2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047098 بازدید | 684578 پست

سلام انا جون یه سوال داشتم امروز دکتر بود سونو گرد وگفت  جفتت ا کمی پایینه بعد تو سونو نوشته بود فاصله جفت تا سرویکس ۱۹.۸ بنطرتون خیلی پایینه؟ و برای اینکه بالا بره باید چیکار کرد

سلام انا جون یه سوال داشتم امروز دکتر بود سونو گرد وگفت  جفتت ا کمی پایینه بعد تو سونو نوشته بو ...

ببخشيد من جواب مى دم بهتره موقع خواب زير پاهات بالش بذارى كارهاى سنگين نكنى بيشتر استراحت كنى با رعايت اينا زودى بالا مى ره نگران نباش 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها من احتمالا هفته ی بعد سه یا چهارشنبه انتقالمه،فقط الان موندم عیدو چیکار کنم؟چون خانواده هامون نمیدونن به جز مامان وخواهرم  که به چند روز قبل پانکچر بهشون گفتم که اگه لازم شد کمکم کنن،خانواده شوهرمم شهرستانن خانواده خودمم هر عید میرن شهرستان(با خانواده شوهرم همشهری هستیم)،۲ ساعت فاصلست تا اونجا ولی من موندم اصلا میتونم برم یا نه؟دکترم گفت ۴ روز اول استراحت مطلقه،من هفته دوم انتقالم میوفته هفته اول عید😆از یه طرف میتونم بگم مامانم اینا بمونن و نرن شهرستان منم بمونم پیششون ولی خب خطر مهمون شهرستان تهدیدمون میکنه اونوقت😅

خانواده شوهرمم نمیدونم چیکار کنم چون اگه نریم ممکنه اونا بیانبهشون😐،بریمم خب من نمیتونم کار کنم خونشون خصوصا اینکه اونجا به شدت تو عید براشون مهمون میاد 😕فکر کنم در نهایت مجبور شیم بگیم بهشون😐

اینم بگم شوهرم شیفتیه تو عیدم میره سرکار شبکاریم داره،گرفتار شدم قشنگ😂

بچه ها من احتمالا هفته ی بعد سه یا چهارشنبه انتقالمه،فقط الان موندم عیدو چیکار کنم؟چون خانواده هامون ...

من بودم ماه بعد انتقال میدادم

اعصابت آرومتره

اگرم بفهمن مدام باید جواب سوالاشونو بدی ممکنه بهت استرس بدن

باز هرجور خودت راحتی😊

اینم بگم خانواده شوهرم ازشون مطمئنم که خبریو پخش نمیکنن کلا همیشه اتفاقات خونشون سکرت میمونه اینو ازشون مطمئنم اخلاقشون این مدلیه ولی به خاطر مادرشوهرم که استرسیه بهشون نگفتیم فشار مشارش میره بالا فکرش مشغول میشه،از خانواده ی خودمم زن داداشم نمیخوام بفهمه چون اون سریع تابلو میکنه همه میفهمن😅

من بودم ماه بعد انتقال میدادم اعصابت آرومتره اگرم بفهمن مدام باید جواب سوالاشونو بدی ممکنه بهت است ...

آخه دیگه دارم دارو میخورم کلی سونو رفتم هفته بعد آخریشه اونطوری دوباره دارو و سونو رو شروع کنم خیلی هزینه بر و وقت گیره هر دفعه دکتر میرم ۱۶۰ تومن فقط پول ویزیتو سونو میدیم  

خودم که از خدامه کسی نفهمه مجبور نشم هی نتیجه اعلام کنم،چون تا الانم همه فکر میکنن  به خاطر درسم اصلا بچه نمیخواستیم خبر ندارن آی افی شدیم😂 

الانم هرکی زنگ میزنه تبریک میگه دفاعمو میگه ایشالا دیگه بچه بیارید میگم نههههههه اصلا فعلا میخوام استراحت کنم😂😂😂😂یعنی خیلی پررو ام دروغگوی قهاری شدم تو این مورد😂

سلام آنا جون و بقیه دوستان عزیزم.من رفتم ابن سینا پزشک برام یه سری ازمایش نوشت که همونجا انجام دادم؛fsh.lh.tpo.tsh.استرادیول.پرولاکتین.ولی ازمایش ذخیره تخمدان برام ننوشته حالا میخوام ببینم بر اساس این آزمایش‌ها لازمه که برم آزمایش ذخیره تخمدان انجام بدم یانه؟آخه شنیدم که هزینش خیلی زیاده

😍😍خدایا شکرت
خودم که از خدامه کسی نفهمه مجبور نشم هی نتیجه اعلام کنم،چون تا الانم همه فکر میکنن  به خاطر درس ...

به نظرم بهترین کار اینه به خانواده ها بگین قراره دوتایی برین سفر! مخصوصا که تازه دفاع کردی و خسته ای و احتیاج به یه مسافرت توپ داری😉

اینجوری نه مجبوری بری شهرستان نه کسی میاد خونت

فوقش بگید هفته دوم میایم دیدنتون

من خودم قرار بود همچین حرفیو بزنم ولی خب قسمت نبود انتقالم کلا کنسل شد

تاثیری برای بارداری داره ؟ اولین باره تجویز کرده باید بین نهارم بخورم گفت معده درد میاره😑

برای خیلی ها تجویز میشه حتی اگر مشکل انعقادی هم نداشته باشی.

من باهاش مشکلی نداشتم.

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
هنوز خونریزی داری؟اگه اره که سعی کن گرمیجات مثل زعفرون بخوری و زیاد پیاده روی کنی. اگه نه که حتما با ...

سلام نه گه گداری یکم ترشح قهوه ای دارم.یعنی به نظر شما خوردن زعفران و ورجه وورجه کردن دیگه فایده نداره و چهارشنبه باید برم دارو بگیرم و استفاده کنم؟

خیلی منتظرم بیاد.خیلی کارا کردم  تو همه اون لحظه ها فک کردم احتیاجی به حضورت نیست اما الان خیلی داغونم من موندمو باز دست خالی .اینبار از تو میخوام میدونم اگر تو بخوای میشه .پس کمکم کن .کمک کن این ماه به بهترین شکل بشه