2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684575 پست
این دیگه مدل جدیده یا من تاحالا اینقدر باهاش برخورد نداشتم نمیدونم والا. بتا میره بالا بعد افت میکنه ...

قربونت برم عزیزم ممنونم ازت، من سه بار سقط داشتم که طبیعی باردار شده بودم و ضربان قلبشون متوقف میشد، دو بارم این اتفاق افتاد که اول بتام مشکوک بود و بعد افت کرد، یعنی سابقه دارم به دکترا هم گفتم فقط بهم هپارین و قرص تیروئید تجویز کردن، نمیدونم مشکل کجاست،

برا انتقال دو تا بسته از فریز درآوردن که دو تا از جنینا خوب نبودن و دو تا دیگه رو گذاشتن همونطور که میگین فکر کنم مشکلی هست ولی تشخیص نمیدن، خدا به دادم برسه من که بُریدم...

الحمدالله❤
قربونت برم عزیزم ممنونم ازت، من سه بار سقط داشتم که طبیعی باردار شده بودم و ضربان قلبشون متوقف میشد، ...

آزمایشهای ایمنی وانعقادی ر دادین؟

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بچه ها خوبین این انتقال منفی من یه نتیجه خیلی خوب داشت  برامون خداروشکرررررر که باعث شد همسرم راضی بشه چیزای گیاهی و قرص ویتامین بخوره قبلش اصصصلا حاضر نبود

اینم چیزی که من پیداکردم تابخودم دلداری بدم والللا🤪

اینقدر وضعیتش بدبود که از دوازده تاتخمک یه جنین داشتیم

گفتن یکی دوتاهم بوده ولی انقدر بدبوده که ارزش نداشته بخوان انتقال بدن

مشهد،حرم،ورودی باب الجوادتان..... آقا عجیب دلم گرفته برایتان
نمیدونم والا اگه دکتر گفته که خب حتما انجام بده  فقط متعجبم  این قطعا بارداری نرمال نیست چ ...

حرف شما درسته منم همین و گفتم بهشون گفتن تا برای ما معلوم نشه چی هست نمیتونیم بگیم شیاف و دارو قطع کن .

آزمایشهای ایمنی وانعقادی ر دادین؟

چند سال پیش بعد اینکه سه بار سقط کرده بودم دکتر یه لیست آزمایش برا خودمو همسرم نوشت ، پارسال رفتم ابن سینا دکتر توکلی که دید اول گفت مشکل خاصی نداری فقط چون بابات زیر ۵۰ سال سکته قلبی داشته احتمالا مشکل انعقاد رو داشته باشی اگه تو بارداری هپارین بزنی بهتره، اونموقع anti tpoم حدود ۵۰۰ بود و tshم ۳.۵ بود که دکتر جعفری گفت مشکل ایمنی داری و با لووتیروکسین حل میشه بعد از یک ماه tsh نرمال شد و anti tpo به ۲۰۰ رسید و بعد از یک سال از این پایینترم نیومده، الان که یزد برا آی وی اف رفتم اصلا به اینچیزا اهمیت نمیدن،

ببخشید زیاد حرف زدم چون نمیدونم منظورتون همین آزا بود یا نه

الحمدالله❤
بچه ها من دوتا ازمایش اولمو یزد دادم.الان میخوام بعد این مسیر داغونی که اومدم تا شهرمون برای اینکه خ ...

دختر خوب این چه کاریه!!!؟شما ساک بارداری هم دیدی چرا دوباره آز بدی؟فکر کنم شما یه چندوقتی نی نی سایت رو بیخیال شو برو با نی نی و شوشو از زندگی لذت ببر

قربونت برم عزیزم ممنونم ازت، من سه بار سقط داشتم که طبیعی باردار شده بودم و ضربان قلبشون متوقف میشد، ...

نگین اول پستت خوندم ذوق کردم که مثبتی.....اما ادامش زد تو ذوقم.......

انشاله بزودی باردار بشی

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
سلام بچه ها خوبین این انتقال منفی من یه نتیجه خیلی خوب داشت  برامون خداروشکرررررر که باعث شد هم ...

ایشاله خسته نشه دو سه روزه از خوردنشون....و با اراده ادامه بده خوردنشون رو😉

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
نگین اول پستت خوندم ذوق کردم که مثبتی.....اما ادامش زد تو ذوقم....... انشاله بزودی باردار بشی

قربونت برم عزیزم ممنون ان شاالله، حالا ببین خودم چه ذوقی کرده بودم وقتی بی بی چک مثبت اونم با خط پررنگ رو دیدم اصلا نمیفهمیدم چجوری خداروشکر کنم...

خدا اینجوریشو برا کسی نخواد

الحمدالله❤
عزیزم داروخانه جمالزاده چندتا داره زود برو بگیر  تا تموم نکرده  من صبح گرفتم. فقط هم با نس ...

دوست قشنگم خیلی خیلی ممنون از اطلاع رسانی به موقع و درستت

رفتم دکتر عمومی برام نوشت و خریدم

انشالله هر چی از خدا میخوای به بهترین شکل برات برآورده کنه .😘😘😘😘

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
گلم اووبوست رو داروخانه قائمیه داره، ادرسش رو بزن تو نت پیدا میکنی 

عزیزم ممنون 

زنگ زدم گفت تموم شده مشابه ش رو داشت

که خدا رو شکر رفتم جمالزاده خریدم

مرسی که به فکر بودی😘

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی