2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684579 پست
عزیزم خط اگه هست و در حد هاله نیست احتمالا اثر هورمونه نه آمپول....  انشالله که اینطوره.....&n ...

بله از دور قشنگ دیده میشه. رفته رفته خطش قرمز باریک شد. آنا جون اگه فردا غروب بزارم چیزی دستگیرم میشه؟ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فک کنم ظهیری بود، الان از انا جون بپرس @تورک_آنا     اناجون دکتر لاله سرخ کی بود تو رش ...

مرسی مهیا جووونی که به فکرمی😍😍

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
عزیزم خط اگه هست و در حد هاله نیست احتمالا اثر هورمونه نه آمپول....  انشالله که اینطوره.....&n ...

البته من 14اسفند یک سوم hcg 5000 واحد تزریق کرده بودم. منظورم اینه که مقدارشم کم بوده یعنی تا حالا اثرش از بین نرفته. 

فک کنم ظهیری بود، الان از انا جون بپرس @تورک_آنا     اناجون دکتر لاله سرخ کی بود تو رش ...

ظهیریم خیلی دکتر خوبیه مثل صدری من بین ظهیری و صدری باید یکیو انتخاب میکردم که صدری انتخاب کردم تو مطبشم رفتم همه ازش تعریف میکردن از ظهیریم همه تعریف می کنن

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
دکتر من صدری تعریفشو خیلی شنیدم و واقعانم وقتی میری پیشش وقت میزاره حرفاتو گوش می کنه یکی از بهترین ...

صدری متخصص ای وی افه بهارجون؟؟تاحالاباهاش انتقال انجام دادی؟

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
ظهیریم خیلی دکتر خوبیه مثل صدری من بین ظهیری و صدری باید یکیو انتخاب میکردم که صدری انتخاب کردم تو م ...

من ظهیری میرفتم راضی نبودم اصلاب بیماراهمیت نمیده بهارجان،یه ویتامین د بهم دادبااینکه۸بودعددش،دوکلمه حرف نمیزنه باهات یکم ارامش بده فقط بایدباماماش صحبت کنی دودقیقه میادسونومیکنه میره

من ظهیری میرفتم راضی نبودم اصلاب بیماراهمیت نمیده بهارجان،یه ویتامین د بهم دادبااینکه۸بودعددش،دوکلمه ...

جانان همون بهتر که یکی داده، ویتامین د بی حساب و‌کتاب افزایش پیدا میکنه، همون بهتر که دکتر مراعات کنه کم بده، بعدشم اکثر دکترای ای وی اف تودخط مکمل نیستم متاسفانه، من خودم اخر سر مجبور شدم برم یه دکتر دیگه که کارش با ی وی اف نامرتبطه  رفتم پیشش فقط و فقط به خاطر مکمل

...
دکترا هم که این فصل سال به فکر گردششون هستن مارو چیکار دارن ماییم استرسامون الان بهم نوبت داده هفته ...

میفهممت عزیزم برای هممون شرایط سخته طفلی اونی که نه پول درمان داره نه شوهربادرک که بفهمتش انشالله نازایی ریشه کن بشه خدابزرگه انشالله ک بحق مادر امام زمان بحق دستای بریده آقا ابلفضل هممون بزودی حس مادرشدنو بچشیم

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو

@تورک_آنا    

من امروز ترشح دارم یکم بعدش یه لک اندازه یه خط کوچولو قهوه ای بین ترشحاتم هست هیچ علامتی از پریود ندارم

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو
جانان همون بهتر که یکی داده، ویتامین د بی حساب و‌کتاب افزایش پیدا میکنه، همون بهتر که دکتر مراعات کن ...

بخشیداشتباه نوشتم اصلاندادبهم قرص،بااینکه عددش اینقدپایین بود،خودم تونت سرچ کردم دیدم واسه لانه گزینی خیلی تاثییرداره گرفتم خوردم،دفعه اخربادکتررزاقی ادامه دادم کلی مکمل وشیاف وژل دادبهم،کاش نمیرفت ازایران حیف شد،بهم گف بیاازاول کارتوتهران انجام بده گفتم سه تاجنین فریزدارم اینبارم شانسموامتحان کنم اگه نشدتهران شروع کنم،بنده خداگف من اون جنینوقبول ندارم کیفیتش معلوم نیس چجوریه،اشتباه کردم گوش ندادم بهش،سونووداروروازدکتررزاقی گرفتم همون جنین رشتوانتقال دادم ک بتا۱۷شدبعدافت کرد،دفعه های قبل همش صفرویک میشد،کاررزاقی روخیلی قبول دارم،واقعاوقت میذاره خداخیرش بده ایشالاهرجاکه هست،تورشت اندومترم۷میشدانتقال میدادن ولی دکتررزاقی ب ۸وخورده ای رسوندبعدم شیافوژل دادک استفاده کنم تاچندروزی ک ب انتقالم مونده ک بالاترم بره اندوم

بچه ها من دیروز توی اتوبوس یه بچه ی کوچولوی یکساله دیدم با مامانش کنارم نشسته بودند‌.اولش خیلی حالم بد شد باورم نمی شد با دیدن بچه ی کوچولو اینقدر حالم بد بشه هر لحظه می خواستم بزنم زیر گریه ولی خیلی خودمو کنترل کردم‌.بعد شروع کردم باهاش حرف زدن و بازی کردن حالم خیلی بهتر شد.

خیلی دوره ی سختیه به خدا فقط ماها میتونیم حال همدیگرو درک کنیم فکر نمی کنم کس دیگه ای حال و زوز مارو اصلا درک کنه

بخشیداشتباه نوشتم اصلاندادبهم قرص،بااینکه عددش اینقدپایین بود،خودم تونت سرچ کردم دیدم واسه لانه گزین ...

یعنی داروهای انتقال و سونو رو بادکتر رزاقی انجام دادین ولی جنین رو تو رشت انتقال دادین ؟؟؟ مگه میشه ؟

خداجونم شکرت       
بچه ها من دیروز توی اتوبوس یه بچه ی کوچولوی یکساله دیدم با مامانش کنارم نشسته بودند‌.اولش خیلی حالم ...

درسته عزیزم درک نمیکنن 

انشاءلله بزودی زود شمام مادرمیشی 

💕💕💕💕💕

خداجونم شکرت       
دکتر من صدری تعریفشو خیلی شنیدم و واقعانم وقتی میری پیشش وقت میزاره حرفاتو گوش می کنه یکی از بهترین ...

عزیزم دکتر لاله جون که تعریفشو میکنه دومی بود ولی لاله جون این دفعه با اولی باردار شد با دومی ادامه داد..... 

چون این سری میخواست دولتی بره به خاطر هزینه ها.... 

خخخخخخخخخ..... 

چه توضیحی دادم..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com