر هست. توبیمارست ...

ممنون عزیزم به خاطر توضیح کاملت😘😘

ولی من ساعت کاریم زیاد شده نمی‌دونم چطور برم تهران😔

گفتم شاید تو کرج دکتر دلسوزو کار بلدی باشه، واسه پانکچر هم که کلی دوندگی و وقت لازمه موندم به خدا چکار کنم😶

مررسی عزیزم ممنون از اطلاعاتت  سیکل نچرال یا طبیعی یعنی چی؟؟  مگه موقع انتقال سیکل دیگه ...

بله عزیزم برا انتقالم سیکل کوتاه و بلند و نچرال داریم..... 

با ال دی بدون ال دی..... 

سیکل نچرال میذارن بدنت به روال عادی بره جلو و تخمک گذاری که کرد چند روز بعدش انتقال میدن.... 

یعنی بدنت هورموناشم تقریبا طبیعی تامین میکنه.... 

مرسی عزیزم خیلی خوب توضیح دادی  میشه بگی ضخامت مناسب چنده ؟؟ چون به خاطر فیبروکیستیک بودن سینه ...

معمولا آخرین سونو بین 8 تا 12 باشه برا انتقال وقت میدن..... 

معمولا آخرین سونو بین 8 تا 12 باشه برا انتقال وقت میدن.....  

انا جون اصلا این استرادیوله تاثیرش بعد انتقال و  تو بارداری چیه؟؟؟

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
آمپول استرادیول چندتا و چند روز باید مصرف بشه؟؟

امپول نیس.ِقرص هس ک تا 3ماهگی باید مصرف شه گلم..

به سلامتی عزیزم....  انشالله به زودی خبر بتای تپلتو میدی.....

انشاالله با دعاهای شما

خدای من ممنونم بخاطر دوقلوهای نازم که بعد کلی سختی و استرس سلامت دادی بغلم...انشاالله نصیب همه ی منتظرا بشه🥰