2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046903 بازدید | 684563 پست
خب شاید بتات پایین بوده هاله ننداخته.امروز برا آز هم زود بوده.نمیگم حتما مثبتی ولی ب بی بی منفی روز ...

۲قل انتقال دادن باید زود هاله مینداخت

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو
۲قل انتقال دادن باید زود هاله مینداخت

خخخخخخ دیوونه چ ربطی ب تعداد جنینای انتقال داده داره؟

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خخخخخخ دیوونه چ ربطی ب تعداد جنینای انتقال داده داره؟

خب بتا بالاتر میره

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو
خب بتا بالاتر میره

ن عزیزم اگه دو قلو باردار بشی بتا بالا میره.شاید برا شما یکیش گرفته

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
ن عزیزم اگه دو قلو باردار بشی بتا بالا میره.شاید برا شما یکیش گرفته

منم همونو میگم احتمالا یانگرفته یا....نگرفته

خیلی سخته من وشوهرمم تجربش کردیم اینقدر ذوق داشتیم حتی شوهرم از ذوق کتاب اسمو گرفته بود دنبال اسم می ...

به هر دکتری میگفتم میکرو بوده میگفت میکرو بوده و خارج رحمی شده؟خیلی دیگه بدشانسی بوده این،عزیزم خیلی تجربه سختیه،من که هنوز گریه میکنم و به خدا میگم چرا نگهش نداشتی برام؟میگم چی میشد میذاشتی تو رحم بمونه؟چرا اینجوری شد؟خدا به دل شکسته مون نگاه کنه و کمکمون کنه

منم همونو میگم احتمالا یانگرفته یا....نگرفته

گلم میگم از دو تا جنین ک برات گذاشتن حتما یکیشون گرفته و بتات پایینه برا همون بی بی نشون نمیده

گلم میگم از دو تا جنین ک برات گذاشتن حتما یکیشون گرفته و بتات پایینه برا همون بی بی نشون نمیده

منم میگم اون یه دونه هم نگرفته

سلام دوستان ميشه لطفا كمكم كنيد من سه بار انتقال منفي داشتم تمام ازمايشهاي ايمني انعقادي و لاپرا و ...

عزیزم مگه دکتر افلاطونیان بیمارستان لاله میاد؟؟؟؟؟

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!
منم میگم اون یه دونه هم نگرفته

عریزم چرا اینقد فکر منفی میکنی؟چرا نگیره؟

عریزم چرا اینقد فکر منفی میکنی؟چرا نگیره؟

نمیدونم فقط حسم میگه نمیشه

نمیدونم فقط حسم میگه نمیشه

حست شکر خورده بی ادبه بزن تو سرش تا دیگه از این حرفا نزنه

حست شکر خورده بی ادبه بزن تو سرش تا دیگه از این حرفا نزنه

پس فردا آز بدم یا تاریخی ک دکتر گفته؟