2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684580 پست
عزیزم اولا تی اس هاشت بهتره زیر دو باشه....  تی پی او و آنتی تایرو بالاست و اگه اشتباه نکنم به ...

ممنون عزیزم، اینا مال پارساله که لووتیروکسین بهم دادن tsh اومد زیر ۲

الحمدالله❤
عزیزم خوب برا تعیین جنسیت اول باید ببینی چه مراکزی انجام میدن.....  برا فرزند اول چون نیست فکر ...

بخدا من عاشق دخترامم باهاشون عشق میکنم ولی از حرف جاری و‌همکار و دور و بریام خسته شدم جای ریسک ندارم یعنی یه چیزی نمیدن که اسپرمای همسرم قوی بشه و پسر بشه؟

خوب به نظرتون چکارکنم با رژیمم ریسکه اخه نمیدونم چکار کنم  

استیکر محض دلخوشیه دلمه که با نفس حق دوستان واقعی بشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان تو رو خدا هرکس میتونه کمک کنه

دکتر به من از یک ماه قبل از میکرو آسپرین و پردنیزولون داده و گفته باید تا اخر بارداری باید مصرف کنی، چون یه فاکتور ایمنیم بالا بود، من تو نت سرچ کردم دیدم گروه دارویی اینا C هست، خیلی نگرانم شب و روز خواب ندارم، کسی بوده تو بارداری این دوتا قرص رو استفاده کرده باشه؟ واقعا مشکلی پیش نیومده برای جنینش؟

سلام من امروز رفتم سونو واژینال فقط یه ساک بارداری دیدن و گفتن ۵هفته و ۴روزمه ولی قلب رو ندیدن گفتن هفته بعد بیام باز سونو.ولی بعد سونو لکه داشتم خیلییی کم بود فکر کنم بخاطر سونو واژینال بود که لکه دیدم چون تا سونو تموم شد یکم لک دیدم.کسی اینجور بوده؟؟؟؟

و اینکه امکان داره دوقلو باشه و ساک دیگه هم دیده بشه 🤗عاشق دوقلوام دیگههههه ولی بازم خداروشکرررر فرقی ندارههه.

منابع غنی از ویتامین k: ویتامین k از ویتامین‌‌های ضروری بدن و محلول در چربی است که برای جذب پروتئین ...

مرسی آنا جوووون 

پس عملا سبزیجات رو باید حذف کنم

انا جون حتی اگر داروی رقیق کننده هم نخورم ویتامین ک ضرر داره؟؟؟

تولدمم مبارک😁 اصلا هم عقده ای نیستم😎 فقط شوهرم نیست دچار خلأ عاطفی ام🤗 🍒🎂🧁🍧 تعارف نکنید ت ...

سلام عزیزم تولدت مبارک باشه 🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
سلام بچه ها، من‌ میخوام به جای امتحان کردن دکترا برم تحت نظر یه مرکز نازایی باشم که ترجیحا خصوصی باش ...

سلام عزیزم من نوید ۲بار انجام دادم یکم پولکین و با دکتر زیاد نمیتونی صحبت کنی مثل بادیگارد منشیش میاد تو اتاق و خیلی نمیشه راحت با صاحب کشاف حرف زد اما باز تحقیق کن🌷🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم

آنا جون دوستای عزیزم سلام من جوابم مثبت شد با بتای 2600 بعد از هفت سال نازایی خدا منه بنده گناهکارشو لایق مادرشدن دونست من امروز از همتون برای دعاهایی که درحق من وبقیه کردید متشکرم من امروز خدای بزرگ وقسم دادم به باب الحوائج به امام حسین به حضرت زهرا قسم دادم برای مثبتشدنم  با تمام وجودم از خدامیخوام همه منتظرای نی نی مخصوصا افراد حاضر تو این تاپیک مامان بشم و میدونم که به زودی به این آرزوم میرسم

خاکستری جونم ممنونم که به یادم بودی😉 منفی شدم🥺

عزیزدلم ناراحت شدم.ان شاالله دفعه ی بعد حتما مامان میشی

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
سلام دوستان تو رو خدا هرکس میتونه کمک کنه دکتر به من از یک ماه قبل از میکرو آسپرین و پردنیزولون داد ...

آسپرین هم جز گروه c هست؟؟ آسپرین که خیلی ها تو بارداری می خورن من فکر می کردم مثل لووتیروکسین بی صرره

به نظرم بزار هفته هشتم برو عجله نکن زودتر رفتن باعث استرس میشه. هرچند که شما ساک بارداریت به موقع تش ...

اره عزیزم خودمم تصمیم دارم بذارم برای اخرین فرصت‌.دعا کن همه چی خوب پیش بره خانمی

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
من دقيقا ٧ هفته و ٢ روز بودم كه برام سونوى واژينال انجام دادن هم ساك رو ديدن و هم ضربان قلب رو اصلا ...

چقد خوب عزیزم.پس سونوی واژینال اونقدا هم خطرناک نیست.بعدش اصلا لکه یا خونریزی نداشتی؟حالا البته فکرکنم اینجا کلا باردارا رو سونو واژینال نمیکنن.ممنونم مهربونم التماس دعا

سلام عزیزم شما همچنان داروهات رو طبق قبل داری ادامه میدی؟ 

سلام عزیزدلم.بله فعلا تا سونوی قلب قرار شد مثل اول ادامه بدم تا ببینم دکتر زنان چی تجویز میکنه