2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047098 بازدید | 684578 پست
اگه عوارضش فقط فکر وخیال الکی بود خوب بود انشاالله که واقعا چیزی نباشه🙏🙏🙏مرسی عزیزممم

آره بابا نترس مگه چن تا میزنیم که آخه بخواد چ عوارضی هم بده، انصافا خودش رفته رو مخمون اثر گذاشته بیشعور🤨 ببین گلصحرا زد یه دونه کاملشو الانم بارداره😍 توکل به خدا، خب آخه چاره چیه نزنیم که بدتره، انشالله خیره🌹 خیلی ها دیفریلین داشتن همون دکاست، فقط این دوزش کمی بیشتره که باعث میشه من حس خوبی بهش نداشته باشم وگرنه خودش امپولیه که خیلی ها تو سیکل میکرو داشتنش، شما هم که پانکچر داری انشالله، همش به ذهنم خطور میکنه که حالا عب نداره انشالله هرچی این سرکوب کرده اونا فعال میکنه😁

...
سلام عزیزم مرسی. بله واسه انتقال فریز دادن بهم. ببخشید من به دلایل روحی فعلا به سایت نمیام. نزدیک ۱ ...

ای وای پریچهر نازنین انشالله حال روحیت خیلی عالی باشه، به زودی میای خبر خوشگله رو میدی و جبران میشه همه ی این روزا،، حال روحی رو آمپوله بیتربیت خراب میکنه😕ولی بیجا میکنه خراب کنه، نمیزاریم، خدا ب ما قدرت داده که یا علی بگیم و حال خودمون رو خوب کنیم و‌به زووودی خودش به لطف و عنایت بیکرانش اون نینی گولو رو میفرسته، ببین کی گفتم🌺🌹

...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان خواهش میکنم یکی منو راهنمایی کنه بتا روز ۱۲ انتقال ۱۳/۴ امروز روز ۱۴ بعد انتقال دوباره ...

عزیزم روند رشد بتات تقریبا دوبرابر شده.ولی باید بازم.چندروز دبگه تکرار کنی ببینی چد بالا میره..نگران نباش احتمالا بتات دیر بالا رفته!!ببین نسبت ب رنج. ازمایشگاه بتات در چ حدی؟؟

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
سلام دوستان  يه سوال ضروري دارم خواهش ميكنم كمكم كنيد  من تو سيكل انتقالم قرص استراديول ...

عزیزم منکه اطلاعاتی در این.مورد ندارم ولی میدونم داروهای هورمونی سیستم ادم رو بهم.میریزه..حالا دوستان اگرجوابتو بدونن میان راهنمایی میکنن

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
من قبلش ال دی خوردم دو ماه چون شوهرمم دارو داشت باید داروهاش تموم میشد،پریودمم نامنظم بود البته،دو ه ...

ترانه یلام خوبی؟ مبارکه دفاعت ب سلامتی، ببین همسرتون اورتومول فرتیل پلاس داشتن؟ به نظرتون زینک و‌ کیوتن و ویتامین ای و سلن پلاس و الکارنتین کافیه واس آقایون؟

...
عزیزم روند رشد بتات تقریبا دوبرابر شده.ولی باید بازم.چندروز دبگه تکرار کنی ببینی چد بالا میره..نگران ...

ازمایشگاه زیر ۲۵ رو میگه مشکوک

ممنون از پاسختون

خیلی میترسم که خارج رحمی باشه 

یا اسیر بیمارستان بشم

ممنون عزیزم ببخشید زیاد حرف زدم خسته تون کردم، فعلا که باید فردا برم آز که اگه بتا زیر ۵۰ اومده باش ...

نگین جان به شما گفتند اگر بتا اومد زیر ۵۰ دیگه نیاز نیست آزمایش بتا بدی؟و اینکه نیاز نیست بری دکتر؟

من آخرین بتام ۱۱ بود میخوام بدونم باید بازم برم دکتر یا نه

ترانه یلام خوبی؟ مبارکه دفاعت ب سلامتی، ببین همسرتون اورتومول فرتیل پلاس داشتن؟ به نظرتون زینک و‌ کی ...

سلام عزیز دلم،ممنونم سلامت باشی،آره اورتومول فرتیل پلاس داشت،ببین به نظرم بستگی  داره به بدن هر فرد رو هرکی یه دارو  جواب میده و اینکه کلا مشکل شوهرت چقدر حاده؟اگه خیلی ضعیفه آمپولم کمک میکنه باز دکتر بهتر تشخیص میده،همین اورتومولم ترکیب همین موادو داره باز دقیقشو تو نت چک کن،فقط حتما دکتر برین چون همین داروها گاهی اثر عکس دارن یعنی ممکنه تعدادو کم کنن  ولی کیفیتو ببرن بالا واسه همین تحت نظر متخصص باشه بهتره 

مطمئنا کمتره.... 

نه عزیز احتمال بارداری خارج از رحم توی روش ای وی اف خیلی بیشتره.خیلی مهمه که جنین رو درست انتقال بدند اینو دکترم گفت.توی گوگلم که سرچ بکنید نوشته که یکی از دلایل بارداری خارج از رحم روشهای کمک باروری مثل ای وی اف هست

ازمایشگاه زیر ۲۵ رو میگه مشکوک ممنون از پاسختون خیلی میترسم که خارج رحمی باشه  یا اسیر بیمار ...

نگران.نباش خارج رحمی بتا خیلی بالامیره و ب همراه درد شدید معمولا

سلامممم گندم اومد با یه بتای دیگه 😂😂😂 بتام از ۳۷ شد ۴۱ 😂😂😂 فردا صبح میرم مرکز ببینم مه خبره او ...

گندم جان الان بتات خیلی پایینه فکر نمی کنم توی سونو چیزی ببینند اگر خدایی نکرده توی لوله باشه ممکنه از روی التهاب متوجه بشند احتمالا دکتر میگه ۲ یا ۴ روز دیگه آزمایش بتاتو تکرار کن

آره بابا نترس مگه چن تا میزنیم که آخه بخواد چ عوارضی هم بده، انصافا خودش رفته رو مخمون اثر گذاشته بی ...

ممنون مهیا جون که اینقدر قشنگ دلگرمی میدی چقدر این راه استرس داره امیدوارم حداقلا نتیجش خوب باشه برامون

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
ترانه یلام خوبی؟ مبارکه دفاعت ب سلامتی، ببین همسرتون اورتومول فرتیل پلاس داشتن؟ به نظرتون زینک و‌ کی ...

مهیا شوهر منم اورتومول مصرف میکنه ولی چون خیلی قیمتش بالاست الان دیگه یک روز در میون میخوره ولی فکر کنم خیلی خوبه

نه عزیز احتمال بارداری خارج از رحم توی روش ای وی اف خیلی بیشتره.خیلی مهمه که جنین رو درست انتقال بدن ...

وای نگید توروخدا من یبار تجربشو دارم البته طبیعی حامله شده بودم گفتم با این روشا دیگه اینطوری نمیشه