2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047098 بازدید | 684578 پست
نه عزیزم  من برای اطمینان از دکترم خواستم تا همه آزمایشها رو برام بنویسه  یک دختر هم دار ...

خداروشکر عزیزم خدا برات حفظش کنه،

کار خوبی میکنی خودتون پیگیری میکنید این دکترایی که من دیدم که فقط میخوان سر سری مریضارو از سرشون باز کنن یبار درست نمیشینن ببینن طرف مشکلش چیه،

باورتون میشه چند سال پیش یه نفر خیلی تعریف یه دکتری رو برام کرد که یزد بود منم کوبیدم رفتم یزد پیشش اومدم حرف بزنم نذاشت گفت هر چی خودم پرسیدم جواب بده! آخرشم دو تابسته کپسول داکسی سایکلین داد گف بخور گفتم من اینارو چند بار خوردم فایده نداشته گفت اشکال نداره یک بار دیگه م بخور!

الحمدالله❤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دمت گرم تازه روز چهار که خوبه مال من وقتی میرفتم تو سیکل یه روزم به زور پریود بودم.....  حتی ب ...

سلام آنا جون من ی سوتی خفن دادم😂😂 دکترم وقتی رفتم بخیه هامو بکشم بهم گفت ی ورق قرص بخور بعد برو برای انتقال منم از ترس پریود شدن و اینکه فکر میکردم بعد لاپرا نباید پریود بشم همون وسط سیکل شروع کردم به خوردن ال دی انتقالمم چون دم عید بود گفتن برو بعد عید بیا الان قرصم تموم شده از قبل قطع قرص لکه بینی داشتم الانم ۴ روزه قرص نخوردم همش لکه بینی دارم پریود نمیشم چرا؟؟؟الان به نظرت چیکار کنم؟؟

خدا جونم شکرت...
خداروشکر عزیزم خدا برات حفظش کنه، کار خوبی میکنی خودتون پیگیری میکنید این دکترایی که من دیدم که فقط ...

خدا ازشون نگدره 

همه مریض ها رو هم هیچ حساب می کنند و خودشون هم وقت نمی زارن 

من تک تک فاکتورها رو خودم تو اینترنت سرچ می کنم و می خونم ولی خب اگه دکترها دلسوز بودن خیلی مسائل پیش نمی اومد

اره حتما پیگیر باش با کنترل راحت ادامه می دی و اینقدر با سقط اذیت نمی شی 

ممنون عزیزم ببخشید زیاد حرف زدم خسته تون کردم،

فعلا که باید فردا برم آز که اگه بتا زیر ۵۰ اومده باشه دارومو قط کنم این مساله تموم شه میرم پیگیری میکنم توکل بر خدا

الحمدالله❤
خدا ازشون نگدره  همه مریض ها رو هم هیچ حساب می کنند و خودشون هم وقت نمی زارن  من تک تک ف ...

آره بخدا من که یه مدت سعی میکنم اعصابم بیاد سرجاش بعد دوباره برم دنبالش، فعلا که تحمل دیدن هیچکدوم از دکترا رو ندارم، بازم ازت ممنونم عزیزم😘

الحمدالله❤

سلام دوستان خواهش میکنم یکی منو راهنمایی کنه

بتا روز ۱۲ انتقال ۱۳/۴

امروز روز ۱۴ بعد انتقال دوباره ازمایش دادم ۲۱/۷۷

تو رو خدا اگه میدونید منو راهنمایی کنید خیلی نگرانم

الان دوباره مشکوک هستم

سلام منم امروز روز ۱۵ انتقالم بود چون بی بی چکام مثبت میشدن با خیال راحت دو روز پیش رفتم آز دادم بتا ...

متاسفم عزیزم خدا خودش خیلی زود نتیجه صبر و تلاشت و بده

خدا جونم شکرت...
خانوما این آمپول دیفرلین سینه هارو اذیت نمیکنه من فیبروکیستیکم نگرانم حالا دکتر گفته یکی دیگم باید ب ...

نه فک نکنم اذیت کنه چون شنیدم امپولهای تحریک تخمدان ممکنه اثر بزاره پس بنابرین میشه نتیجه گرفت آمپولای سرکوب کننده اثر بدی نزاره رو کیست چون هورمونهای جنسی رو سرکوب میکنه نه تحریک

بهاری فک کنم یکی از عوارض این آمپول ایجاد فکر و‌خیال و اضطراب و‌تپش قلبه، آخه چن نفری که اینو داشتیم همه افتادیم رو دور فکر و‌خیال  انشالله ب زودی همه ب این کارا تموم میشه به خیر و خوشی و جبران این حالات و روزا میشه، الهی به امید خودت یا رب

...
منم روز قبل پریودی دل درد داستم. پریود که شدم شوکه شدم. اخه روز ۱۳ سیکل!!!....  نمیدونم دکتر گف ...

آره اون عدسه همون ماده امپوله که ب مرور جذب میشه یواش یواش گور مبارکشو گم میکنه از صحنه میره کنار تا هرکی انتقال داره ب خیر و خوشی انتقالشو ‌بده هر کی پانکچر داره به خیر و خوشی تخمکای تپلشو صحیح و سالم تحویل بگیره انتقال بده،، به خدا این لامصب ایجاد فکر و خیال میکنه وگرنه چیزی نیس انشالله میگذره راحت میشیم به امید خدا

...
نه فک نکنم اذیت کنه چون شنیدم امپولهای تحریک تخمدان ممکنه اثر بزاره پس بنابرین میشه نتیجه گرفت آمپول ...

اگه عوارضش فقط فکر وخیال الکی بود خوب بود انشاالله که واقعا چیزی نباشه🙏🙏🙏مرسی عزیزممم

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
خداروشکر  عزیزم سیکل شما دوهفته ای بود یا قبلش یک ماه ld هم مصرف کردی؟؟  پودر پروتئین رو ...

من قبلش ال دی خوردم دو ماه چون شوهرمم دارو داشت باید داروهاش تموم میشد،پریودمم نامنظم بود البته،دو هفته یه بار پریود میشدم.پودر پروتئینو داروخانه ها دارن فکر کنم طعمای مختلفم داره واسه من کاکائویی بود هرچند دوسش نداشتم نمیدونم چرا😂کلا اون چند روز دلم هیچی نمیخواست بخورم،به من دکتر داده بود ولی خودتم میتونی بگیری،شکلاتشم هستش که پروتئینیه ولی نمیدونم تاثیر داره یا نه،من چند روز قبل پانکچر و بعد پانکچرم باید میخوردم