2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
اره

ای جانم.دختر کجایی خوبی؟چطور شما سر از میکرو دراوردی .

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره بااین که واریکوسل هم داره تو مرکز گفتن آزش خیلی خوبه ولی وقتی رفتم یزد میگفتن این که خیییلی ضعیف ...

Dfi همسر من ۱۸ بود واسه اونهایی که واریکوسل دارن dfi مهمه همسر من هم واریکوسل داره

شما هم سریع تا اقدام می کنی باردار میشی؟

اگه dfi همسر مشکلی نداشته باشه احتمالا همون مشکلات ایمنی و انعقادی خودت مطرح میشه

اون قسمتی که راجب DNA اسپرم هست یه عددی ۸درصده یکی هم ۱۷ درصده عکسشو میزارم ببین، فکر کنم مشکلی نداره، بنظرتون برا ایمنی انعقادی بهترین دکتر کیه؟ ابن سینا توکلی ویزیتم کرد که چیز خاصی نگفت

الحمدالله❤
Dfi همسر من ۱۸ بود واسه اونهایی که واریکوسل دارن dfi مهمه همسر من هم واریکوسل داره شما هم سریع تا ا ...

نه عزیزم اولش یک سال نشدم بعدم سه بار سقط رو تو یک سال پشت هم شدم، بعد از اون دو سال میگذره که نشدم

الحمدالله❤
Dfi همسر من ۱۸ بود واسه اونهایی که واریکوسل دارن dfi مهمه همسر من هم واریکوسل داره شما هم سریع تا ا ...

آره به همسرم بخاطر همون واریکوسل گفتن dfi هم انجام بده بهتره،

الحمدالله❤
اون قسمتی که راجب DNA اسپرم هست یه عددی ۸درصده یکی هم ۱۷ درصده عکسشو میزارم ببین، فکر کنم مشکلی ندار ...

همون ۷ درصد هست این که عالیه 

پیگیر آزمایشهای خودت باش 

والا تو ابن سینا نمی دونم چرا حتی سقط مکرر سرسری می گیره 

من خودم یک فاکتور fthmr م هموزیگوت جهشی بود که این سینا گفت هیچی نیست ولی همه دوستان صاحب نظر می گن قبل انتقال باید دارو b6وb12 مصرف کنم و دکتر بیرون هم گفت تو بارداری احتمالا باید داروی سلکسان مصرف کنی

تازه همه و حتی آنا جون می گفت که راحله توکلی دیگه تو این زمینه عالیه 

راستش من سراغ ندارم

سلام دوستان 

يه سوال ضروري دارم خواهش ميكنم كمكم كنيد 

من تو سيكل انتقالم قرص استراديول ميخورم و بعد از هشت روز از پاكي دوباره پريود شدم 

البته قبل از انتقال هم يه دكتر ديگه اين قرص رو داده بود و همينطور شدم 

چرا همچين اتفاقي ميفته ؟

خانوما شوهر منم واریکوسل داره تابستون تو مرکزی که دکتر میکرو می کنه آزمایش داد مورفولوژیش 5 درصد بود تحرک aهم 3 بود ودی ان اسپرم هم روی مرز بود که دکتر بهش دارو داد چندماه خورد رفتیم تو همون مرکز آزمایش بده گفتن. بخاطر تحریما تجهیزاتو ...اینا نداریم واسه آزمایش مارو فرستادن یه آزمایشگاه خوب تو بیرون که همه چیش خداروشکر نرمال بود موفولوژیش شده بود نزدیک 80 درصد ودی ان ای هم همینطور به دکار گفتم با وجود واریکوسل شوهرم این جواب نرماله گفت می تونید دوباره تو مرکز خودمون آزمایش اسپرمو انجام بدید ولی دی ان ای اسپرمو انجام نمیدن نمی دونم چیکار کنم گیج شدم

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
همون ۷ درصد هست این که عالیه  پیگیر آزمایشهای خودت باش  والا تو ابن سینا نمی دونم چرا حت ...

من خودم قبل انتقال هفته ای یه دونه آمپول ب۱۲ زدم روزی یک ب۶ خوردم آنوکساپارین هم از روز انتقال دکتر بهم داد زدم ولی فایده نداشت،

اگه قرار باشه بازم برم ایمونولوژی خودمم فقط توکلی رو میشناسم مجبورم برم پیش همون

الحمدالله❤
چرا ابن سینا انجام نمی دی؟

آخه ما شمالیم البته می تونم تهران بیام ولی میگم بیام اونجا دوباره باید از اول شروع کنیم همه آزمایشارو

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏