2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047208 بازدید | 684581 پست
آنا جون دوستای عزیزم سلام من جوابم مثبت شد با بتای 2600 بعد از هفت سال نازایی خدا منه بنده گناهکارشو ...

مباااارک باشه عزیزم 

به سلامتی 

قدمش پر خیر و برکت باشه برات 

آخر طبیعی اومد یا با میکرو؟؟ 

بچه ها من یه مشکل جدید دارم.تا الان همه‌ چی‌ میخوردم مشکلی نداشتم.از دیروز تاحالا حالم از همه ی غذاها به هم میخوره.ضعف میکنم ولی انگار حالت تهوع دارم‌.انگار یه چیزی گلومو گرفته نمیدونم چجوری بگم.از طرفی باید چیزای مقوی و سالم بخورم برای سلامتی جنین.ولی دلم اصلا چیزای سالم نمیخواد😂😂کسی مثل من بوده؟

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آنا جون دوستای عزیزم سلام من جوابم مثبت شد با بتای 2600 بعد از هفت سال نازایی خدا منه بنده گناهکارشو ...

خداروشکر عزیزم خیلی خیلی مبارکت

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

عزیزدلم خیلی خوشحال شدم.تبریک میگم خانمی.ان شاالله ۹ ماه مهمون دلت باشه و بعدش بشه چراغ خونتون💚امیدوارم این حس خوب قسمت تک تک منتظرا بشه 

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
چقد خوب عزیزم.پس سونوی واژینال اونقدا هم خطرناک نیست.بعدش اصلا لکه یا خونریزی نداشتی؟حالا البته فکرک ...

نه عزيزدلم من تو باردارى هفته ٧ و هفته ١٠ سونوى واژينال داشتم و خداروشكر لك هم نداشتم اصلا نترس انشالله خدا هر لحظه همراهته و دلتو تو هر مرحله پر از آرامش مى كنه🙏🏼🌸😘💕

بچه ها من یه مشکل جدید دارم.تا الان همه‌ چی‌ میخوردم مشکلی نداشتم.از دیروز تاحالا حالم از همه ی غذاه ...

منم دقيقا همين جورى بودم انگار يه چى تو گلوم بود و اصلا پايين نمى ره

اما از هفته ١١ به بعد خيلى خوب شدم نگران نباش همون وياره كه انشالله زودى برات مى گذره🙏🏼🌸💕

خوب تنهایی مثلا با دوستات برو سفررررر....  نمیتونی مسافرت مجردی بری؟؟؟؟؟  بگو همسرت نمیت ...

چراااا اینم فکر خووووبیه،حالا تا عید ببینم کدوم یکی از این دروغارو باید بگم😂مرسی از همفکریت😊 

حافظه من ولی واقعا تعطیل شده دور از شوخی....  اون روز داشتم حساب میکردم نه بار بیهوش شدم.....& ...

وای خدایی من اصلا باورم نمیشد انقدرررر تاثیر بذاره یعنی قشنگ حس گیجارو دارم حافظه کوتاه مدتم ترکیده😂اونروز به شوهرم میگم زنگ بزنم منشی دکتر نوبت بگیرم میگه وا بهت نوبت داد دیگه تو دفترچتم نوشتی،اصلااااا یادم نمیومد که نوشتم رفتم دیدم آره نوشتم😐😐بعد جالبیش اینجاست که مقاومت میکنم میگم نه من ننوشتم😂😂😂

فعلا هفته اول رو که میرین مسافرت....  هفته دوم عیدم کلی تعطیل هست اونارم همسرت سر کار میره؟؟؟& ...

عاشقتونما یعنی با اینهمه ایده های خفن😂آره اینم خوبه هرچند یکم غیر عادیه فکر کنم همون سفر مجردی بهتره.

کلا شوهرم شیفتیه یعنی تعطیلیاش  با بقیه فرق داره روز سال تحویلم میره سرکار

نه عزيزدلم من تو باردارى هفته ٧ و هفته ١٠ سونوى واژينال داشتم و خداروشكر لك هم نداشتم اصلا نترس ...

خداروشکر هاناجون.ممنونم از راهنماییات گلم.ان شاالله هرکی بارداره به سلامتی بگذرونه این دورانو و هرکی منتظره به زودی این روزا رو تجربه کنه

منم دقيقا همين جورى بودم انگار يه چى تو گلوم بود و اصلا پايين نمى ره اما از هفته ١١ به بعد خيلى خوب ...

اخ اره انگار هیچی دلش نمیخواد ادم.من همش هله هوله دلم میخواد.اما مقاومت میکنم

ان شاالله به سلامتی بگذره برای همه ی مامانا😘ممنونم گلم

بخدا من عاشق دخترامم باهاشون عشق میکنم ولی از حرف جاری و‌همکار و دور و بریام خسته شدم جای ریسک ندارم ...

یعنی واقعا هنوز همچین ادمایی وجود دارند!!؟به معجزه خدا هم دهن کجی میکنن!!؟اونا دیگه کین!؟خدا به راه راست هدایتشون کنه

سلام دوستان تو رو خدا هرکس میتونه کمک کنه دکتر به من از یک ماه قبل از میکرو آسپرین و پردنیزولون داد ...

پردنیزولون رو من استفاده نکردم ولی اسپرین رو تا اخر ماه سوم استفاده کردم و مشکلی برام پیش نیومد

مباااارک باشه عزیزم  به سلامتی  قدمش پر خیر و برکت باشه برات  آخر طبیعی اومد یا با ...

عزیزم با دوبا ر آی یو ای منفی یک بار انتقال منفی ایندفعه با کلی لکه بینی برای اولین بار مثبت شدم😍😍