2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046913 بازدید | 684566 پست
آره اینجایی که دارم میرم گفتن هفته دیگه کار نمیکنن تعطیلن واسه همین میخوام فردا برم الانم اینقدر جوش ...

رفتی انجام دادی؟ چرا دکترت میگه دوباره عکس بگیر؟ انتقال داری بعد عید؟

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد
ان شالله به زودی باردار میشی. منم مثل تو بچه اول هستم خیلییییییییی دلم میخواد خانوادمو خوشحال کنم &n ...

کاش بتونیم بچه هامو نذر مادر امام زمان کردم مادرم هم اسم مادرشونه کاش بحق اسم مادرش دل مادرم نشکنه

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه خب اصلش اینجوریه که یه بسته تموم میشه یه هفته استراحت میدی بعد دوباره شروع می کنی ولی دکتر گفت پش ...

ممنونم از پاسخت خوشگل خانوم☘️ بعدش میخواد برات داروهای تحریک تخمدان شروع کنه؟ پس یعنی از ۴سیکل هم میشه شروع کرد؟

شما سر جمع چن تا میشه قرصتون تا ۱۱ فروردین؟

...

سلام دوستان

ميشه لطفا كمكم كنيد

من سه بار انتقال منفي داشتم تمام ازمايشهاي ايمني انعقادي و لاپرا و هيسترو و همه چي انجام دادم 

خالا ميخوام دكترمو عوض كنم بهترين دكتري كه ميشناسيد خيليا جواب گرفتن ازش ميشه بگيد؟

دكتر افلاطونيان بيمارستان لاله خوبه؟

دوست داشتم برم پيش رزاقي كه رفته كلا 

نميدونم الان پيش كي برم🙏🏻

محیا جون 😍 گفتم منم بگم،شاید اطلاعاتم بدردت خورد..🍀 🌻بار اول : قبل پانکچر،قرص ال دی،از سوم پ ...

مرسی مرجان جون الان این پستتو دیدم عزیزم خدا لوبیا های قل قلیتو واست حفظ کنه قد بکشن و صدسال مایه ی افتخارت باشن🌹

...
دوستای گلم 30 نفر از دوستای منتظرمون اسمشونو بگن یکی از دوستان چله نذر کرده میخواد برا دوستاش بخونه. ...

اگه لیستتون کامل نشده میشه منم اضافه کنین

روز شش انتقال هستم

خدایا ممنون بابت معجزه قشنگت😍