2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684569 پست
عزیزم مگه دکتر افلاطونیان بیمارستان لاله میاد؟؟؟؟؟

نميدونم عزيزم من تو نت سرچ كردم اسمش تو ليست پزشكاي لاله هيت بعد اينطور كه فهميدم چند روز در ماه يا هفته نميدونم ؛ تو لاله اس

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پس فردا آز بدم یا تاریخی ک دکتر گفته؟

همون تاریخ ک دکی گفته برو ک دیگه حسای بدبد نکنی

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین

میشه دیگه امشب امپولو نزنم ؟ الان بیمارستان کسی نیست زنگ بزنم بپرسم😔

تمام ب ا س نم درد می‌کنه و ورم کرده😢

چقدر دوییدم این چندماه 

داروهاااا چقدر از این داروخونه به اون داروخونه😐

دیگه جنین ندارم همه چی از نو

عزیزم حداقل باید 37800 میشد....  تا 115 هزار و حتی بیشترم جا داشت بره بالا.....  بتاهای ...

ممنون انا جونم.خدا خیرتون بده‌.خیالم راحت شد.بتای روز ۱۴ انتقالم ۱۲۵۹ بود و روز ۱۶ انتقال سه هزار و خورده ای

ان شاالله سه چهار روز دیگه میرم سونوی قلب.چون زنگ زدم گفتن تا ۲۵ دکتر هست!

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
به نظر من از همه ی کسانی که یجورایی تو کار درمان هستن اول باید تست شعور و و روانشناسی بگیر ...

وای اره بخدا بعضیا با روح‌و روان ادم بازی میکنن.حالا من از شانسم چند روز قبل ازمایش اولم بدجوری بازوم درد گرفت.منم ماساژش دادم دیگه دردش پیچید توی شونه و کتفم.تا کمرم تیر میکشید

همش سعی‌میکردم ذهنمو مشغول کنم ولی یه ترسی داشتم کلا

وقتی رفتم سونو گفتم دکتر برام فقط داخل رحم بودنش مهمه،برگشت گفت اره الان که توی رحمه اما دلتو خوش نکن تو تازه اول راهی.اولین سونوییه که داری میدی.باید ببینیم تا اخرش چطور پیش میره.من انقد خوشحال‌شدم که گفت‌داخل رحمه‌ دیگه توجه نکردم به بقیه حرفاش.تا دیروز که تکرار کردم یهو یاد حرفاش‌افتادم

خداروشکر که شماهارو دارم.ممنونم از تک تکتون که ارومم کردین.دیگه یه ثانیه هم به چیز دیگه ای فکرنمیکنم

منم ان شاالله سه چهار روز دیگه میرم برای قلب.التماس دعا مهربونترینا😘😘😘خدا دلتونو شاد کنه به زودی

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
دخترخوب. اخه این استرسا چیه ب خودت میدی از بارداریت لذت ببر..خب بتا روز ب روز بالاتر میره...با این ب ...

ممنون نفسی جونم.بخدا حرف دکتره رفت رو اعصابم.منم که ترسوووووو.ولی چشم دیگه از این فکرا نمیکنم اصلا.

چشم سه چهار روز دیگه میرم حتما 

یعنب به غیر از این چیز دیگه ایی نیست یعنی؟ یعنی این مقدار بتا با تاریخ پریودی من مطابقت داره

خیلی هم خوبه هیچ مشکلی هم نداره شاید دو قلو باشه اگه خارج رحمی بود با این بتا و زمانی که گذشته دور از جونت الان میتونستی بشینی اینجا پیام بزاری!؟

بچه ها من منفی شدم😔😔😔😔

عزیزم.خیلی متاسفم..انشاءلله خدا ب وقتش دلتو شاد کنه..

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
میشه دیگه امشب امپولو نزنم ؟ الان بیمارستان کسی نیست زنگ بزنم بپرسم😔 تمام ب ا س نم درد می‌کنه و ور ...

عزيزم منم امروز منفي شدم و داروهامو قطع كردم بيمارستان زنگ زدم اكه منفي هستي حتمي قطع كن

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
انا جون  به نظرت دکتر چقدر تو پانکچر و ... مهمه؟؟ من چون رو دکتر سرچ نزدم یه کم نگرانم  ...

عزیزم خوب بی تاثیر نیست اما خوب دکترتم مگه کسی گفته خوب نیست؟؟؟؟ 

قرار نیست اگه به نام نباشه خوب نباشه.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com