2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684569 پست
من ۲تادیگه جنین فریز دارم اگه نشد اونارو انتقال میدم اما بعداون دیگه ادم ادامه دادن نیستم من فرزنداو ...

ان شالله به زودی باردار میشی. منم مثل تو بچه اول هستم خیلییییییییی دلم میخواد خانوادمو خوشحال کنم  

فکر کنم بسته و باز بودن را نشون میده. نوعش توی عمل لاپاروسکوپی مشخص میشه

آخه من بخاطر بارداری خارج رحم لولم یکیش چسبنده شد تو عمل زمان لاپاراسکوپی که تو عکس رنگی قبلی نشون داد الان میخوام دوبار عکس رنگی بگیرم ببینم تو چه وضعیتیه من که لاپاراسکوپی کردم😣😣

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من عمل کردم،چون جنین قلب داشت و بزرگ بود خطرناک بود و نمیشد با دارو کنترل کرد،واسه همین اورژانسی عمل ...

ان شالله این سری مثبت میشی و راحت به دنیا میاد. چقدر حس شوهرتو درک کردم

من دو بار انتقال منفی داشتم

یکبار بی بی چکم مثبت کاذب نشون داد. شوهرم واقعا از خوشحالی گریه کرد. هیچ وقت از ذهنم نمیره

والا منم دفعه پیش که جوابم مثبت شد و هی بعدش میرفتم آزمایش مامانم میگفت این مدله جدیده که هر روز میر ...

آره بخدا هرچی استثنا هست واسه ماهاست که به زور حامله میشیم،

خواهر شوهرم با یک بار اقدام حامله شد جواب آزش نوشته بود بتا بالای ۳۰ ! همونجا هم گفته بودن تکرارش کن این انگار نه انگار چند وقت بعدش رفت سونو همچی هم خوب بود!

الحمدالله❤
نگین جان  نگران نباش انشالله که داره به خوبی رشد میکنه  من سر یه بارداری ام بیام ۱۱۰۰ بو ...

توکل به خدا عزیزم ان شاالله که همینطور باشه 😘،

میگم عزیزم یعنی قبلش آز داده بودی که ببینی بتا چطوری رفته بالا یا فقط همون یه بار آز دادی؟

الحمدالله❤
@مامان_آینده_هستم ‍  @مرجان_و_لوبیاش   ممكنه بياي منو راهنمايي كني؟ & ...

سلام عزیزم. 😍🍀

بلی... همین بار آخر... یه بسته ۲۱تایی کامل خوردم.از بسته جدیدم ۶تا خوردم.. روهم رفته ۲۷تا.

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀
نوبت از دکتر طرازی چطوری میشه گرفت؟

عزیزم تلفنی..... 

22315955

روزهای شنبه، 1شنبه، 3شنبه ساعت 3-4 به بعد هستن..... 

ویزیت اولتو معمولا برا بعد 2 ماه میدن.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ساراجون يادمه شما حسابي تو كار ال دي بودي😬 قبل از شروع سيكل پانكچرتون، درسته؟ ممكنه منو راهنما ...

محیا جون 😍

گفتم منم بگم،شاید اطلاعاتم بدردت خورد..🍀

🌻بار اول : قبل پانکچر،قرص ال دی،از سوم پریود،۲۱دونه،و بعد ۴روز ازتموم شدن قرص پریود شدم.

🌻باردوم : قبل انتقال اولم،قرص اچ دی،از سوم پریود،۲۱دونه،وبعد۶روز از تموم شدن قرص پریود شدم.

توی این سیکل یک سوم آمپول دیفرلین هم تزریق کردم،۲۰تم سیکل.

🌻بارسوم:بعد افت بتا و منفی شدن انتقالم،که کیست آورده بودم، قرص مارُلین،ازسوم پریود،۲۱دونه،وبعد ۶روز از تموم شدن قرص پریود شدم.

🌻بارچهارم:قبل انتقال دومم، قرص اچ دی،از پنجم پریود،۲۸دونه،وبعد از پنج روز از تموم شدن قرص پریود شدم.

اوی این سیکل هم یک سوم آمپول دیفرلین تزریق کردم،۲۹ام سیکل.

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀
@مامان_آینده_هستم ‍  @مرجان_و_لوبیاش   ممكنه بياي منو راهنمايي كني؟ & ...

عزیزم ۲۸ دونه خوردم.

اومدم پست قبلی رو اصلاح کنم،نشد❤

@مرجان_و_لوبیاش       محیا سوال ال دی ای داره.....

جواب دادم عزیزم🍀🌻

سلام بچه ها خوبین؟یه سوال دارم صادقانه جوابمو بدین من اخرین ازمایشمو ۹ اسفند دادم که عدد بتا سه هزا ...

دخترخوب. اخه این استرسا چیه ب خودت میدی از بارداریت لذت ببر..خب بتا روز ب روز بالاتر میره...با این بتا حتما قلب دیده میشه..اگه مییبینی استرس داری همین امروز و فردا برو ک خیالت راحت بشه گلم..

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
یعنی چی ۶ هفته و ۲ و۵ روز

یعنی برا دخترم 6 هفته و 2 روز رفتم برا سونوی قلب برا پسرم 6 هفته و 5 روز..... 

انشالله قسمت تک تک منتظرا..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com