2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047098 بازدید | 684578 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من ۸صبح پیام دادم جز یه نفر کسی نبود جواب بده خب بگین دیگه نیام اینجا بااین حجم از استرس میام ک یکم ازاسترسم کم شه شماهم طاقچه بالامیذارین جواب نمیدین واقعا اگه استرس یه بدبختو کم کنید چی میشه متاسفم براتون ارزوی مامان شدن واسه همتونو دارم ولی دیگه  عمرااین تاپیک بیام و سوال کنم خدانگهدارهمگی

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو
مرسی عزیز دلم،وای منم خیلی داغون بودم یه پام دکتر بود یه پام دانشگاه دنبال استادام😂تازه دانشگاهم یه ...

ترانه جون هایپر شدی یا نه؟ 

میدونی ذخیره تخمدانت چند بود؟ اولین پانکچرت بود؟ ابن سینا هستی؟

سلام من الان با اینجا آشنا شدم می خوام بعد عید برم ای وی اف ولی برای جنسیت نازایی ندارم میشه کمکم کنین اگر زحمتی نیست هم قیمت بگین هم مراحلش چقدر طول میکشه دوتا دخملی دارم . 

هم اینکه نمیتونم استراحت کنم 

و کدوم مرکز از همه بهتره

استیکر محض دلخوشیه دلمه که با نفس حق دوستان واقعی بشه
آره یادمه گفتی صفره اینکه خیلی عالیه از صفر رسیده به سه ملیون حرکت و مورفو چطور بود؟؟؟یادت هست؟؟؟ ...

دارو شوهرم آمپول سینال اف میزد و قرصشم اورتومول فرتیل پلاس بود اگه اشتباه نکنم،دو ماه مصرف کرد حدودا،خنک نگه داشتنم یخ نمیذاشت دکتر گفته بود فقط با آب خنک بشور ،تو خونه لباس زیر نمیپوشید فقط شلوارک میپوشید،کلا زیاد چیز خاصی رعایت نمیکرد چون قبلا خیلی دارو و حتی دارو گیاهی و خرنوب خورده بود هیچ اثری نداشت تازه سری قبل با دارو بدترم شده بود  تعدادش،در کل تعداش همیشه زیر یک میلیون بود،اینبار واقعا لطف خدا بود

یه چیزدیگه هم که فکر میکنم تاثیر داشت این بود که دکتر من( طرازی) آزمایششو دید بهش گفت آسپیرینم بخوره به نظرم اینم موثر بوده،حین دارو خوردنشم هیچ داروی گیاهی حتی کاسنی بهش ندادم بخوره که یه وقت تداخل نداشته باشه با داروهاش،ولی مطمئنم همش کار خداست چون ما خیلی چیزارو امتحان کردیم این مدت،اون بخواد بقیشم جور میشه ولی خب تلاشمونم میکنیم

اره دوستان  کسایی که سینه هاشون فیبروکیستیک هست ، این داروها چقدر عوارض واسشون داشت؟ من یک جر ...

من قبلا واسه آی یو آی میخوردم اذیتم میکرد حالا میکرو که داروهاش بیشتره خدا رحم کنه کاش راهی بود برامون بدون دارو

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
ترانه جون هایپر شدی یا نه؟  میدونی ذخیره تخمدانت چند بود؟ اولین پانکچرت بود؟ ابن سینا هستی؟

نه هایپر نشدم ولی به خاطر پایان نامم انتقالو یه ماه عقب انداختم.

ذخیرم ۹.۵ بود چون پلی کیستیکم ولی یه قرص خارجی بود برای جلوگیری از هایپر شدن داستینکس بود اسمش اون فکر میکنم خیلی کمک کرد هایپر نشم،پودر پروتئینم دو سه باری مصرف‌ کردم،تخم مرغم زیاد نمیتونستم بخورم یعنی نهایت روزی یدونه میخوردم

اولین پانکچرم بود بیمارستان آبان،فقط بعد پانکچر یبوست خیلی اذیتم کرد

نه هایپر نشدم ولی به خاطر پایان نامم انتقالو یه ماه عقب انداختم. ذخیرم ۹.۵ بود چون پلی کیستیکم و ...

خداروشکر 

عزیزم سیکل شما دوهفته ای بود یا قبلش یک ماه ld هم مصرف کردی؟؟ 

پودر پروتئین رو بعد پانکچر خوردی؟ از کجا باید بخریم؟

عزیزم من اکوئین رو از روز دوم پریودی شروع کردم یعنی روز دوم و سوم روزی 1 دونه روز چهارم و پنجم روزی ...

ممنون عزیزم خودم حس می کنم که اکویین روم تاثیر داره سری پیش بعد از اینکه دکترم روز ۸گفت روزی یکی اکویین بخورم ضخامتم از ۶.۵به۷.۷رسید توی روز ۱۴

به دکترم بگم ببینم چی میگه

شیطونه میگه سیکل بعد که هنوز انتقال ندارم خودم بخورم وبرم سونو ببینم ضخامتم چقدر میشه🤔

داروی دیگه چی داشتید مثل استراد یول یا لتروزول؟

راستی گلم میشه بپرسم دکترتون کیه؟

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!
خیلی عالیه آزمایش اسپرم همسرت  واسه همسر من مورفولوژی ۱ درصد نرمال بودن تحرک a هم فکر کنم صفر ...

آره بااین که واریکوسل هم داره تو مرکز گفتن آزش خیلی خوبه ولی وقتی رفتم یزد میگفتن این که خیییلی ضعیفه! هر چی میگفتم اونجا با توجه به استانداردهای خودشون گفتن خوبه قبول نکردن آخرشم تو پرونده نوشتن مشکل از همسرشه!

آره عزیزم سه بار سقط با قطع ضربان قلب داشتم دو بارم اُفت بتا داشتم، اندفه هم با آی وی اف مثبت شد که بازم اُفت بتا داشتم

الحمدالله❤