2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047036 بازدید | 684569 پست
سلام دوستان ميشه لطفا كمكم كنيد من سه بار انتقال منفي داشتم تمام ازمايشهاي ايمني انعقادي و لاپرا و ...

والا نمیدونم با ط ر ا ز ی درمان کردی با نه من زیر نظر ایشون بودم و ازش راضیم.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنونم محیا جون🍀☘😍 دعا کن لوبیای مامان همیشه حالش خوب باشه🌻🍀 ان شاءالله حاجت روایی تو و همه دوس ...

مرجان جون در حقتون دعا میکنیم انشالله که خدا دعا در حق دیگران رو همونطور که میگن زودتر اجابت میکنه از شمام التماس دعا داریم، خسته و‌دلشکسته ایم و محتاج به دعا، مرجان جون شما پی آر پی خراشی چیزی هم داشتی ایندفعه؟ یارهمون انتقال ساده با یه سوم دیفریلین و استرادیول و پروژسترون فقط؟

...
اگه لیستتون کامل نشده میشه منم اضافه کنین روز شش انتقال هستم

عزیزم لیست مون بیشتر از اونی شد که دوستمون گفته بود لایق باشم من دعاگو هستم عزیزم.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دستت درد نکنه اداره داشتم کار میکردم زنگ زدن بهم کلا ریختم بهم اعصابم داغون شد کلی بهم ریختم

عزیزم ببین 30 هزار به بالا که برا الان با مقایسه با بتای من کاملا نرماله.... 

تازه من اگه دقیقا موقع پری آز میدادم بتام حدودای 200 بود فکر کن اگه بالاتر بود به دویست هزار و بالاترم می‌رسید.... 

سیکلات چند روزه هستن؟؟؟

دستت درد نکنه اداره داشتم کار میکردم زنگ زدن بهم کلا ریختم بهم اعصابم داغون شد کلی بهم ریختم

عزیزم ببین امروز 12 روز تاخیر داشتی با احتساب 28 روزه بودن سیکلت.... 

یعنی 14 تا 48 ساعت.... 

با این حساب بتای زمان پریودت ماکزیمم 65 هست... 

یعنی نرمال تر از نرمال.... 

احتمالا یه گل پسر تو راهه.... 

البته قطعی نمیشه گفت..... 

آی اف نشدمااااااا    

عزیزم من میدونم طبیعی باردار شدی..... 

منم دومیو طبیعی باردار شدم.... 

اصلا یه کوچولو هم شک نکن همه چی عالیه به لطف خدا.... 

عه طبیعی باردار شدی؟ چه عالی، خب بازم انشالله دوقلوعه، بعدشم تو اون پیام سطح بتای انا جون رو دیدی؟ خ ...

عزیزم بعید میدونم دو تا باشه چون این بتا مال 5 هفته و 5 روزه....

اهان منم امروز ۶ هفته رفتم تشکیل شده بود خداروشکر

خدایا شکرررررتتتتتت..... 

مبارکه عزیزم..... 

به سلامتی بغلش کنی عزیزم..... 

@تورك_آنا  سلام عزيزم، واسه آزمايش هاي ايمني و انعقادي، بايد متخصص ايمونولوژي آزمايشا رو ...

عزیزم دکتر زنان بنویسه که میدونم بیمه مشکلی نداری اما غیر این باشه فکر کنم هر نسخه رو باید متخصص خودش بنویسه پس راحتترین کار اینه همه رو بدی دکتر زنان بنویسه..... 

معمولا 25 روزه

پس دیگه صد درصد بتات درسته.... 

من برا 28 روزه حساب کردم..... 

با 15 روز تاخیر دیگه بدون شک بتات به احتمال زیاد مال یه گل پسره.... 

پس دیگه صد درصد بتات درسته....  من برا 28 روزه حساب کردم.....  با 15 روز تاخیر دیگه بدون ...

مرسی آنا جانم واقعا ازت ممنونم که همیشه با حرفای قشنگت آدمو آروم می کنی انشالله که خیر ببینی همیشه

معمولا 25 روزه

البته الان مجدد احتمالات دیگه رو حساب کردم روز پری بتات میتونسته 1390 هم باشه، 40 هم باشه، 260 هم باشه، 1 هم باشه..... 

یعنی بتات بین 1 تا 1390 بوده بسته به ریتم افزایش..... 

یعنی هم دختر میتونه باشه هم پسر اگه اون قانون بتای بالا یا پایین درست باشه..... 

خلاصه همه جی نرماله شک نکن.... 

من که به نظرم نرمال میاد.... 

مرسی آنا جانم واقعا ازت ممنونم که همیشه با حرفای قشنگت آدمو آروم می کنی انشالله که خیر ببینی همیشه

فدات اگه دوست داشتی میتونی دو روز دیگه بتات رو تکرار کنی که ریتمش دستت بیاد.... 

اینطوری میتونی درست تر بتای آخر سیکلت حساب کنی..... 

میدونی که هر 24 الی 48 ساعت بتا 1/6 الی 2 برابر میشه..... 

مثلا ممکنه بتای شما هر 30 ساعت مثلا 1/8 برابر بشه.... 

برا بارداری نرمال معمولا این ریتم منظمه....