2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047098 بازدید | 684578 پست
بچه ها من دوتا ازمایش اولمو یزد دادم.الان میخوام بعد این مسیر داغونی که اومدم تا شهرمون برای اینکه خ ...

عزیزم بحث دقت نیست نمیتونی با هم مقایسه کنی..... 

چون ممکنه رنجشون متفاوت باشه..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام آنا جان میگم منم روز پانکچر سرم زدم تا روزیکه که مطب برا سونو قلب برم بیشتر از 28روز میشه آنوق ...

عزیزم منظورت سرم آی وی آی جی هست؟؟؟ 

خوب اگه منظورت این سرمه خوب اگه قراره تکرار بشه بهتره تهیه کنی و سر موقع بزنی.... 

من کلا جلو جلو میگفتم دکترم سرمم رو بنویسه که قبل 28 روز تهیه کنم و سر موعد بزنم..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قربونت برم عزیزم ممنونم ازت، من سه بار سقط داشتم که طبیعی باردار شده بودم و ضربان قلبشون متوقف میشد، ...

عزیزم با یه هپارین که نمیشه باید بررسی کنن ببینن علت چیه..... 

واقعا نمیدونم روح و روان و جسم ما براشون آنقدر بی ارزشه که یا شانس یا اقبال راه بندازن؟؟؟؟

سلام بچه ها خوبین این انتقال منفی من یه نتیجه خیلی خوب داشت  برامون خداروشکرررررر که باعث شد هم ...

بازم جای شکر داره..... 

پیشرفت خوبیه همینکه همسرت به همکاری متقاعد بشه یه دنیا میارزه..... 

چند سال پیش بعد اینکه سه بار سقط کرده بودم دکتر یه لیست آزمایش برا خودمو همسرم نوشت ، پارسال رفتم اب ...

عزیزم معلومه که مشکل ایمنی فقط با لوو مهار نشده..... 

عزیزم کاش هم از لحاظ ایمنی بیشتر بررسی بشی هم یه جایی بری که به این مباحث بیشتر اهمیت بدن..... 

عزیزم معلومه که مشکلت فقط با هپارین و لوو حل نشده..... 

عزیزم دی اف آی همسرت در چه وضعیه؟؟ ؟

ستام دوستان بتای من روز ۱۲  ۱۳/۴بود کسی بوده با این بتا بار دار بشه؟

عزیزم مهم رشدشه اگه تکرار کردی و بالا رفت یعنی جای امیدواری هست..... 

قربونت برم آنا جون... یه روز از آزمایشایی که بخاطر سقطام انجام دادم عکس میگیرم میفرستم بیزحمت یه نگ ...

عزیزم حتما این بحث آنتی تی پی او رو جدی بگیر.... 

والا من یادمه اگه اشتباه نکنم کم کاری و آنتی تی پی اوی بالا با همدیگه، فقط با لوو درمان نمیشد و پرد یا سرم یا هر دو تجویز میشد..... 

پیگیرش باش حتما..... 

قربونت برم آنا جون... یه روز از آزمایشایی که بخاطر سقطام انجام دادم عکس میگیرم میفرستم بیزحمت یه نگ ...

نسخ آزهای تکمیلی!!!!!

نسخه اول: برای همسرتون!!!
لطفا کاریوتایپ انجام شود.

نسخه دوم: برای خودتون!!!!
لطفا کاریوتایپ انجام شود.

نسخه سوم: برای خودتون جهت بررسی ژن غلظت خون!!!!
MTHFR
PAI1

نسخه چهارم: برای خودتون!!!!
این از آزمایشهای ایمنی و انعقادی:
Protein c
Protein s
Anti thrombin III
APCR
Homocystein
Beta 2 Glycoprotein (IgG)
Beta 2 Glycoprotein (IgM)
Igm
IgA
CD4
CD8
CD4/CD8
CD16
CD56
CD16+CD56
CD5
CD19
CD5+CD19
CD69

نسخه پنجم:
dfi
یا همون آز شکست دی ان ای اسپرم.

بچه ها من امشب برم از بدم آنقدر گریه کردم امشب😭😭😭 

چرا عزیزم آنقدر خودتو اذیت می کنی؟؟؟؟ 

آنا جان این مطلب برام جالب بود رفتم خوندم که به این نتیجه رسیدم...  بَد انتقال نمیدن،  ای ...

منم خیلی سعی نمیکنم برم تو فازش چون همینطوریشم دوستان کلی استرس دارن..... 

ممنون از اطلاع رسانی عزیزم..... 

معلومه اون جنینا دیگه خیلی وروجکن ک راهشون کج میکنن ب سمت لوله😁😁بگو بشین سرجات اخه بچه😂

کنجکاو دیگه چه میشه کرد..... 

ضمنا مثل ماهی سیاه کوچولو دوست دارن مخالف جریان آب شنا کنن لابد.... 

ان شالله ک این آخریش درسته اینو گفتید یاد یه چیزی افتادم من پارسال رفتم پیش یه دعانویس ک خانوم بود ...

خخخخخخخخخ..... 

خوب پول برا آی وی اف جمع کرده دیگه..... 

میدونم منفیه اخه!ًرفتم امشب آخرین پروژسترونم رو بزنم پرستاره گفت چرا باسنت ایجوری شده؟؟؟😢 هر طرفش ...

عزیزم آبسه کرده؟؟؟؟

اگه اینطوره حتما به دکترت بگو شاید شیاف جایگزین کنه..... 

سلام عزیزم من چند ماهی بود نیومده بودم تاپیک ، خیلی خیلی خوشحال شدم که باردار شدی، تیکرتو دیدم واقعا ...

به سلامتی عزیزم دیگه چیزی نمونده..... 

انشالله زایمان راحت و موفقی منتظرته..... 

ما رو بگو دلموون ب کیا خوش کردیم..فک کنم دکترای شیرازاصلا ایمنی انعقادی ندونن چیه😐میگفتی خودم بلدم ...

وای نفسی تازه نه دکتر عادی...... به دکتر گفتم گفت خب باشه انجام بده به دستیار گفت هرچی میخواد بنویس.....اما متاسفانه دستیارای تخصصیمون از نوع بهتریناش بلد نیستن😞

نمیتونم تجسم کنم دکترای شهرای کوچک چکار میکنن مثلا دیروز تو مطب از گنبد کاووس..و.از رامسر دیدم گفتن ارجاع دادن به این دکتر....در علم و سواد پزشکی موندم متاسفانه🤔

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،