2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047098 بازدید | 684578 پست
ترانه جان بسلامتی انتقالمون باهمه..برامنم هفته دوم.میفته تووعید..ولی خب من چون خونواده ها در جریانن ...

آخیییی چه خوب به سلامتی عزیزم پس یادم باشه باهمیم😍

آره به خدا منکه هر سری یه داستان میگم برای عیدم باید یه داستان درست کنم😂😂 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من اگه بودم نمی گفتم چون حوصله ی سوال و جواب و استرس اطرافیانو ندارم.اگر خدایی نکرده خدایی نکرده نتی ...

واقعا حرفت درسته

واسه منو از دورو نزدیک زنگ میزنن میگن نباید بری مسافرت یا هفت پشت غریبه نظر میدن ک وای این کار خطرناکه اینجوری خطرناکه اینجا نرو اونجا برو

درسته دلسوزیه ولی ادم دگ ی لحظه راحت نیست

لطفا سه تا صلوات برای ظهور امام زمان میفرستی🌷🌷🌷 
تولدمم مبارک😁 اصلا هم عقده ای نیستم😎 فقط شوهرم نیست دچار خلأ عاطفی ام🤗 🍒🎂🧁🍧 تعارف نکنید ت ...

تولد تولد تولدت مباااااارک رویا جووون..😍🎈🎁بیا شمعهاااا رو فوت کن200سال زنده باشی😜🎂

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
تولدمم مبارک😁 اصلا هم عقده ای نیستم😎 فقط شوهرم نیست دچار خلأ عاطفی ام🤗 🍒🎂🧁🍧 تعارف نکنید ت ...

به به تولد داریممممم😍😍😍تولدت مبارک رویا خانمی.ان شاالله تولد پسرتو جشن بگیریم

امیدوارم همیشه حال دلت خوب باشه و در کنار خونوادت خوشبخت باشی💚💚

دلم کیک و شیرینی خواست😑😂

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
سلام منم تبریک میگم دفاعت رو استاد از دستت خلاص شدا😉😅چون دیگه نمیتونی مقاله چقاله هم بدی با شکم گ ...

مرسی عزیییزم والا استادم که پدرمو دراورده گفته باید مقاله بدی حالا نوشتم اون دو هفته استراحتم باید بشینم ادیتش کنم😂تازه استادم میگفت بعد انتقالت بیا انقدر بهش گفتم بابا جان معلوم نیست شرایطم چطور باشه اجازه دفاع داد وگرنه حاملگی اصلا براش تعریف نشده😐مردم هست واسش مهم نیس اصلا😑

قبلش که داریم میریم منتها سال تحویلم توقع دارن سر بزنیم بهشون،از اون طرفم یکی ازفامیلامون با شوهرم همکاره که با خانواده شوهرم رفت و آمد داره نمیتونیم بگیم میریم مسافرت چون شوهرمو سرکار میبینه😕😂

[QUOTE=83975715]عزيزم براي من هم پايين بود ولي استراحت كردم ديروز كه رفتم سونوي آنومالي خدا رو شكر بالا رفته بود .[/QUOTE خدا رو شکر برای شما بالا رفته بس امید هست که بره بالا 

خود دکتر هم گفت تا ۳۰ هفته میره بالا این یه ماه خوب استراحت میکنم ایشالله دفعه بعد که رفتم دکتر بالا رفته باشه

من بااین گیج بازیام اگه بیهوشم کنن پانکچر بشم فک کنم دیگه حافظه تعطیل بشه😂 عزیزم بهترین کارو انجام ...

عاشقتم یعنیاااا😂😂😂😂😂ببین منکه حافظم قشنگ پوکیده اصلا یه وضعیتی شده خودم خندم میگیره😂

وای منم همش دو روزه به شوهرم میگم من میخوام برم سرکار درس بخونم چجوری با دو تا بچه به کارام برسم😂😂😂😂خل شدیم چیزی نیست خوب میشیم😂😂😂دو تا بچههههه😂واسه تو حالا چرا شیر خشکی شدن مرخصی بگیر خواهر😂  

ترانه جون شما با سرعت ۱۲۰ داری میری جلو هردروغی هم بگی هیچکی نمیفهمه میکرو کردی. به دروغ ها ادامه بد ...

عاشقتم باشه پس من به دروغ ادامه میدم حالا میام میگم چه داستانی در  میارم که بقیه ام یاد بگیرم😂😂😂

ببین دروغگو که شدم کم حافظه ام که هستم چه شوووود😂😂😂😂

من اگه بودم نمی گفتم چون حوصله ی سوال و جواب و استرس اطرافیانو ندارم.اگر خدایی نکرده خدایی نکرده نتی ...

آره راست میگی،تا لحظه آخر ترجیحا نمیگم بهشون به قول شما هی جواب بدم که نتیجش چی شد 

وای نگید توروخدا من یبار تجربشو دارم البته طبیعی حامله شده بودم گفتم با این روشا دیگه اینطوری نمیشه

عزیزم به چیزای خوب فکر کن.... 

انشالله که همچین چیزی اتفاق نمیفته.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
اتفاقا بتا خیلی بالا نمیره و خیلی رشدش کمه به جای اینکه هر ۴۸ ساعت دو برابر بشه هر یک هفته تا ۱۰ روز ...

عزیزم خیلیم با بتا نمیشه نظر داد..... 

من بین دوستان هم خارج رحمی با رشد بتای بالا دیدم هم پایین.... 

مهم اینه بتا با ریتم منظم رشد کنه..... 

اگه ریتم نامنظم باشه میشه شک کرد تازه اونم قطعی نیست.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام بچه ها انا جان کجا ازمایشارو بدم رفتم به دکترم گفتم این ازمایشارو نوشت برام کجا بدم خوبه؟

عزیزم وهله اول جایی بده که اکثر دکترا قبولش کنن که اگه نیاز بود دکتر تو عوض کنی مجبورت نکنن تکرارش کنی..... 

من که نیلو انجام دادم و فکر کنم اکثر دکترا قبولش دارن.... 

البته دی اف آی فقط باید مرکز ناباروری انجام بشه.... 

اها از این نظر میگن پس.باشه عشقم ممنونم.ولی فردا میرم ازمایش تیروئیدمو تکرار میکنم چون برای یکی از د ...

آفرین حتما تکرارش کن برا منم خیلی بالا رفته بود سریع دارو گرفتم پایین اومد....