2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
اره چهارشنبه هفته دیگه باید برم از بدم.اخه از این لحاظ میگم که الان خونریزی ندارم.ممکنه با خوردن گرم ...

فکر نمیکنم ضرر داشته باشه من هر روز میخوردم خیلی خوب برام جواب داد. حالا شما بخور فعالیت هم داشته باش شاید باقیمانده اش هم دفع بشه 

ممنون آنای عزیز که با حوصله جواب میدی... چشم شنبه زنگ میزنم ببینم چی میگه. .گرچه باید یکشنبه صبح به سمت تهران حرکت کنم

راستی آنا جان من فقط یه سی دی مارکرم بالا بود cd19

اونم یه شماره .. رنج نرمال 16:5 بود مال من 17:5

بقیه تو رنج بودن... 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام آزي جون مرسي از پاسخت، اون زحمتمو يادت هست؟🙈

اره عزیزم پرسیدم. منتظر بودم بیایی. گفت نحوه عملکردشون با هم متفاوته و هیچ تداخلی با هم نمیکنن  اصلا نگران نباش هیچ ربطی به هم ندارن و استفاده از ال دی برای جلوگیری از بارداری یا استراحت به تخمدان از سیف ترین روش هاست. 

نسخه 4 از هموسیستئین به بعد به ایمنیا مرتبطه....  عزیزم من پیش توکلی ها رفتم هم برا انعقادیا ه ...

ممنون عزیزم،پس من ان شاالله سرفرصت برم پیش توکلی تو ابن سینا حداقل اونجا پرونده هم دارم،

ببخشید عزیزم من تو ابن سینا یه سری آزمایش داده بودم که الان دیدم آزای ایمنی هم توشون هست ولی فکر کنم کامل نیستن، میذارم ببینید شرمنده

الحمدالله❤
امروز خیلی درد تخمدان سمت راست داشتم... با یکم درد پریدی زیر شکم... دیگه گفتم هیچ دارم سقط میکنم.... ...

عزیزم این دردها اوایل بارداری کاملا طبیعیه اصلا نگران نباش. سقط کردن به این راحتی ها هم نیست

ممنون عزیزم،پس من ان شاالله سرفرصت برم پیش توکلی تو ابن سینا حداقل اونجا پرونده هم دارم، ببخشید عزی ...

ببخشید فکر کنم تو عکس درست معلوم نیستن،

فقط این آنتی تیروگلوبولین چیه؟ آخه از همون پارسال که این آز رو دادم زیاد بوده بعد یه مدت یه مقدار کم شد ولی آخرین بار که قبل انتقالم آز دادم همین حدود ۴۰۰ اینا بود

الحمدالله❤
سلام به همه، من امروز ۱۱ روز از انتقالم میگذره، هیچ علایمی ندارم، کسی بوده علایم نداشته باشه و باردا ...

عزیزم خیلیا بدون علامت باردار بودن یکیش خود من.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آنا جون می تونیم بریم تهران ابن سینا انجام بدیم یا باید حتما اونجا پرونده داشته باشیمو اونجا میکرو ب ...

عزیزم دقیق نمیدونم..... 

زنگ بزن از آزمایشگاه بپرس ببین حتما لازمه شماره پرونده داشته باشین یا آزمایشگاهها مستقلند؟؟؟ ؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
اها ممنون عشقم.بنظرت هفته ی چند برم برای قلب؟من گفتم تا اخرین لحظه صبر میکنم اگه بتونم.آخرین پریودم ...

من دقيقا ٧ هفته و ٢ روز بودم كه برام سونوى واژينال انجام دادن هم ساك رو ديدن و هم ضربان قلب رو

اصلا خودتو نگران نكن مطمينم همه چى برات عالى پيش مى ره عزيزم😘💕

تولدمم مبارک😁 اصلا هم عقده ای نیستم😎 فقط شوهرم نیست دچار خلأ عاطفی ام🤗 🍒🎂🧁🍧 تعارف نکنید ت ...

مبارك باشه رويا جون🎊🎉انشالله بهترينها در انتظارت باشه به همراه تك تك عزيزانت😘💕🌸

ازمایشگاهم پرسیدن گفتن دکتر زرنانی روزی ۴ تا بیمار نیفرسته اینجا واسه بعصیا مینویسه بعضیا نه حتما تش ...

عزیزم من در جایگاهی نیستم نظر بدم ولی با شرایط مشابهت برا من هم چند ماه قبلش دکترم ب6 و 12 و فولیک 5 تجویز کرد هم از روز انتقال انوکسوپارین داشتم.... 

آسپرینم تجویز کرده بود که بهم نساخت و حذف کرد.... 

سلام دوستای خوبم کسی میتونه کمکم کنه لطفا سلام دوازده هفته و یک روز سونو دادم ک نوشته جفت انت ...

عزیزم جفتت پايينه استراحت رو بیشتر کن انشالله تا غربال دوم بالا میره.... 

مال منم غربال اول پایین بود تا دومی بالا رفت.... 

سلام انا جون یه سوال داشتم امروز دکتر بود سونو گرد وگفت  جفتت ا کمی پایینه بعد تو سونو نوشته بو ...

عزیزم راجب ارقام چیزی نمیدونم ولی نیدونم استراحت کنی بالاتر میره.... 

کار خاصی نیاز نیست بکنی فقط استراحت کن و کار سنگین نکن و زیر پاهام اگه تونستی بالش بذار..... 

مال منم پایین بود بالا رفت.... 

بچه ها من احتمالا هفته ی بعد سه یا چهارشنبه انتقالمه،فقط الان موندم عیدو چیکار کنم؟چون خانواده هامون ...

عزیزم به پیشنهاد دارم ما یه بار عید این ترفند رو به کار بردیم..... 

بگین میریم مسافرت.... 

نه کسی میاد نه مجبوریم برین....