2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684578 پست
نگران.نباش خارج رحمی بتا خیلی بالامیره و ب همراه درد شدید معمولا

اتفاقا بتا خیلی بالا نمیره و خیلی رشدش کمه به جای اینکه هر ۴۸ ساعت دو برابر بشه هر یک هفته تا ۱۰ روز دو برابر میشه و ممکنه دردش خیلی شدید نباشه و اکثرا با لکه بینی و خونریزی همراهه 

ممنون مهیا جون که اینقدر قشنگ دلگرمی میدی چقدر این راه استرس داره امیدوارم حداقلا نتیجش خوب باشه برا ...

خواهش میکنم بالاخره باید بریم این راهو انشالله ب زودی دل شاد میشیم، به زووووددددیییییی با خبرهای خوش میاییم انشالله🌷،،، من به دکترم گفتم تپش قلب دارم گفت از امپوله، میدونی چیزی که هست اینه که همونطور که ما وقتی مضطربیم قلبمون تپش میگیره، دقیقا برعکسش هم صادقه یعنی وقتی به هر دلیلی تپش قلب میگیریم به دنبالش یه حس اضطراب کوچول موچول هم که شده الکی بالاخره میاد

و از طرفی تو این وضعیت فکر ما که شلوغ پلوغ و‌ پر از انواع شاید و نکنه و الان ال میشه بل میشه و فلان و بیساره، اون تپش و احساس اضطراب فرتی اون افکار مبارک رو میکشن بالا میارن تو ذهنمون و تپشه رو بیشتر میبرن بالا و اضطرابه رو بیشتر میکنن و این میشه که داستان ادامه دارد و چرخه میچرخه و ما احساس خوشایندی نمیکنیم، فقط به یاد داشته باش که حس اضطرابت فقط به خاطر تپیدن های محکم تره قلبته و هیچ اتفاق خاص دیگه ای نیوفتاده

اینجوری یکمی آروم تر میشی😉 من اینجوری خودمو کمی اروم‌میکنم😇ببین واس خودم چه توضیحاتی درست کردم😁😁😌 

@پریچهر61    

...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای نگید توروخدا من یبار تجربشو دارم البته طبیعی حامله شده بودم گفتم با این روشا دیگه اینطوری نمیشه

عزیزم نگران نباش فقط موقع انتقال به دکترت بگو که با سونوگرافی انتقال بده برای من اینکارو نکرد و حتما بهش بگو که قبلا بارداری خارج از رحم داشتی

ولی بچه ها یادمون باشه برا دوتا امپول میکرو که یه هفته ده روز میزنیم ناشکری نکنیم، آدم وقتی یه امپول خارج از سیکل اضافی داره حسابی قاطی میکنه😒 من که بیصبرانه منتظر گونال سینالهای نازنینم بس که این دیفریلین بی ادب اعصاب مصابمونو به هم ریخت🤨

...
شما پیگیر علتش نشدین؟ازمایشات لازم رو انجام دادیندادین؟

مگه ممکنه کسی مثل من پیگیر نشه مشکل ایمنی و انعقادی دارم ولی با دارو هم کنترل نمیشه متاسفانه

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
ولی بچه ها یادمون باشه برا دوتا امپول میکرو که یه هفته ده روز میزنیم ناشکری نکنیم، آدم وقتی یه امپول ...

مهیا جان منم با اینکه به خاطر بارداری خارج از رحمم اینقدر سختی کشیدم و سوراخ سوراخ شدم ولی بازم منتظرم چند ماه بگذره و آمپولای تحریکو بزنم.همش با خودم می گم همین که می دونم جنینم خودشو بهم چسبونده و داشته رشد می کرده خدارو شکر فقط متاسفانه جای درستو انتخاب نکرده و اینکه مطمئنم سری بعد حتما موفق می شم 

نگین جان به شما گفتند اگر بتا اومد زیر ۵۰ دیگه نیاز نیست آزمایش بتا بدی؟و اینکه نیاز نیست بری دکتر؟ ...

عزیزم بمن گفت اگه زیر ۵۰ اومد داروهاتو قط کن ولی بازم آزمایش بده که مطمئن شی صفر میشه، گفت اگه همین حول و حوش موند حتما برو دکتر بررسی شه،

الحمدالله❤
مرسی عزیزم خوبم، دیگه هرچی صبر کردیم نشد رفتیم راه اول و اخر😊 تو چه خبرا، 

هیچی خواهر 15بار انتقال دادم 2بار باردار شدم و سقط شد بعد عید میرم برا بار 16.فکر کنم خدا هم از دست سمج بودن من خسته شده

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

سلام بچه ها

انا جان کجا ازمایشارو بدم رفتم به دکترم گفتم این ازمایشارو نوشت برام

کجا بدم خوبه؟

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
عزیزم بحث دقت نیست نمیتونی با هم مقایسه کنی.....  چون ممکنه رنجشون متفاوت باشه.....

اها از این نظر میگن پس.باشه عشقم ممنونم.ولی فردا میرم ازمایش تیروئیدمو تکرار میکنم چون برای یکی از دوستام خیلی بالا رفته بود بعد بارداری بهم گفت برو تکرار کن که خیالت راحت شه

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
نگین جان به شما گفتند اگر بتا اومد زیر ۵۰ دیگه نیاز نیست آزمایش بتا بدی؟و اینکه نیاز نیست بری دکتر؟ ...

عزیزم بابد مطمئن شی ک بتا صفر شده باشه

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
نوبت گرفتی برا سونوی قلب؟؟

نه عزیزم.من میخوام بذارم برای هفته ی ۸،نمیخوام هی بهم استرس بدن بگن هفته ی بعد بیا.واسه همین گفتم بذارم هفته ی ۸

که میشه سه هفته دیگه تقریبا.شما چی؟

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
مهیا جان منم با اینکه به خاطر بارداری خارج از رحمم اینقدر سختی کشیدم و سوراخ سوراخ شدم ولی بازم منتظ ...

چه حس خوبی دادی صنم جان خیلی خیلی عالیه دل منم روشن شد با حرفات توکل به خدا حتما ایندفعه میچسبه سرجای خوبش💞

...